Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Αγόρασα πρόσφατα ένα iPhone από ένα τύπο αλλά δεν είχε την απόδειξη του.

Το iPhone έχει εγγύηση μέχρι το Σεπτέμβρη (τσέκαρα το IMEI του) και θέλω να το πάω για service γιατί έχει ένα θέμα με το power button.

Ξέρετε που πρέπει να απευθυνθώ για την επισκευή;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Αγόρασα πρόσφατα ένα iPhone από ένα τύπο αλλά δεν είχε την απόδειξη του.

Το iPhone έχει εγγύηση μέχρι το Σεπτέμβρη (τσέκαρα το IMEI του) και θέλω να το πάω για service γιατί έχει ένα θέμα με το power button.

Ξέρετε που πρέπει να απευθυνθώ για την επισκευή;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

αν εχει αγοραστει απο παροχο

τοτε στον αντιστοιχο παροχο

cosmote vodafone

αν ειναι απο εξωτεριο τοτε μπορεις να το πας

infoquest

Δημοσ.

και να το πας στην Infoquest πιο γρηγορα πιστευω θα ξεμπερδεψεις απο οτι με τον παροχο.

συμφωνώ μιας και δνε γνωριζεις και τον παροχο που αγοράστηκε

Δημοσ.

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι στα γρήγορα για να μην κάνω ειδικό θέμα; Έβαλα το σειριακό της συσκευής μου στο σάιτ της Apple. Γράφει μια συγκεκριμένη ημερομηνία που με καλύπτει η εγγύηση. Ωραία.

Η απορία: Αυτή η ημερομηνία πώς ορίζεται και είναι τόσο ακριβής; Την ορίζει η Apple ας πούμε ως τη μέρα που φεύγει η συσκευή από το εργοστάσιό της; Την ημέρα που βλέπει να ενεργοποιείται πρώτη φορά η συσκευή; Τί ακριβώς γίνεται;

Δημοσ.

σε αλλα προιοντα μπορεις να κανεις register και να ξεκινησει απο εκειμνη την ημερα η εγγυηση.πιστευω οτι αυτο που δινουν ειναι κατα προσεγγιση.απο εκει και περα εφοσον εχειςμια αποδειξη σε οποιοδηποτε προιον η εγγυηση θα ξεκινησει απο τοτε που το αγορασες.

Δημοσ.

Στα iPhone νομίζω η ημερομηνία βασίζεται και στο πρώτο Activation της συσκευής.. 

Ψάχνοντας πάντως, το ίδιο είδα να αναφέρεται και Link.png Site: http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/74678-%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%8D%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%BE%CE%B7/#entry651904">εδώ .

Δημοσ.

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι στα γρήγορα για να μην κάνω ειδικό θέμα; Έβαλα το σειριακό της συσκευής μου στο σάιτ της Apple. Γράφει μια συγκεκριμένη ημερομηνία που με καλύπτει η εγγύηση. Ωραία.

Η απορία: Αυτή η ημερομηνία πώς ορίζεται και είναι τόσο ακριβής; Την ορίζει η Apple ας πούμε ως τη μέρα που φεύγει η συσκευή από το εργοστάσιό της; Την ημέρα που βλέπει να ενεργοποιείται πρώτη φορά η συσκευή; Τί ακριβώς γίνεται;

Εννοείται ότι δεν ορίζεται ως μέρα που φεύγει από το εργοστάσιο. 

Είναι βάσει της ημερομηνίας ενεργοποίησης της συσκευής. Με το που θα βάλεις την κάρτα σιμ μέσα και θα σετάρεις το κινητό μόλις το πάρεις, από τότε ξεκινάει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...