thermo-sifounas Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Για την σειρα δεν εκφερω γνωμη μιας και δεν εχω δει αλλα το κονσεπτ ειναι τρατζικ , να δω τι αλλη σειρα θα βγαλουν μετα ποδοπατωντας οποιαδηποτε ιστορικη, κινηματογραφικη κτλ φιγουρα. Ηδη φετος εχουμε την μανα Bates και τον Norman Bates, τον Hannibal, Abraham Lincoln vampire hunter και τον Da Vinci Για του χρονου προβλεπω σειρα με την πεθερα του Darth Vader, τον Einstein ενσαρκωμενο απο Ian Sommerhalder (να καυλαντισουν και λιγο οι κοπελιτσες) να κυνηγα βαμπιρ και ο,τι αλλη μαλακια μπορει να κατεβασει ο νους ενος σεναριογραφου
timoboll Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 βαριεμαι λιγο το 2ο το εχω στην μεση αλλα θα δουμε
benign Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Παιδια η σειρα ειναι καλη ? τι λετε? Δεν ειναι οσο καλη περιμενα αρχικα,αλλα σιγουρα ειναι πανω του μετριου.Αλλωστε μπαινει και ο υποκειμενικος παραγοντας.Ξεκινα την και βλεπεις.
CarbonFibre Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Θα έλεγα βλέπεται με κάποιο ενδιαφέρον.Δεν είναι πολύ καλή ούτε κακή.Καλή με μέτρια.
Jimys2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Συμφωνω με τον απο πανω. Νομιζω θα τα παει καλα η σειρα
ScarletK Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Είναι light είναι λίγο Ζήνα, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι fun. Έχει τρομερές αναλαμπές και λεπτομέρειες ώρες ώρες. Αναφέρομαι ιδιαίτερα σε ένα συγκεκριμένο guest wink wink.
nicoc89 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μου αρέσει πολύ η σειρά . Αν βγάλεις απο το μυαλό σου την ιστορικότητα του ονόματος του και το δεις σαν ενα απλό όνομα δεν υπάρχει θέμα .φοβερή η σκηνή που συναντάει τον Riario και τους ρίχνει με το κανόνι το μόνο που με χάλασε ήταν οτι δεν συνέχισε το θέμα με τον δράκουλα. Περίμενα οτι θα τους πάρει στο κυνήγι, οχι οτι θα τους αφήσει να φύγουν μετά απο αυτό θα είχε φάση.τα trailer την αδικούν πολύ την σειρά . 1
benign Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Ειναι αξιολογη σειρα,λιγη σχεση με την πραγματικοτητα του Da Vinci σαν καλλιτεχνη,αλλα ακολουθει σοβαρα αν και καπως φιλελευθερα τις ιστορικες εξελιξεις της εποχης του. Εχει μπολικη επιστημονικη φαντασια και ασχολειται και με τον μυστικισμο.Οι ηθοποιοι ειναι απλα εξαιρετικοι και ειδικα οι πρωταγωνιστες. 1
linuslost Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Πολυ ωραια η σειρα! Ειναι μυθιστοριματικου στυλ ,οποτε μην περιμενετε ιστορικη ακριβεια! Εχει καποιες πολυ ωραιες σκηνες και εμενα προσωπικα με εξιταρει το μυστηριο που υπαρχει στη σειρα! Ειναι κατι διαφορετικο σε σχεση με τις υπολοιπες σειρες που κυκλοφορουν... Για την 1η σεζον 8/10!!! 1
Fan Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Η σειρά είναι τρομερή (εάν βγάλεις έξω το ιστορικό πλαίσιο φυσικά). Καλογυρισμένη, καλή ηθοποιία, μεγάλο budget και σε κρατάει. Αξίζει 1
speedman_26 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Da Vinci είδα την πρώτη σεζον πολυ καλη σειρα την προτείνο σε όλους
TheOneGandalf Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Έχει αρχίσει ήδη η δεύερη σεζον. Νομίζω έχει βγάλει 5 επς, έχω δει τα 2 αλλά να πω την αλήθεια δεν εχω ενθουσιαστεί. Η πρώτη σεζόν μου άρεσε αρκετά πάντως.
Atallos1 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Eγω τη βλεπω ανετα παντως παροτι εχει ξεφυγει η σειρα λιγο θεματικα
speedman_26 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Εχω ακούσει οτι η δεύτερη σεζον ειναι πιο σκοτεινή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα