mork Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Καλημέρα, Είμαι καινούριος στο φόρουμ και θα ήθελα την άποψη σας για μία αγορά που σκέφτομαι να κάνω! Έχω εδώ και πάνω από 5 χρόνια ένα Ipod Nano, το οποίο από θέμα μπαταρίας, με αφήνει σιγά σιγά...Αυτός είναι ο λόγος, καθώς και η πλέον μικρή χωρητικότητά του(4GB), που σκέφτομαι να κάνω μία αναβάθμιση! Αποφάσισα, λοιπόν, μετά από μία σχετικά σύντομη αναζήτηση να ξαναπαω σε ipod, αλλά αυτή τη φορά σε κάτι που θα μου προσφέρει μερικές δυνατότητες παραπάνω. Έτσι, κατέληξα στο touch 5, και όχι στο 4, γιατί απ' όσα συμπέρανα το 5 μάλλον θα αργήσει να αναβαθμιστεί σε κάτι καλύτερο, συν ότι τα χαρακτηριστικά του είναι πολύ καλύτερα. Σκέφτηκα και την αγορά iphone, αλλά πρώτον είναι πολλά τα χρήματα και δεύτερον επειδή ακούω πολύ μουσική θέλω η μπαταρία να έχει τη μεγαλύτερη δυνατή διάρκεια γι αυτό και μόνο και να μην τελειώνει λόγο κλήσεων για παράδειγμα. Μετά την μεγάλη εισαγωγή θα ήθελα να ρωτήσω αν συμφέρει να κάνω την αγορά μέσω του αγγλικού amazon και όχι απο κάποιο ελληνικό κατάστημα. Ο λόγος είναι ότι στο amazon ξεκινάει στις 210-12 λίρες, δηλαδή περίπου 250 ευρώ αν δεν κάνω λάθος, στα 32gb που με ενδιαφέρουν, ενώ στην ελλάδα από 350 στα γνωστά καταστήματα. Υπάρχει κάτι που δεν έχω δει σωστά ή όντως έτσι είναι τα πράγματα και είναι προτιμότερο να το πάρω απ' έξω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 1
xtraktor Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Καλημέρα, Είμαι καινούριος στο φόρουμ και θα ήθελα την άποψη σας για μία αγορά που σκέφτομαι να κάνω! Έχω εδώ και πάνω από 5 χρόνια ένα Ipod Nano, το οποίο από θέμα μπαταρίας, με αφήνει σιγά σιγά...Αυτός είναι ο λόγος, καθώς και η πλέον μικρή χωρητικότητά του(4GB), που σκέφτομαι να κάνω μία αναβάθμιση! Αποφάσισα, λοιπόν, μετά από μία σχετικά σύντομη αναζήτηση να ξαναπαω σε ipod, αλλά αυτή τη φορά σε κάτι που θα μου προσφέρει μερικές δυνατότητες παραπάνω. Έτσι, κατέληξα στο touch 5, και όχι στο 4, γιατί απ' όσα συμπέρανα το 5 μάλλον θα αργήσει να αναβαθμιστεί σε κάτι καλύτερο, συν ότι τα χαρακτηριστικά του είναι πολύ καλύτερα. Σκέφτηκα και την αγορά iphone, αλλά πρώτον είναι πολλά τα χρήματα και δεύτερον επειδή ακούω πολύ μουσική θέλω η μπαταρία να έχει τη μεγαλύτερη δυνατή διάρκεια γι αυτό και μόνο και να μην τελειώνει λόγο κλήσεων για παράδειγμα. Μετά την μεγάλη εισαγωγή θα ήθελα να ρωτήσω αν συμφέρει να κάνω την αγορά μέσω του αγγλικού amazon και όχι απο κάποιο ελληνικό κατάστημα. Ο λόγος είναι ότι στο amazon ξεκινάει στις 210-12 λίρες, δηλαδή περίπου 250 ευρώ αν δεν κάνω λάθος, στα 32gb που με ενδιαφέρουν, ενώ στην ελλάδα από 350 στα γνωστά καταστήματα. Υπάρχει κάτι που δεν έχω δει σωστά ή όντως έτσι είναι τα πράγματα και είναι προτιμότερο να το πάρω απ' έξω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. αν δεις σιγουρα πως γινεται αποστολή της συσευής στη Ελλάδα τοτε δεν βλεπω το λόγο γιατι οχι να το παρεις απο εκεί μιας και η τιμή ειναι πιο χαμηλη.. βεβαια υπάρχει και το νέο ipod nano αλλα νομιζω πως βγαινει σε 16 gb με λιγοτερες σαφώς δυνατοτητες απο οτι του touch αν στελνουν το συγκεκριμένο προιόν Ελλάδα στη τιμή που αναφέρεις .....πάρτο!!!
iMarilina Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Στα 276 ευρώ υπάρχει στο skroutz.gr και από καλό μαγαζί http://www.skroutz.gr/s/2355060/Apple-iPod-Touch-32GB-5th-Generation.html 1
mork Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 @iMarilina Σε ευχαριστώ πολύ! Αν και έριξα μια ματιά στο σκρουτζ τολμώ να πω ότι μου πέρασαν απαρατήρητα. Μπορείς να μου προτείνεις πιο απο αυτά τα καταστήματα είναι το πιο αξιόπιστο; @xTraktor Έχω δει όλες τις σειρές Ipod που κυκλοφορούν και η αλήθεια είναι ότι κατέληξα στο touch για 4 βασικούς λόγους: 1)Χωρητικότητα 2)Μεγάλη διάρκεια μπαταρίας 2)Wifi 3)Συγκεκριμένα applications που με ενδιαφέρουν Μακάρι το nano να είχε περισσότερες επιλογές, αλλά δυστυχώς... Σε ευχαριστώ πάντως!
iMarilina Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 <p><strong>@iMarilina</strong></p> <p>Σε ευχαριστώ πολύ!</p> <p> </p> <p>Αν και έριξα μια ματιά στο σκρουτζ τολμώ να πω ότι μου πέρασαν απαρατήρητα.</p> <p> </p> <p>Μπορείς να μου προτείνεις πιο απο αυτά τα καταστήματα είναι το πιο αξιόπιστο;</p> <p> </p> <p> </p> <p><strong>@xTraktor</strong></p> <p>Έχω δει όλες τις σειρές Ipod που κυκλοφορούν και η αλήθεια είναι ότι κατέληξα στο touch για 4 βασικούς λόγους:</p> <p>1)Χωρητικότητα</p> <p>2)Μεγάλη διάρκεια μπαταρίας</p> <p>2)Wifi</p> <p>3)Συγκεκριμένα applications που με ενδιαφέρουν</p> <p> </p> <p>Μακάρι το nano να είχε περισσότερες επιλογές, αλλά δυστυχώς...</p> <p> </p> <p>Σε ευχαριστώ πάντως!</p> Το πρώτο που έχει στη λίστα ειναι καλό και το emac επίσης
fylatos Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Απο την άλλη δεν χρειάζεται να δώσει σεντπαραπάνω αν το βρίσκει στο αμαζον πιο φθηνά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα