kotsos.turbo Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 καλησπέρα πριν λίγο καιρό είχα κάνει ένα θέμα για ένα gaming pc μου δώσατε αρκετές ιδέες για το τι να πάρω και κατέληξα στου σουλειμαν ο οποίος έχει απαντήσει σε αρκετά θέματα το pc το οποίο μου έδειξε θα είναι παρακάτω. έχω όμως μερικά ερωτήματα 1) μπορούμε να βάλουμε ένα ποιο ωραίο κουτί ? 2)το pc για πόσο καιρό θα μπορώ να παίζω ότι παιχνίδι βγαίνει σε ultra γραφικά και μετά από κάποια χρόνια σε low 3) μετά από πόσο καιρό θα θέλει αναβάθμιση/μπορώ να προσθέσω και όχι να αντικατασθισω την κάρτα γραφικών? 4)ο επεξεργαστής θα μπορεί την ώρα που παίζω να κάνει και record με το fraps 5) μήπως θα βγει ποιο φθηνά από διαφορετικά μαγαζιά/μένω θεσσαλονικη τέλος το μαγαζί που μου προτινε είναι το visionstudio.gr ΥΓ. άχρηστη πληροφορία όσοι ξέρετε από κέντρο ήμουν στην αγία σοφίας στο ύψος της ναυαρινου και ήμουν αγίας σοφίας 38 και το μαγαζί ήταν άγιας σοφίας 102 ε λοιπόν ανέβηκα όλη αυτήν την ανηφόρα με τα πόδια και όταν έφτασα το μαγαζί ήταν κλειστό ημέρα Σάββατο στις 5 εγώ όμως αποτι θυμόμουν τα μαγαζιά κλείνουν στις 8
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 καλησπέρα πριν λίγο καιρό είχα κάνει ένα θέμα για ένα gaming pc μου δώσατε αρκετές ιδέες για το τι να πάρω και κατέληξα στου σουλειμαν ο οποίος έχει απαντήσει σε αρκετά θέματα το pc το οποίο μου έδειξε θα είναι παρακάτω. έχω όμως μερικά ερωτήματα 1) μπορούμε να βάλουμε ένα ποιο ωραίο κουτί ? Το έψαξες το συγκεκριμένο? Ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.overclock.net/t/1270969/official-corsair-vengeance-c70-gaming-case-owner-club 2)το pc για πόσο καιρό θα μπορώ να παίζω ότι παιχνίδι βγαίνει σε ultra γραφικά και μετά από κάποια χρόνια σε low Κανένας δεν μπορεί να σου πει ακριβή χρόνο γιατί δεν είναι μάντης. Αν ντε και καλά θες χρόνο, για 2 χρόνια θα είσαι αστέρι και για 3 καλά. 3) μετά από πόσο καιρό θα θέλει αναβάθμιση/μπορώ να προσθέσω και όχι να αντικατασθισω την κάρτα γραφικών? Όταν δεν θα καλύπτει εσένα θα θέλει αναβάμιση κάρτας γραφικών. Μπορείς να προσθέσεις ίδια, ναι. 4)ο επεξεργαστής θα μπορεί την ώρα που παίζω να κάνει και record με το fraps Ναι, θα μπορεί. 5) μήπως θα βγει ποιο φθηνά από διαφορετικά μαγαζιά/μένω θεσσαλονικη Ψάξε. Αν μπορείς να το στήσεις μόνος σου δες στο σκροθτζ. τέλος το μαγαζί που μου προτινε είναι το visionstudio.gr ΥΓ. άχρηστη πληροφορία όσοι ξέρετε από κέντρο ήμουν στην αγία σοφίας στο ύψος της ναυαρινου και ήμουν αγίας σοφίας 38 και το μαγαζί ήταν άγιας σοφίας 102 ε λοιπόν ανέβηκα όλη αυτήν την ανηφόρα με τα πόδια και όταν έφτασα το μαγαζί ήταν κλειστό ημέρα Σάββατο στις 5 εγώ όμως αποτι θυμόμουν τα μαγαζιά κλείνουν στις 8 Το ωράριο είναι στο site, έπρεπε να το τσεκάρεις ρε συ. Δεν είναι πλαίσιο το visionstudio. 3,4 άτομα δουλεύουν εκεί. Πολύ καλή η σύνθεσή σου, προχώρα. Πρόσθεσε και έναν σκληρό για αποθήκη αν δεν έχεις ήδη.
kotsos.turbo Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 μπορεί κάποιος να απαντήσει και στις ερωτήσεις μου
kotsos.turbo Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 ωχ χίλια συγγνώμη δεν πρόσεξα ότι τα κόκκινα γράμματα ήταν απαντήσεις συγγνώμη και πάλι Δίκιο δίκιο και πάλι δίκιο μα καλά πόσο σωστός παίζει να είσαι.Και τελικά το κουτί τα σπάει το είχα δει σε κάτι βιντεακια στο youtube σε πράσινο και δεν μου άρεσε το λευκό όμως είναι επικό. τελευταία ερώτηση με υδροψηξη είναι καλύτερο και αν ναι πόσο περισσότερο θα μου βγει ωχ χίλια συγγνώμη δεν πρόσεξα ότι τα κόκκινα γράμματα ήταν απαντήσεις συγγνώμη και πάλι Δίκιο δίκιο και πάλι δίκιο μα καλά πόσο σωστός παίζει να είσαι.Και τελικά το κουτί τα σπάει το είχα δει σε κάτι βιντεακια στο youtube σε πράσινο και δεν μου άρεσε το λευκό όμως είναι επικό. τελευταία ερώτηση με υδροψηξη είναι καλύτερο και αν ναι πόσο περισσότερο θα μου βγει επειδή θέλω άμα το αφήσω ένα βράδυ ανοιχτό θέλω να μπορώ να κοιμηθώ
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δεν αξίζει η υδρόψυξη, πάρε την αερόψυκτρα που διάλεξες.
kotsos.turbo Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μόλις είδα σε ένα θέμα ότι η amd7970 κάνει αρκετό θόρυβο τι πιστεύετε ?
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 H υλοποίηση της gigabyte τουλάχιστον δεν κάνει θόρυβο
kotsos.turbo Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Σε πολλά καταστήματα κάνουν δώρο. Ητε με το pc ητε με την κάρτα γραφικών παιχνίδια σε αυτο το κατάστημα κάνουν κάποιο game δωρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα