Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορει να μη θελει να οβερκλοκαρει (αλλα να θελει απλα  να ξεκολλησει τη ψυκτρα και να βαλει υδροψυξη που ειναι κατι πιο απλο   :P

βεβαια ενα 5-6% ισως και παραπανω (αμα κλοκαρουμε και τις 2 ) θα το εχει με το μεγαλυτερο μοντελο

Δημοσ.

και βεβαια μετρανε το ζητημα ειναι κατα ποσο αξιζουν 

αυτο βεβαια ο καθενας το κρινει διαφορετικα , εφοσον αυτο ειναι το budget και η 7970 ειναι μεσα σε αυτο  του ας μην τον πρηζουμε με αλλες καρτες 

Δημοσ.

Ναι εντάξει αν αξίζουν είναι άλλη κουβέντα.Απλά το παιδί κοιτάει τέτοιες κάρτες,δε θέλω να μπω σε διαδικασία να αρχίσω τα "λεφτά υπάρχουν" κλπ  :P

• Like 1
Δημοσ.

μαλλον αναφερεται στη reference ψυξη που λογικα θα κανει θορυβο

@phanispal 

ποια 5 χρονια; 3 δεν εχει η FTW;

Η συγκεκριμένη MSI κάνει σαν ηλεκτρική σκούπα. Αν δεν έμπαινε στο νερό δεν θα τη σκεφτόμουν.  Η EVGA έχει 3 έτη εγγύηση και με  20ευρώ δίνουν άλλα 2.

Δε ξέρω τι γίνεται με τα watt αν πάω σε κλοκαρισμένες 7970 αργότερα, άραγε τα 850w του ΑΧ είναι αρκετά;

Θένκς, την έχω ψάξει δέν είναι reference PCB και τα ρεύματα είναι κλειδωμένα.

Δημοσ.

δεν θέλω να κάνω aggresive OC, πρωταρχικός σκοπός του WCooling η ησυχία και η δροσερή λειτουργία του HW.

Δημοσ.

δεν το πιστευω οτι ακομα υπαρχουν τετοιες συζητησεις .δεν υπαρχει καμια αμφιβολια στο οτι η 7970  ειναι καλυτερη και απο την 670 και απο την big sister της.οποτε μην σπας το κεφαλι σου.παρε 7970 οποιος εχει δοκιμασει και τις δυο τα ιδια θα σου πει.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί να πάει σε 7970 και όχι σε μια 7950.

Ε άμα είναι να πάρει την 7950 ας πάρει καλύτερα την 7870

δεν το πιστευω οτι ακομα υπαρχουν τετοιες συζητησεις .δεν υπαρχει καμια αμφιβολια στο οτι η 7970 ειναι καλυτερη και απο την 670 και απο την big sister της.οποτε μην σπας το κεφαλι σου.παρε 7970 οποιος εχει δοκιμασει και τις δυο τα ιδια θα σου πει.

Από που προκύπτει ότι η 7970 είναι καλύτερη από την 670 και μάλιστα δεν σηκώνει και αμφιβολία αυτό?

Ότι θέλουμε γράφουμε ?

Σε κάποια είναι καλύτερη η μια και σε κάποια αλλά η άλλη.

Ακόμα και η AMD παραδέχεται ότι η πιο δυνατή της μονοπυρηνη συγκρίνεται με την 670 και όχι την 680

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...