Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,θα μεινω λιγες μερες σε ενα σπιτι που δεν εχει ιντερνετ και ουτε να "κλεψω",δεν εχει ουτε σταθερο αλλα επιδη εργαγομαι μεσω νετ σκεφτηκα να παρω ενα στικακι.Δεν με ενδιαφερει πολυ η ταχυτητα αλλα πρεπει να μην εχω καθολου μα καθολου αποσυνδεσεις.Το μερος που θα μεινω ειναι οι Αμπελοκηποι Θεσσαλονικης και θα ηθελα να μου πειτε την γνωμες και τις προτασεις σας για το τι να επιλεξω.Ευχαριστω!

Δημοσ.

αν μιλαμε για Mobile διαλεξε την εταιρεια που εχεις καλυτερο σημα εκει που δουλευεις δηλαδη στο χωρο που δουλευεις

Δημοσ.

αν μιλαμε για Mobile διαλεξε την εταιρεια που εχεις καλυτερο σημα εκει που δουλευεις δηλαδη στο χωρο που δουλευεις

Πως μπορω να γνωριζω πια εταιρεια εχει το καλυτερο σημα?Μπορω να ρωτησω τους ιδιους η υπαρχει καποιος τροπος να το τσεκαρω απο μονος μου?Ευχαριστω!

Δημοσ.

οι ιδοι απλα θα σου πουν αν εχουν κοινως σημα εκει κοντα αλλα επειδη μεσα στο σπιτι ολα μπορει να αλλαζουν καλο θα ειναι να δεις αν εχεις σημα 3g με καποιο κινητο.τωρα δεν ειναι ευκολο να βρεις 3 ατομα που να εχουν και τις 3 εταιρειες αλλα κανε μια δοκιμη με οποια πιθανη εταιρεια μπορεις να βρεις.

Δημοσ.

τιποτα.anytime.απλα πρεπει να βρεις 2-3 ατομα για να δεις τι παιζει με ολες τις εταιρειες.ειδικα μεσα στο χωρο του σπιτιου αφου απο εκει θα δουλευεις.γιατι εξω απο το σπιτι μπορει να πιανουν ολες καμπανα που λεει ο λογος.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τελικα πηρα ενα πακετο της wind 30g 24~ευρω τον μηνα αλλα εχω προβλημα.Ενω το σημα μου ειναι πολυ καλο 97% και ενω το γραφιμα(στο προγραμμα εχει ενα γραφιμα με κβ ταχυτητα ανα δευτερολεπτο και τα λοιπα) διχνει πως εχω πχ 150κβ download την ωρα που ανοιγω ενα βιντεο στο youtube πχ (το οποιο αν δεν κανω λαθος ειναι αρκετη ταχυτητα για αυτην την δουλεια) ο μπροζερ σερνεται και εκανα ενα speedtest και μου δειχνει κατι γελια νουμερα 0,05 και τετοια.Τι σημβαινει?Μου ειπαν πως το λιγοτερο που θα εχω στην περιοχη που ειναι ειναι 3,6 και δεν εχω ουτε 0,9 ειναι δυνατον η κατι αλλο παιζει ρε παιδια?

Δημοσ.

a.ασε το wireless για αρχη.

β.ασε τα speedtest.

γ.Μπες στο ρουτερ και πες μας ποσο συγχρονιζεις.

δ.κακη επιλογη η wind αυτον τον καιρο λογω οτι σουρνεται

Δημοσ.

Δεν υπαρχει ρουτερ,στικακι εχω πωσ μπορω να δω ποσο συγχρονιζει?Κακη επιλογη η wind?Τωρα μου το λες???? :P

σορρυ 3g Πηρες.ακυρο ολο το παραπανω τοτε.νομιζα οτι πηρες adsl>το διαβασα γρηγορα.

Δημοσ.

Εχω και cosmote και wind σε 3g. Ειναι η μερα με τη νυχτα. Σε speedtest εχω πιασει και 19kbps με cosmote και με wind το πολυ 4.

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Παιδια θα τους παρω τηλεφωνο αυριο μιας και δεν εχω σταθερο εδω αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει,την μια το σημα λεει 99% και μετα 23% καμια φορα πιανω κατι ταχυτητες που δεν τις εχω δει ουτε στον υπνο μου και μετα ολη μερα δεν μπορω να ανοιξω μια απλη σελιδα χωρις να περιμενω 2 λεπτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...