kostas281290 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 καλησπερα σας, εχω ενα προβλημα...θα ηθελα να αποφυγω καποιο συγκεκριμενο νουμερο να ειτε να με καλεσει ειτε να μου στειλει μηνυμα...ειμαι παροχοσ cosmote και δυστυχως δν εχω smartphone που να υποστηριζει καποιο τετοιο προγραμμα..εχω το νοκια asha 302 και αποσο εψαξα δν εχει καποιο προγραμμα
NikosKallithea Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Βάλε το νούμερο σε ενα γκρουπ μετα βάλε στο group για ηχο κάτι που να μην ακούγετε ένα κενό ringtone και είσαι οκ.
kostas281290 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 θα με βοελευε ομως να μην εχω καν ειδοποιιηση απο το συγκεκριμενο κινητο...αν με καταλαβαινεις...
NikosKallithea Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Το ιδιο ειναι, η εφαρμογή απλα τον κάνει reject και καταλαβαίνει οτι τον έκλεισες, εγω την εχω ακόμα την blacklist απο το νοκια παρ' ολο που τωρα εχω smartphone, με διευκολύνει πολλές φορές γιατι απλα ο καλών δεν παίρνει reject και απλά ακουυυυυυυυει να πηγαίνουν κλήσεις, 1-2-3 βαριέται και τέλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα