Gary Δημοσ. 30 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2003 πληροφοριακά το overclocking δεν με ενδιαφέρει καθόλου - απλά είδα οτι η gigabyte έχει πολλά καλούδια σε καλή τιμή
KWSN_Men Δημοσ. 30 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2003 Κοίταξε, προσωπικά δεν έχω να αποδείξω τίποτα. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου ένα χρόνο τώρα, και από πάνω εισπράττω και επιθέσεις. Με ένα μικρό search μπορείτε να βρείτε άνετα πριν κάποιο καιρό που είχε γεμίσει το forum threads 'Έχω το τάδε πρόβλημα, έχω μπλα μπλα μπλα και Gigabyte μητρική' και πιο πρόσφατα τα ίδια με τις Chaintech. Έτσι λοιπόν, λέω πια πάρτε ό,τι θέλετε, δε θα κάθομαι να χωλοσκάω για το που πετάτε τα λεφτά σας. Και κάτι άλλο: Ποιος είναι πιο πιθανό να επηρρεάζεται με 'περίεργο' τρόπο, ένας χρήστης όπως εγώ ή ένα site που κάνει reviews; Ειδικά κάποια που πριν τα διαβάσουμε ξέρουμε το αποτέλεσμα... Όπως είπα, πάρτε και no name motherboards άμα θέλετε (ναι, υπάρχουν και τέτοιες). Αν δε σας ενδιαφέρει η ποιότητα του εξαρτήματος που περνάνε όλες οι λειτουργίες του υπολογιστή σας, γιατί να ενδιαφέρει εμένα, και να βρίσκω και το μπελά μου από πάνω που πάω να σας ανοίξω τα μάτια;
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 30 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2003 Φιλε Gary αφου δεν σε ενδιαφερει το overclocking η δικια μου συμβουλη ειναι να την αγορασεις.Α και αμα χρειαστεις βοηθεια ειμαι σιγουρος οτι ολοι οι υπολοιποι εδω μεσα θα σε βοηθησουμε χωρις να μας παρακαλας η να περιμενεις να σου ανοιξουμε τα ματια....
KWSN_Men Δημοσ. 30 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2003 Ούτε παρακάια ζήτησα ποτέ, ούτε αναγνώριση. Αν την ήθελα, θα μπορούσα να εχω μην είμαι και απλός χρήστης εδώ μέσα. Οπότε άσε το προβοκατόρικο ύφος...
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 30 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2003 Ο καθενας ειναι ελευθερος να πιστευει οτι θελει για τον εαυτο του ομως το θεμα σε αυτο το thread δεν ειναι τι super duper χρηστης εισαι αλλα μια απορια που εχει ενας φιλος μας.Γιαυτο προτου το κανουμε κ..ο το thread καλυτερα να σταματησουμε εδω...
tdohd Δημοσ. 14 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2003 Mια χαρα ειναι φιλε,αυτο εχω και εγω.Σταθερο σαν βραχος,αρκετες δυνατοτητες για overclocking και φορτωμενο σαν αστακος απο δυνατοτητες και καλουδια. Kanena problhma me ta usb2.0 exeis? egw den ta exw kataferei na grapsw oute ena arxeio swsta ston External HDD USB2.0 2.5" ths cronos pou ehw...oute se external Usb2.0 CDRW...kai h apanthsh ths gigabyte htan...Phgente to sthn antiproswpia gia elenxo kai fysika o elengxos eipe oti ola einai kala... Ena akomh periergo einai to ekshs...eixa thn "xara" na einai apo tis prwtes pou hrthe sthn ellada...kai eixa bios ver F6...meta bghke to F7...kai meta to F9...shmera ean paei kapoios sthn selida tha dei oti MASS reliese einai to F9 [http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/BIOS/BIOS_GA-7N400%20Pro.htm] NO COMMENTS...
tdohd Δημοσ. 14 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2003 πληροφοριακά το overclocking δεν με ενδιαφέρει καθόλου - απλά είδα οτι η gigabyte έχει πολλά καλούδια σε καλή τιμή Den nomizw na exeis problhma me to O/C... h dikh mou doulevei me enan XP2400+ T-B sta 223x11.5 kai me mnhmes Kingston 333@415 stous 48oC...ayto pou mou thn exei dosei omws einai ta corrupted arxeia sto usb pou prin thn 7N400Pro xrhsimopoiousa olh thn wra...twra exw parei extra PCI karta alla den einai lysh ayto...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.