imblish Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 παιδια καλημερα εχω ενα παλιο pc για κατεβαστηρι/back up τεσπα το θεμα μου ειναι οτι οταν ξεκιναει μου βγαζει μηνυμα οτι overclocking failed και πρεπει να μπω μπιος να κανω σαβε/εχιτ και μετα θα πεξει κανονικα ... βεβαια να πω οτι δεν εχω κανει καν overclocking και ολες η ρυθμισεις απο τα μπιος εχουν γινει ρεσετ απειρες φορες και ειναι στο νορμαλ η motherboard ειναι η p4p800-x της εχω κανει flash το μπιος με τα τελευταια απο την ασους βεβεα λεγανε βερσιον πολυ παλια και μαλκιες.. εχω αλλαξει μπαταριες εχω αλλαξει μνημες τι μπορει να φταιει ?
vaiosgtr Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) στο δικο μου εαν βγαλω το καλωδιο απο το ποντικι και το ξαναβαλω μου βγαινει το ιδο σε εμενα λεει πατα f1 για να τρεξεις το bios ή πατα f2 για τα defaults εαν ειναι ετσι και σε εσενα πατα f και νομιζω θα διορθωθει το προβλημα Επεξ/σία 16 Απριλίου 2013 από vaiosgtr
imblish Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 ναι μορε λεει φ1 για μπιος φ2 για ντεφαυλτ το παταω και οταν ξανα κλεισω το μηχανημα το ξανα βγαζει... οτι δηποτε και να πατησω
vaiosgtr Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 το ποντικι δεν συνδεεται με usb ? δοκιμασε να το αλλαξεις θεση και κανε δοκιμες με το f2
qsis Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 παιδια καλημερα εχω ενα παλιο pc για κατεβαστηρι/back up τεσπα το θεμα μου ειναι οτι οταν ξεκιναει μου βγαζει μηνυμα οτι overclocking failed και πρεπει να μπω μπιος να κανω σαβε/εχιτ και μετα θα πεξει κανονικα ... βεβαια να πω οτι δεν εχω κανει καν overclocking και ολες η ρυθμισεις απο τα μπιος εχουν γινει ρεσετ απειρες φορες και ειναι στο νορμαλ η motherboard ειναι η p4p800-x της εχω κανει flash το μπιος με τα τελευταια απο την ασους βεβεα λεγανε βερσιον πολυ παλια και μαλκιες.. εχω αλλαξει μπαταριες εχω αλλαξει μνημες τι μπορει να φταιει ? αυτη ειναι κλασικη βλακεια που πετανε χωρις λογο χρονια τωρα οι asus μητρικες μη δινεις σημασια , βαλε default settings και συνεχισε edit τωρα ειδα οτι σου συνεχιζει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα