harris19 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 παιδια μου εσπασε η οθονη στο iphone 4 το κινητο λειτουργει κανονικα απλα η οθονη εχει σπασει...ξερετε ποσο κοστιζει η αλλαγη και κανενα καλο και αξιοπιστο μαγαζι σε αθηνα-πειραια?ευχαριστω πολυ!
iMarilina Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Εχουμε εναν πολύ καλό και φθηνό τεχνικό αξιόπιστο στο Χαιδάρι. Στείλε μου πμ αμα θελεις. Η οθόνη πάντως κοστίζει γυρω στα 60-70 ευρώ (οχι κινεζιά, για καλή οθονη μιλαμε).
Λύση basilis5 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Λύση Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 <p>παιδια μου εσπασε η οθονη στο iphone 4 το κινητο λειτουργει κανονικα απλα η οθονη εχει σπασει...ξερετε ποσο κοστιζει η αλλαγη και κανενα καλο και αξιοπιστο μαγαζι σε αθηνα-πειραια?ευχαριστω πολυ!</p> γενικα οι περισσοτεροι την εχουν στα 90-100 + φπα. οπως ειπωθηκε κ πριν, επειδη δεν υπαρχουν γνησια ανταλλακτικα, προσεξε τι θα βαλεις, να σαι σιγουρος οτι ειναι καλο και οτι σου δινει εγγυηση. εσυ θες αλλαγη digitizer. ζητα να δεις σε καποιο τηλ την οθονη που σου εχουν, αν εχουν δειγμα. προσεξε μην παραειναι ψευτικη κ ευκαμπτη στην πιεση με το δαχτυλο. οι μουφες ξανασπανε χωρις λογο πολυ ευκολα και γρηγορα. Sent from my iPhone using Insomnia .. γιατι μπορω!
iMarilina Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 στάνταρ αυτό, δεν αξίζει στο λέω γιατί είχαμε ένα θέμα με οθόνη μέσω ebay η οποία ήταν αρκετά υποτίθεται καλή, και σε 2 μήνες άρχισε να μαυρίζει και να βγάζει άσπρη γραμμή κάθετη για ενα δυο λεπτά, και τελικά πήραμε με τον τεχνικό καλή οθόνη και δεν ξαναείχαμε θέμα.
manzana Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 http://www.irepair.gr/ Έχουν επισκευάσει κινητά iphone φίλοι μου εκεί και συγκεκριμένα στο κατάστημα της Γλυφάδας και έχουν μείνει όλοι πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Έχω πάει και εγώ iphone ενός φίλου για επισκευή και έχει μείνει και αυτός πολύ ευχαριστημένος. Και τα παιδιά που δουλεύουν εκεί άψογα.
iMarilina Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 <p><a href="http://www.irepair.gr/">http://www.irepair.gr/</a></p> <p> </p> <p>Έχουν επισκευάσει κινητά iphone φίλοι μου εκεί και συγκεκριμένα στο κατάστημα της Γλυφάδας και έχουν μείνει όλοι πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Έχω πάει και εγώ iphone ενός φίλου για επισκευή και έχει μείνει και αυτός πολύ ευχαριστημένος. Και τα παιδιά που δουλεύουν εκεί άψογα. </p> Ναι ε; Ειχε ρωτήσει φίλη για αλλαγή home button και θέλανε 69 ευρώ ενώ ο δικός μας το άλλαξε με 18 εχουν πολύ τσιμπημένες τιμές.
manzana Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δεν είναι ό,τι πιό φτηνό μπορείς να βρεις, ούτε όμως κάτι υπερβολικό, ειδικά αν θες κάτι σε "κανενα καλο και αξιοπιστο μαγαζι σε αθηνα-πειραια" όπως ρωτάει ο τόπικ στάρτερ. Το συγκεκριμένο μαγαζί προσφέρει και τα 2 δλδ καλό και αξιόπιστο. Όλοι δίνουμε μια γνώμη, από κει και πέρα ο καθένας διαλέγει και παίρνει.
iMarilina Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δεν είναι ό,τι πιό φτηνό μπορείς να βρεις, ούτε όμως κάτι υπερβολικό, ειδικά αν θες κάτι σε "κανενα καλο και αξιοπιστο μαγαζι σε αθηνα-πειραια" όπως ρωτάει ο τόπικ στάρτερ. Το συγκεκριμένο μαγαζί προσφέρει και τα 2 δλδ καλό και αξιόπιστο. Όλοι δίνουμε μια γνώμη, από κει και πέρα ο καθένας διαλέγει και παίρνει. Σωστό και λογικό, απλά αν είναι κάτι το οποίο μπορείς να πληρώσεις κάτω από τα μισά (γιατί ξέρουμε ότι γενικά πολλοί βάζουν τις τιμές στο θεό), και να γίνει καλή και σωστή δουλειά, νομίζω είναι καλό επίσης.
takoulou Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα...Εχω ενα iphone 4s και εκανα καποια βλακεια και μου ραγισε η οθονη... Εχει εγγυηση με καλυπτει σε αυτο η apple για την οθονη;;;;... Τι κανω; Που το παω για την επισκευη; ευχαριστω...
kage Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 4s επεσε και βγαζει διαφορες καθετες γραμμες... εχω αλλαξει οθονη σε 3g και δουλευει κανονικα με ανταλακτικο απο κινα. ανταλακτικα ειδα στο uk ebay lcd+digitizer στα 25ε υπαρχει κανεις με κανα 40ε για αλλαγη? βλεπω εναν cleverστορε στο αιγαλεω με 50ε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα