Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταγγελια συμβασης και πας για αλλη εταιρια. Μην το αφησεις πολυ καιρο με "προσπαθεια επιλυσης απο το τεχνικο τμημα"

Δημοσ.

Μπορεις να με ενημερωσεις σε παρακαλω τη ειναι η καταγγελια συμβασης?Μπορω δηλαδη να ακυρωσω το συμβολαιο?

Καμια φοραοταν "γονατιζει" βγαζω το στικακι και μετα το βαζω παλι(στην ιδια usb) και βλεπω πως τρερω πολυ καλα αλλα μετα απο ωρα παλι τα ιδια υπαρχει περιπτωση να φταιει το εγραλειο μου?Μπορω με καποιο τροπο να κανω update τις θυριδες usb?

Δημοσ.

Upgrade τις θυρες usb οχι δεν μπορεις να κανεις. Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να βρεις ενα γνωστο/φιλο/συγγενη/ το ψιλικατζη της γειτονιας και να δοκιμασεις εκει για 10 λεπτα, θα εχεις μια εικονα εαν το προβλημα συνεχιζει η οχι.

Καταγγελια συμβασης ειναι να ζητησεις ακυρωση συμβολαιου εαν η εταιρια δεν σου παρεχει τις υπηρεσιες που συμφωνησες, θα πρεπει να το κανεις αφου κανεις δοκιμη με αλλο υπολογιστη.

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ,θα παω σε εναν γειτονα που μενει απο κατω.Πως γινεται ομως καμια φορα να εχω πολυ καλες ταχυτητες και αλλες φορες να μην μπορει να ανοιξει ουτε η κεντρικη σελιδα?Γιατι πρεπει να το δοκιμασω σε απο πισι,με ποιο τροπο μπορει να "φταιει" το πισι ?

Δημοσ.

Τους πηρα τηλεφωνο σημερα και μαζι με εναν τεχνικο καναμε καποιες ρυθμισεις και φαινεται πως ολα ειναι οκ,ελπιζω να συνεχισουν ετσι τα πραγματα.Ευχαριστω πολυ παιδια!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα παλι παιδες.

Λοιπον εχω το στικ της wind και πληρωνω 27~ ευρω τον μηνα για να εχω 30giga right?

Στο μενου που εχω της wind οπου απο κει κανω συνδεση αποσυνδεση κτλ εχει και εναν μετρητη του ογκου που καταναλωνω up/download.

Εχω κανει την εξυπναδα και εχω δυο windows στο pc μου,αλλες φορες μπαινω με τα xp και αλλες με τα 7.Ειναι ο πρωτος μηνας που εχω το στικακι οποτε μπορω να κοιταω τον ογκο που εχω καταναλωσει χωρις να μπερδευομαι.Το θεμα ειναι πως στα xp εχω καταναλωσει 6giga και στα 7 εχω καταναλωσει 2giga,συνολο 8 και αν βαλεις και το up 9 giga max.Ομως μου εσκασε ενα μηνυμα απο την εταιρια που μου λεει πως μου απομενουν 100mb wtf????Δεν εχω και σταθερω να τους παρω,θα παω απο ενα καταστημα αλλα τι μπορει να παιζει???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...