kosegdit Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Καλημέρα σε όλους, πριν μερικές μέρες έβαλα το καινούργιο μου router, netgear dgn2200. Όλα καλά, όλα ωραία, λύθηκαν και όλα τα προβλήματα που είχα από το προηγούμενο. Προχθές λόγω έλευσης του ssd μου, έκανα format στον υπολογιστή. Μόλις λοιπόν πήγα να κάνω port forward μια θύρα για το utorrnet, παρατήρησα ότι δεν μπορώ με τίποτα να δω το router μου!! Πάω στο cmd και με την εντολή ipconfig, βλέπω το default gateway του router. Δεν μπορώ όμως να μπω στη σελίδα του router, μέσω αυτής της ip, από όποιον browser και αν το επιχειρήσω. Μετά από το login που μου ζητάει, μου βγάζει το εξής error: Πάω μετά στο cmd να κάνω ping το router μου. Ορίστε η εικόνα: Κλείνω το router, το ξανανοίγω, και πάλι καμία διαφορά. Το περίεργο αυτής της ιστορίας είναι, ότι έχω κανονικά σύνδεση στο internet, όλα δουλεύουν κανονικά. Αν δεν επιχειρούσα να κάνω το port forward, δεν θα το είχα πάρει χαμπάρι. Κανείς καμιά ιδέα;
snakes Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Θα βοηθούσε ίσως αν περάσεις τα τελευταία drivers της κάρτα δικτύου μιας και έκανες format όπως λές. Επίσης,δοκίμασε να περάσεις το τελευταίο firmware στο router καθώς και να του κάνεις ένα reset.. Edit: Μόλις μπει και το δει το θέμα ο Poulinos σίγουρα θα σου απαντήσει και θα σου βρει λύση οπότε μην αγχώνεσαι..
trek Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Απο ενημερώσεις (κυρίως το .net framework), είσαι οκ?
kosegdit Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Θα βοηθούσε ίσως αν περάσεις τα τελευταία drivers της κάρτα δικτύου μιας και έκανες format όπως λές. Επίσης,δοκίμασε να περάσεις το τελευταίο firmware στο router καθώς και να του κάνεις ένα reset.. Edit: Μόλις μπει και το δει το θέμα ο Poulinos σίγουρα θα σου απαντήσει και θα σου βρει λύση οπότε μην αγχώνεσαι.. Πέρασα τους τελευταίους drivers της κάρτας δικτύου από το site της μητρικής. Έκλεισα το pc και το router για κανά 10λεπτο, τα ξανάνοιξα, και καμία διαφορά. Όσο για το firmware, δεν μπορώ να δω ποια έκδοση έχω, αφου δεν μπορώ να μπω στο router. Μέχρι πριν 3 μέρες όμως που δεν υπήρχε το πρόβλημα και το είχα κοιτάξει, είναι περασμένο το τελευταίο. Απο ενημερώσεις (κυρίως το .net framework), είσαι οκ?
poulinos Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 α.κανα αλλο pc εχεις για δοκιμη ετσι απο περιεργεια να δουμε αν εχει γινει κατι με το ρουτερ η αν εχει γινει κατι με το Pc.για να αποκλεισουμε τι μπορει να φταιει.
kosegdit Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Ναι δοκίμασα και με το laptop μου. Και πάλι δεν μπαίνει. Βέβαια δεν είχα δοκιμάσει να μπω τις προηγούμενες μέρες από το laptop, όταν από το desktop έμπαινε κανονικά.
alexisgt Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δοκίμασες να κάνεις clear cookies / cache στον browser..?
poulinos Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 αρα εφοσον και με αλλο pc γινεται το ιδιο κατι γινεται μετα με το router.δοκιμασες με καλωδιο η μονο ασυρματA/?kanto hard reset τελειως να δουμε αν θα στρωσει.ριξτου ενα δυο hard reset καπακια και πιστευω οτι θα ερθει στα ισα του.απλα θα χασει τις ρυθμισεις του
kosegdit Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Το desktop είναι συνδεδεμένο με καλώδιο, το laptop με wi-fi. Οπότε δοκίμασα και με τους 2 τρόπους. Μπορείς να μου πεις πως θα κάνω hard reset;
poulinos Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Λογικα στο πισω μερος του ρουτερ θα εχει μια πολυ μικρη οπη(τρυπα) που θα πατησεις μεσα το κουμπακι με κατι λεπτο(συνδετηρα,οδοντογλυφιδα ) για 4-5 seconds οταν ειναι ανοιχτο το ρουτερ.λογικα θα σβησουν τα λαμπακια και θα ξαναξεκινησει το ρουτερ πλεον μηδενισμενο μεταμπαινεις στο μενου το ξανασεταρεις και καλο θα ειναι να δεις και για firmwareupdate
kosegdit Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Έχεις δίκιο, έχω δυστυχώς το κακό συνήθειο να ρωτάω πριν ψάξω κάτι. Έκανα το reset, το router άνοιξε ξανά και πήγα να το ρυθμίσω από την αρχή. Μπήκα πάλι στο 192.168.0.1 και μου πέταξε την παρακάτω αρχική σελίδα ρυθμίσεων το router: Ωραία λέω, εδώ είμαστε! Πατάω την δεύτερη επιλογή, για να ρυθμίσω μόνος μου την σύνδεση, και μου πετάει ξανά το σφάλμα που πετούσε και πριν: Προφανώς δεν μπορούσα τώρα να μπω καν στο internet, αλλά ούτε να κάνω κάποια ρύθμιση. Κάνω πάλι reset, και τώρα διαλέγω την δεύτερη επιλογή. Μου ζητάει τα στοιχεία της σύνδεσης, τα βάζω και συνδέεται κανονικά. Όμως το πρόβλημα δεν λύθηκε, πάλι δεν μπορώ να μπω στην σελίδα του router... Τι να κάνω ρε παιδιά;;;
poulinos Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 δεν ξερω αν η netgear εχει κανα firmware που να μην χρειαζεται να περαστει μεσα απο το interface αλλα να ειναι απλα executable αρχειο.
kosegdit Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Μα με το παρών firmware, που είναι και το τελευταίο, τα πράγματα δούλευαν κανονικά πριν κάνω format. Και μάλιστα έκανα και reset το router. Κάπου αλλού είναι το πρόβλημα, και δυστυχώς νιώθω ότι δεν θα το βρω.
poulinos Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 ναι αλλα ειπες οτι και με αλλο Pc εχεις το ιδιο θεμα.εκτος αν εχεις περασει κατι κοινο και στα 2 Pc οπως καποιο συγκεκριμενο firewall κτλ και στο κανει αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα