Προς το περιεχόμενο

GIGABYTE 7N400 pro

Gary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πήρα τον επεξεργαστή που λες με chaintech Summit. Δεν ξέρω για το motherboard της gigabyte που λες, πρέπει να είναι κορυφαίο. Ο επεξεργαστής όμως μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι έχει άριστη απόδοση/τιμή στα χρονικά των επεξεργαστών. Όποιος έχει αντίρησση να το πει τώρα. Δουλεύει υπόψιν στα 2088MHz.

Δημοσ.

Η μέχρι τώρα πορεία της gigabyte στις υλοποιήσεις με Athlon είναι εξαιρετική (εγώ έχω την 7VAXP-Ultra). Αν μπορείς να δώσεις κάποια παραπάνω (αντίστοιχα με μιας ASUS!!!!) χρήματα δες και την GA-7NNXP

Η καλύτερη υλοποίση μέχρι τώρα με nforce2. (Δες και το αντοίστοιχο άρθρο στο tom's hardware)

Δημοσ.

Oxi re paidia kai kalyterh h gigabyte!FFS!Epeidh exei panw ta kerata ths einai h kalyterh dhladh?Epishs h 7VAXP sucked bigtime!Apo tis xeiroteres mhtrikes pou eixa pote.

Δημοσ.

Και είπαμε, τον toms τον έχουμε μόνο για να πέρνουμε μια ιδέα για τα features των προϊόντων, όχι για να βγάζουμε συμεράσματα για τα προϊόντα από τις μετρήσεις του. Εδώ σε πολύ πρόσφατη δοκιμή μητρικών λάμβανε υπόψην (και καλά) και τον σχεδιασμό του κουτιού για να βγάλει τα συμπεράσματα που θελει....

Δημοσ.

Συγνωμη ρε παιδια εκτος απο το να θαβετε τη μητρικη γενικολογα και αοριστα εχετε να πειτε κατι συγκεκριμενο αρνητικο?Το παιδι κανει ερευνα αγορας και δεν νομιζω οτι το βοηθατε ιδιαιτερα με τοποθετησεις του στυλ:"Δεν ξερω αλλα εγω δεν θα επαιρνα ποτε Gigabyte" και "Δεν ειναι αναγκη να παρεις Gigabyte κοιτα και κατι αλλο".Ρωτηστε τον γιατι τι θελει την μητρικη,ποιες ειναι οι προτεραιοτητες του και πανω απο ολα προτεινετε και τιποτα.

Δημοσ.

Και εγώ είμαι παθόντας με 7VRX πέρισυ τέτοιο καιρό,κατα τη γνώμη μου,πολλά features αλλά αστάθεια όχι τόσο overclockable.

Yπάρχουν και άλλες λύσεις,άλλες φθηνότερες και άλλες ακριβότερες που είναι ανώτερες από Gigabyte.

Δημοσ.

Κανεις δεν ειπε να μην πειτε τη γνωμη σας απλα να ειστε πιο συγκεκριμενοι για να βοηθησουμε το παιδι να παρει μια αποφαση.Γενικοι αφορισμοι και απαντησεις του στυλ:"Είπαμε, δε ξέρουμε εμείς, δεν πρέπει να μιλάμε... Πάρτε παιδιά Gigabyte... Μόνο μη ζηάε βοήθεια μετά..." δεν νομιζω οτι βοηθανε.Σε ολα τα σαιτς και τα περιοδικα τη βγαζουνε παντα μεσα στις 2-3 καλυτερες n-force 2 μητρικες.Ουτε αυτοι ξερουν?Gabriel σωστα λες οτι δεν ειναι και τοσο overclockable σε σχεση με καποιες αλλες μητρικες αλλα προβληματα ασταθειας εγω δεν εχω δει κανενα.Το πιο σημαντικο ομως ειναι να μας πει το παιδι αν τον ενδιαφερει η οχι το overclocking διαφορετικα ειναι η καλυτερη επιλογη και με διαφορα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...