Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το εν λόγο φορητό στα χέρια μου. Όταν πήγαινες να το ανοίξεις πριν να φορτώσουν τα windows κράσαρε με μπλέ οθόνη και τέλος...οπότε ξεκίνησα να του κάνω ένα format να τελιώνει μιας και δεν με ενδιαφέρει τι έχει μέσα...επιλέγω το σωστό partition και έχει 2 μέρες ακόμα εγκατάσταση τα windows κάνει...το αστείο είναι πως προχωράει αλλά ελλεεινά αργά..τι μπορεί να παίζει?..

Επίσης αν ξεκουμπόσω το σκληρό και το τραβήξω ένα format απο έναν σταθερό σαν slave δηλαδή θα το βάλω και θα τα σβήσω όλα...επειδή θα χαθούν κάτι partition τύπου Recovery και ένα της HP δεν θα γίνει πιο γρήγορα η δουλειά μου?...

Αλλά το περίεργο της υπόθεσης που σπαζοκεφαλιάζω είναι πως αν και έχει κάνει ήδη 2 μέρες δεν έχει κολλήσει σιγά σιγά προχωράει η εγκατάσταση....τι γίνετε..?

Δημοσ.

2 μέρες; το πιο απλό για μένα, βγάζεις τον σκληρό και απλά τον ελέγχεις σε άλλο pc με κάποιο πρόγραμμα πχ hd sentinel

Το δισκάκι είναι εντάξει;

Δημοσ.

Δεν το έκανα check να πω την αλήθεια...απλά με έχει κάνει η περιέργεια του γιατί πάει τόσο αργά...ενώ φαίνετε πως δεν έχει κολλήσει.

Δημοσ.

Δοκιμασε να κανεις εγκατασταση απο bootable flash drive (usb stick).

Επισης μπορεις να κανεις το ιδιο με linux (πχ live διανομη kubuntu) κ να ελεγξεις τον σκληρο ή κ να κανεις backup.

Δημοσ.

Τον έβγαλα και το κούμπωσα σα slave σε μια μονάδα που έχω και ούτε καν ξεκινάνε τα windows...μένει στο λογότυπο το σύστημα...

Αν το βγάλω φυσικά ξεκινάνε κανονικά.....τόσο πολύ να έχει διαλύσει?.

Δημοσ.

Όχι τίποτα που να ενδιαφέρει...το φιλαράκι που μου τον έδωσε μάλιστα το είχε στείλε με την εγγύηση πίσω και του είπαν πως είναι μια χαρά και του το έστειλαν πάλι πίσω...με τον λόγο του ότι θέλει απλά format και αν το κάνουνε θα το χρεώσουνε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...