Daemonos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Πολλά πήρε το μάτι μου... Ναι γιατί γράφει ο φίλος από πάνω ότι ξεκίνησε, και χθες που το κοίταξα τυχαία είδα καμιά 10αριά!
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Σε 1channel είχε και 10 επεισόδια του 3ου κύκλου. Είδα τα πρώτα 4 (χωρίς υπότιτλους απο το 3ο και μετά).
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Αρχίζει και εδώ το ξεκαθάρισμα σε χαρακτήρες, ενώ εμφανίζονται και νέα πρόσωπα που περιπλέκονται σε νέες ανορθόδοξες (σε σχέση με την ιστορία εώς τώρα) καταστάσεις.
benign Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Εγω παιδια ενα εχω δει μεχι τωρα,ενω δεν ειχε γραψει κανεις μεχρι τωρα τιποτε για την νεα σεζον.,αρα συμπερανα οτι λογικα εχουμε ενα επεισοδιο ανα εβδομαδα.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Κανονικά ξεκίνησε ο 3ος κύκλος όπως είχε προγραμματιστεί, απλά έχουν γίνει leaked όλα τα επεισόδια του ήδη.
benign Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Βλεπω και τα αλλα επεισοδια,φανταστικοι ηθοποιοι,το απολαμβανω.
D4rkshadow Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Ειδα ολη την 3 σεζον και ηταν αρκετα καλη και ανανεομενη πολυ.Μπορω να πω οτι θα μου λειψει η σειρα μια και αυτη ηταν η τελευταια της σεζον Ειδικα προς το τελος μου θυμισε lord of the rings και αυτο μου αρεσε 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 blasphemy...
Fan Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Είδα όλα τα επεισόδια της σεζόν και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι ήταν η χειρότερη. Με εξαίρεση τα δύο πρώτα επεισόδια, μοιάζει όλη η παραγωγή να έγινε στο πόδι με σκοπό "να τελειώνουμε να φύγουμε". Κρίμα που έφαγε cancel γιατί οι δύο πρώτες σεζόν ήταν αρκετά καλές και θα μπορούσε να έχει συνέχεια. 1
benign Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 έφαγε cancel για 4η? Ναι δηλωσαν οτι ειναι η τελευταια σεζον.Οντως η τριτη ειναι καπως βιαστικα φτιαγμενη,αλλα για μενα,κυριως λογω ηθοποιων και πλοκης ηταν παρα πολυ διασκεδαστικη.Γενικα οι Βρεττανοι ηθοποιοι εχουν τοσο θεατρικη ποιοτητα που και παραμυθακι για παιδια να εκαναν θα ηταν 3 επιπεδα παραπανω απο το 95% οποιασδηποτε Αμερικανικης σειρας. 1
bilya Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 εμένα πάντως τα πρώτα δύο επεισόδια μου 'έδωσαν την εντύπωση πως θέλανε να το πάνε σε ένα υπόγειο πόλεμο μεταξύ labyrinth & sons of mithra ........ο θανατος του σουλτάνου παιδικός και γενικά πολλές ευκολίες(vlad) για να τελίωνουν ....book of leaves οχι page of leaves
PaRaNo1d Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Τοσο ωραια σειρα και οντως η τελευταια σεζον στο ποδι...γιατι πρεπει να τα χαλανε ετσι? NEXT
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα