planetman Δημοσ. 27 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2003 Εγώ πήρα τον επεξεργαστή που λες με chaintech Summit. Δεν ξέρω για το motherboard της gigabyte που λες, πρέπει να είναι κορυφαίο. Ο επεξεργαστής όμως μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι έχει άριστη απόδοση/τιμή στα χρονικά των επεξεργαστών. Όποιος έχει αντίρησση να το πει τώρα. Δουλεύει υπόψιν στα 2088MHz.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 27 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2003 Mια χαρα ειναι φιλε,αυτο εχω και εγω.Σταθερο σαν βραχος,αρκετες δυνατοτητες για overclocking και φορτωμενο σαν αστακος απο δυνατοτητες και καλουδια.
icy20 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2003 Egw pali gigabyte den tha epairna pote...Alla gousta einai ayta...
KWSN_Men Δημοσ. 27 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2003 Υπάρχουν αρκετές λύσεις στην αγορά, δες και αυτές... Δεν υπάρχει λόγος να πάρεις Gigabyte...
tstruck Δημοσ. 29 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2003 Η μέχρι τώρα πορεία της gigabyte στις υλοποιήσεις με Athlon είναι εξαιρετική (εγώ έχω την 7VAXP-Ultra). Αν μπορείς να δώσεις κάποια παραπάνω (αντίστοιχα με μιας ASUS!!!!) χρήματα δες και την GA-7NNXP Η καλύτερη υλοποίση μέχρι τώρα με nforce2. (Δες και το αντοίστοιχο άρθρο στο tom's hardware)
icy20 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2003 Oxi re paidia kai kalyterh h gigabyte!FFS!Epeidh exei panw ta kerata ths einai h kalyterh dhladh?Epishs h 7VAXP sucked bigtime!Apo tis xeiroteres mhtrikes pou eixa pote.
KWSN_Men Δημοσ. 29 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2003 Και είπαμε, τον toms τον έχουμε μόνο για να πέρνουμε μια ιδέα για τα features των προϊόντων, όχι για να βγάζουμε συμεράσματα για τα προϊόντα από τις μετρήσεις του. Εδώ σε πολύ πρόσφατη δοκιμή μητρικών λάμβανε υπόψην (και καλά) και τον σχεδιασμό του κουτιού για να βγάλει τα συμπεράσματα που θελει....
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 29 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2003 Συγνωμη ρε παιδια εκτος απο το να θαβετε τη μητρικη γενικολογα και αοριστα εχετε να πειτε κατι συγκεκριμενο αρνητικο?Το παιδι κανει ερευνα αγορας και δεν νομιζω οτι το βοηθατε ιδιαιτερα με τοποθετησεις του στυλ:"Δεν ξερω αλλα εγω δεν θα επαιρνα ποτε Gigabyte" και "Δεν ειναι αναγκη να παρεις Gigabyte κοιτα και κατι αλλο".Ρωτηστε τον γιατι τι θελει την μητρικη,ποιες ειναι οι προτεραιοτητες του και πανω απο ολα προτεινετε και τιποτα.
Gabriel Δημοσ. 30 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2003 Και εγώ είμαι παθόντας με 7VRX πέρισυ τέτοιο καιρό,κατα τη γνώμη μου,πολλά features αλλά αστάθεια όχι τόσο overclockable. Yπάρχουν και άλλες λύσεις,άλλες φθηνότερες και άλλες ακριβότερες που είναι ανώτερες από Gigabyte.
icy20 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2003 Oloi thn exoun pathei me ta GB...Einai poly aplo...
KWSN_Men Δημοσ. 30 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2003 Είπαμε, δε ξέρουμε εμείς, δεν πρέπει να μιλάμε... Πάρτε παιδιά Gigabyte... Μόνο μη ζηάε βοήθεια μετά...
icy20 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2003 H gigabyte einai gia to meso xrhsth.Einai gnwsto ayto.Oso kai an pigainoun na diafhmistoun ws o/c rich!
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 30 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2003 Κανεις δεν ειπε να μην πειτε τη γνωμη σας απλα να ειστε πιο συγκεκριμενοι για να βοηθησουμε το παιδι να παρει μια αποφαση.Γενικοι αφορισμοι και απαντησεις του στυλ:"Είπαμε, δε ξέρουμε εμείς, δεν πρέπει να μιλάμε... Πάρτε παιδιά Gigabyte... Μόνο μη ζηάε βοήθεια μετά..." δεν νομιζω οτι βοηθανε.Σε ολα τα σαιτς και τα περιοδικα τη βγαζουνε παντα μεσα στις 2-3 καλυτερες n-force 2 μητρικες.Ουτε αυτοι ξερουν?Gabriel σωστα λες οτι δεν ειναι και τοσο overclockable σε σχεση με καποιες αλλες μητρικες αλλα προβληματα ασταθειας εγω δεν εχω δει κανενα.Το πιο σημαντικο ομως ειναι να μας πει το παιδι αν τον ενδιαφερει η οχι το overclocking διαφορετικα ειναι η καλυτερη επιλογη και με διαφορα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.