takisgr Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 γεια σας μου χάλασε η μπροστινή θυρα που μπαίνουν τα ακουστικά Μπορω να την αλλάξω και αν ναι που μπορώ να βρω? ευχαριστώ προκαταβολικα
WalkerSW Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Κάτσε να μυρισουμε τα δάχτυλα μας για το πιο κουτι έχεις και θα σου πούμε.
takisgr Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Αν δεν μπορείς να με βοηθήσεις με ευγενικό τρόπο τότε ας το Έχω ένα quest ακριβές μοντέλο δεν το ξέρω . Που μπορώ να το δω?
WalkerSW Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Οκ δεν είναι επώνυμο οπότε το ανταλλακτικο το ξεχνάμε. Αν πιάνουν τα χέρια σου παίρνεις μια θύρα από κάποιο κατάστημα με ηλεκτρολογικο εξοπλισμό , βγάζεις την χαλασμένη από την πλακέτα του front panel και κολλας την καινούργια. Θα χρειαστεί κολλητηρι . Αν δεν πιάνουν τα χέρια σου βγάζεις την πλακέτα και την πας σε ενα ηλεκτρολόγο να στην επισκευάσει.
takisgr Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 πως θα την ζητήσω από το κατάστημα ως θύρα ήχου ? τα eshop έχουν ?
WalkerSW Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 πως θα την ζητήσω από το κατάστημα ως θύρα ήχου ? τα eshop έχουν ? Σε ενα κατάστημα με ηλεκτρολογικο υλικό άμα πας και τους εξηγήσεις τι ακριβώς θέλεις θα το καταλάβουν. Κατα τα αλλά αυτο λέγεται 3,5mm mini jack θηλυκό . Το eshop δεν νομίζω να έχει. Καλύτερα πάρε όλη την πλακέτα στο χέρι και πανε με αυτη στο κατάστημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα