Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ίδιο θέμα έχω τώρα και με το laptop μου. Μα δεν άλλαξα κάτι στο laptop, και πριν έμπαινε. Στο desktop ένα απλό format έκανα, και πέρασα τα ίδια ακριβώς πράγματα που περνάω κάθε φορά.

Δημοσ.

αρα δεν νομιζω οτι φταιει το format αλλα μαλον συνεπεσε με καποιο αλλο προβλημα.απλα ελεγα μηπως υπηρχε τροπος να περασεις το firmware παλι με το στανιο.τωρα με ποιο τροπο μπαινεις ιντερνετ αφου το εκανες Hard reset?

Δημοσ.

Έχεις δίκιο, έχω δυστυχώς το κακό συνήθειο να ρωτάω πριν ψάξω κάτι.

Έκανα το reset, το router άνοιξε ξανά και πήγα να το ρυθμίσω από την αρχή. Μπήκα πάλι στο 192.168.0.1 και μου πέταξε την παρακάτω αρχική σελίδα ρυθμίσεων το router:

attachicon.gif2013-04-16_234132.png

Ωραία λέω, εδώ είμαστε! Πατάω την δεύτερη επιλογή, για να ρυθμίσω μόνος μου την σύνδεση, και μου πετάει ξανά το σφάλμα που πετούσε και πριν:

attachicon.gif2013-04-16_234938.png

Προφανώς δεν μπορούσα τώρα να μπω καν στο internet, αλλά ούτε να κάνω κάποια ρύθμιση. Κάνω πάλι reset, και τώρα διαλέγω την δεύτερη επιλογή. Μου ζητάει τα στοιχεία της σύνδεσης, τα βάζω και συνδέεται κανονικά.

Όμως το πρόβλημα δεν λύθηκε, πάλι δεν μπορώ να μπω στην σελίδα του router... :(

Τι να κάνω ρε παιδιά;;;

Δημοσ.

κοιταχα καιγια καποιο firmware σε στυλ executable αλλα δεν βρηκα κατι.αμα δεν περασεις στοιχεια μπορεις να κανεις cancel και να συνεχισεις?

Δημοσ.

ειπε οτι του εκανε και μετα το σεταρισμα του κανει αυτην την φρικη.

Reset τουκανες? Αυτα τα dgn κολλανε και θελουν reset.

Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας. Το πρόβλημα δεν λύθηκε, αλλά με την βοήθεια ενός φίλου βρήκαμε τι συμβαίνει, και ένα κάπως πρωτόγονο τρόπο να το παρακάμπτω. Μόλις βρω λίγο χρόνο, σήμερα-αύριο, θα ενημερώσω το thread και θα σας εξηγήσω.

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

θα προσπαθήσω να σας περιγράψω με λίγα λόγια στο τι κατέληξα, για να μην αφήσω και το thread ανενημέρωτο.

Όπως ανέφερα και στο προηγούμενο post, ήρθε προχθές ένας φίλος μου να με βοηθήσει με το πρόβλημα. Μετά από 2 ώρες ψαξίματος και δοκιμών, καταλήξαμε στο εξής:

Συνδέσαμε το laptop μου με ethernet και κάναμε reset το router. Ανοίγω ξανά το router και πάω τώρα να μπω από το laptop. Βγάζει την κλασική οθόνη που σου ζητάει να κάνεις το login, και τσουπ μπαίνει κανονικά. Άνοιξε κανονικά η σελίδα του router και μπορούσα να κάνω ό,τι ρύθμιση ήθελα. Πάω να μπω από το dekstop, και πάλι δεν έμπαινε. Ζητούσε να κάνω το login, αλλά μου πετούσε πάλι το σφάλμα μετά.

Τι παίζει τώρα.. δεν ξέρω τι @#$# έχει γίνει με το format, και για κάποιο λόγο τα windows μου αποκλείουν την πρόσβαση στη σελίδα του router. Επίσης το router έχει την εξής ιδιοτροπία.. όταν ζητήσεις να μπεις στη σελίδα του από μια συσκευή(κάθε συσκευή στο δίκτυο έχει την δική της local ip, όπως ξέρουμε), τότε σε βάζει κανονικά, αλλά δεν σε αφήνει να μπεις από κάποια άλλη συσκευή, αν πρώτα δεν κάνεις logout από την πρώτη.

Πιο συγκεκριμένα.. ζητάω να μπω στη σελίδα του router από το desktop μου. Μου ζητάει να κάνω το αρχικό login με admin και pass, και το κάνω πατώντας το ok. Εκείνη τη στιγμή, το desktop μου κάνει το login με την δική του local ip στο router. Όπως είπα και πριν όμως, τα windows ή δεν ξέρω τι άλλο μου μπλοκάρουν την σελίδα και πετάει το μήνυμα σφάλματος. Για να μπορέσω να ξαναπροσπαθήσω να κάνω login από οποιαδήποτε συσκευή όμως, πρέπει να κάνω πρώτα logout από το dekstop. Αυτό όμως δεν γίνεται, καθώς δεν ανοίγει την σελίδα του router, όπως είπαμε.

Η μόνη λύση λοιπόν είναι να κλείσω και να ξανανοίξω το router από το κουμπί του, power off. Τότε όλες οι συσκευές κάνουν logout, άρα αναγκαστικά και το dekstop μου, και μπορώ να προσπαθήσω να μπω από αλλού. Από όπου και αν δοκίμασα, laptop, κινητά, μπαίνει κανονικά στη σελίδα του router. Εφόσον λοιπόν μπαίνει, μπορώ να κάνω και ότι θέλω, μπορώ να κάνω και κανονικό logout με ένα απλό κλικ, αν μετά θέλω να μπω από αλλού.

Οπότε με λίγα λόγια μέχρι να κάνω ξανά format(που επιβάλλεται γιατί έχω κι άλλα θεματάκια), αν χρειαστώ κάποια ρύθμιση θα την κάνω από άλλη συσκευή.

Τόσο απλά τα πράγματα, απλά ήθελε λίγο ψάξιμο.

Έλα όμως που μετά ακόμα και από reset, εγώ προσπαθούσα να μπω πάλι απο το desktop και αυτό μου τα μπλόκαρε όλα.. γιαυτό είχα την εντύπωση ότι γενικότερα δεν μπορώ να δω τη σελίδα του router από πουθενά.

ναι μην ξεχασεις γιατι σκεφτομουννα το παρω αυτο το ρουτερ...αν ειναι να ψαξω καποιο αλλο...

Όπως βλέπεις από όλα αυτά που έγραψα, το router δεν έχει κανένα πρόβλημα απολύτως. Το πρόβλημα είναι στο dekstop μου, και προέκυψε μετά από format.

Προσωπικά δεν έχω μετανιώσει καθόλου για την αγορά του και ευχαριστώ πολύ τον poulinos για την πρότασή του.
Το router συγχρονίζει στο μέγιστο της γραμμής μου, είχα μιλήσει με forthnet και είχα ρωτήσει, γιαυτό το ξέρω. Επίσης έχει φοβερό bandwith. Μπορώ ταυτόχρονα να κατεβάζω ταινίες, να κάνω upload με τον μέγιστο δυνατό ρυθμό και να ανοίγω σελίδες σαν να έχω κλειστό utorrent, ακόμα και να βλέπω 1080p στο youtube. Πράγμα που δεν συνέβαινε για κανένα λόγο με το παλιότερο, και κατηγορούσα την forthnet.

+1 στο router λοιπόν και -1 στο format μου :P

Μ'αρέσει που τα πα με λίγα λόγια πάλι...

Δημοσ.

Αυτο ειναι γνωστο θεμα, το εχουν και τα netfaster. δε τοξερες οτι πρεπει να κανεις logout ή να κλεισεις το ρουτερ? Βασικα σου βγαζει μηνυμα για duplicate administrator. Αν τογραφες εδω θα στολεγα αμεσως.

Δημοσ.

πολλα ρουτερ το εχω δει σε Hp access point σου λενε οτι αμα μπει αλλο ατομο μεσα θες να μην μπει μεχρι να κανει Logout Ο πρωτος η θες να πεταξει εξω τον πρωτο και να μπει ο δευτερος.σε πολλα σε αφηνει να ρυθμισεις και μετα απο ποση ωρα θα κανει Logout μονο του αμα δεν κανεις κατι οποτε και να κολλησει το desktop καποια στιγμη κανει Logout.

απλα με παραξενευσε οταν σε ρωτησα αν δοκιμασες με αλλο Pc και δεν εμπαινε και μου λες δεν μπαινει .υπεθεσα οτι θα ειχες αφησει μονο του το ενα pc Πανω με καλωδιο και θα ειχες αποσυνδεσει τα παντα η θα ειχες κανει Hard reset και θα εμπαινες για πρωτη φορα απο to allo pc.

anyway.μηπως το Pc που κανες format και σου πεταει το μυνημα εχει καποιο Firewall κτλ?δοκιμασες με αλλο browser?

netgear:P

Αυτο ειναι γνωστο θεμα, το εχουν και τα netfaster. δε τοξερες οτι πρεπει να κανεις logout ή να κλεισεις το ρουτερ? Βασικα σου βγαζει μηνυμα για duplicate administrator. Αν τογραφες εδω θα στολεγα αμεσως.

και οπως ειπε ο rfc κανονικα τα περισσοτερα βγαζουν duplicate administrator  η oti enas administrator ειναι ηδη μεσα.οποτε η πρεπει να βγει η να μπεις με αλλο account.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...