NBestgirl Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Καλησπέρα Θα ήθελα να ρωτήσω πώς επιτυγχάνεται η σύνδεση της συγκεκριμένης οθόνης με το laptop; Πιο συγκεκριμένα το αγόρι μου πείρε αυτή την οθόνη, γιατί η παλιά του σταμάτησε να λειτουργεί, αλλα όταν τη συνδέσαμε μέσω αναλογικής θύρας VGA (D-Sub 15pin) (δείχνω παρακάτω το καλώδιο) η οθόνη δε λειτουργούσε παρόλο που είχαμε ρυθμίσει η συγκεκριμένη θύρα να βλέπει στο pc. Κάνουμε κάτι λάθος ή μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με τη θύρα του laptop? Μήπως πρέπει να πάρουμε καλώδιο HDMI; Αλλα το laptop δεν έχει HDMI οπότε hdmi για οθόνη αλλα τί για το laptop; Ευχαριστώ εκ των προταίρων
phanispal Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Έχετε άλλο D-Sub καλώδιο να δοκιμάσετε; Ποιο είναι το laptop;
NBestgirl Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Το καλώδιο είναι καινούριο Το laptop είναι το ASPIRE 9300 το οποίο επειδή έχει χαλάσει η δική του οθόνη, είχαμε μια εξωτερική και τώρα χάλασε και εκείνη και πείραμε αυτή που αναφέρω στον τίτλο (απλα είναι και τηλεόραση μαζί) αλλα μπορώ να πώ οτι είμαι σίγουρη οτι είναι συνδεμένη και προγραμματισμένη σωστά αλλα και πάλι... κάτι δε πάει καλά νομίζω.... και υποψιάζομαι τη θύρα; :/ Επεξ/σία 16 Απριλίου 2013 από NBestgirl
phanispal Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Κάτσε, δεν είπες ότι είχατε μια εξωτερική οθόνη η οποία χάλασε, άρα και δούλευε με το laptop, άρα και δεν είχε πρόβλημα η θύρα; Με ποιο καλώδιο την είχατε συνδέσει; Το D-Sub που λες ότι είναι καινούριο;
NBestgirl Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Ναι ακριβώς. Είχε χαλάσει του laptop και του είχε δανίσει ένας φίλος του μια τέτοια η οποία είχε ενσωματωμένο καλώδιο όπως αυτό που δείχνω στο πρώτο πόστ. Τέλος πάντων το φωτάκι της οθόνης ανάβει αλλα η οθόνη δεν... οπότε και πείρε την LG τώρα που και πάλι δε παίζει και τη συνδέουμε με αλλο καλώδιο καινούριο.
phanispal Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Κάτσε βρε, στο #3, λες: «είχαμε μια εξωτερική και τώρα χάλασε και εκείνη». Άρα σωστά υποθέτω ότι δούλευε κανονικά με το laptop, απλά χάλασε κι αυτή κάποια στιγμή; Επιμένω για να δούμε αν είχε πρόβλημα εξ' αρχής η θύρα του laptop.
NBestgirl Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Ναι. Η θύρα δούλευε γιατί η παλιά ήταν συνδεμένη στη ίδια θύρα με την καινούρια και ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει η παλιά οθόνη (εξωτερική) αλλα δεν ξέρω αν τα έπαιξε τελικά η θύρα και όχι η οθόνη επειδή βλέπω οτι και η καινούρια στην ίδια θύρα δεν δουλεύει.
NBestgirl Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Τώρα μόλις κοίταξα το καλώδιο της δικής μου οθόνης το αναλογικό και απο ότι παρατηρώ δεν φαίνεται σαν να "λείπουν" καρφάκια. Στο δικό του καλώδιο απο ότι θυμάμαι (ναι μεν έμοιαζε να είναι το ίδιο και κούμπωνε αλλα αν δεν κάνω λάθος) φαινόταν σαν να "λείπουν" καρφάκια. Καινούριο είναι το καλώδιο αλλα μήπως δεν του έδωσαν το σωστό τελικά; Αυτό πάντως που λέει η οθόνη όταν την βάζουμε σε pc mode είναι δεν υπάρχει καλώδιο/σήμα (δεν θυμάμαι ακριβώς τί λέει αλλα περίπου ένα τέτοιο μήνυμα βγάζει) Εκείνο που του έδωσαν δηλ. (γιατί δεν το είχε η οθόνη) ήταν κάπως έτσι: Και όχι έτσι (όπως είναι το δικό μου):
NBestgirl Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Ok παιδιά. Έφταιγε το καλώδιο, του έδωσα το δικό μου καλώδιο το αναλογικό (με όλα τα καρφάκια) που μου περίσσευε και λειτούργησε! Ευχαριστώ για τη βοήθεια!
phanispal Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Ευτυχώς ήταν αυτό γιατί μετά θα ζόριζαν τα πράγματα.
NBestgirl Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Χμ... δεν το είχαμε ανοίξει γιατί φόρτιζε αλλα φάνηκε οτι τον αναγνώρισε με το νέο καλώδιο (στις ρυθμίσεις αλλαξε απο μαυρόασπρο σε έγχρωμο το εικονίδιο του υπολογιστή και δεν έλεγε ποια ελέγξτε καλώδιο σήματος/δεν υπάρχει σήμα κλπ) το θέμα είναι τώρα που φόρτισε και τον ανοίξαμε βγάζει μήνυμα η οθόνη "λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας" και απο όσο βλέπω απο το skype έχει μπεί στα windows αλλα η οθόνη γράφει αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα