Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά, θελω να αγορασω προς το καλοκαιρι ενα σταθερο υπολογιστη για gaming και γενικα ισχυρο σε καθε τομεα να μην ''νιωθει''...θα ηθελα να κραταει στο χρονο, να μην θελει δηλαδη αναβαθμιση σε 4-5 χρονια ( νταξει δεν μιλαμε για μια αναβαθμιση σε κατι οικονομικο) αλλα να μην θελει τρελη αναβαθμιση στα 2-3 πρωτα χρονια.....αυτο που θελω επειδη δεν ξερω απο αυτα ειναι πόσα λεφτα πρεπει να διαθεσω ωστε να καλυφθω σε αυτο που ζηταω 100% χωρις ουτε το παραμικρο παρακατω απο αυτο που θελω...(ωστε να αρχισω να μαζευω και λεφτα μεχρι να τον αγορασω!!!!! )
πιο συγκεκριμενα: 

Ποσό που διαθέτουμε : περιμενω να ακουσω το πόσο πρεπει να διαθεσω για αυτο που θελω (οποτε θα μου πειτε εσεις) βεβαια να μην δωσω παραπανω για κατι που δεν θα μου προσφερει κατι ουσιαστικο....δηλαδη θα ηθελα το πιο value for money χωρις περιττα για αυτα που ζηταω...

Χρήση υπολογιστή : gaming και γενικα ''τουμπανο'' στα παντα του!!!

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: photoshop, adobe premiere και τετοιου στυλ αλλα ερασιτεχνικα οχι κατι τρελο αλλα θα ηθελα να ΜΗΝ κολαει στο παραμικρο!!!!

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Ναι χρειαζομαι Οθόνη!!!!

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? και απο αυτα χρειαζομαι!

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? ΑΝ  απο διαφορετικά μαγαζια βγαινει πιο οικονομικά!!! τοτε ναι απο διαφορετικα, αλλιως απο ενα!

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? αν τελικα το παρω απο διαφορετικα θα με βοηθησει κανενα φιλαρακι....

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . οχι εχω τα windows 7 64 bit!!!

επειδη δεν ειμαι σιγουρος ακομα τι προτιμω πιο πολυ...δηλαδη ιντελ η amd συνθεση αν γινεται να μου κανετε μια ιντελ και μια amd θα ηταν καλυτερα!
Ελπίζω να μην σας κουρασα, προσπαθησα να ειμαι οσο πιο κατατοπιστικος γινεται για το τι ζηταω...θα ηθελα να μου πειτε το ποσο που πρεπει να διαθεσω για να μην δαπανησω ασκοπα πολλα για αυτο που ζηταω( το πιο value for money!!!!! ).... Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!

Δημοσ.

Δωσε εστω μια οδηγια για το μπατζετ για να δεις προτασεις...πχ τα 1000 ευρω μπορεις να τα ξεπερασεις?
Επισης τουμπανο που δε νιωθει για 5 χρονια και vfm δυσκολα συμβαδιζουν....την αντοχη στο χρονο παντα την πληρωνεις.

Και επιπλεον αναφερεις κατι για καλοκαιρι....ποτε ακριβως τον θες??γιατι ερχονται νεοι intel επεξεργαστες τον ιουνιο...

Δημοσ.

Δωσε εστω μια οδηγια για το μπατζετ για να δεις προτασεις...πχ τα 1000 ευρω μπορεις να τα ξεπερασεις?

Επισης τουμπανο που δε νιωθει για 5 χρονια και vfm δυσκολα συμβαδιζουν....την αντοχη στο χρονο παντα την πληρωνεις.

Και επιπλεον αναφερεις κατι για καλοκαιρι....ποτε ακριβως τον θες??γιατι ερχονται νεοι intel επεξεργαστες τον ιουνιο...

οταν λες νεοι ιντελ ? τι καλυτερο θα εχουν? και η τιμη τους θα ειναι προσιτή? ή στο θεό?

ή τον ιουνιο ή τον σεπτεμβριο.... αναλογα ποτε θα τα μαζεψω τα λεφτα....το max που μπορω με οθονη ειναι στα 1500 ευρω! αλλά αν καλυπτομαι και με λιγοτερα ακομα καλυτερα! ευχαριστω

Δημοσ.

Αν ανοιξεις το link ομως λεει 320..... :P 

Φιλε μου καλο ειναι να περιμενεις γιατι αυτα τα πραγματα αλλαζουν συνεχεια....αλλο υπολογιστη θα μπορεις να φτιαξεις τον ιουνιο και ισως αλλο και τον σεπτεμβριο. Βγαινουν νεα πραγματα, αλλαζουν οι τιμες, επηρεαζεται ολη η ισορροπια της συνθεσης.

Το παραπανω συστημα ειναι παρα πολυ δυνατο για σημερα (αν και εχει τις υπερβολες του και δεν το λες vfm με 3770Κ για gaming), τον ιουνιο στην ιδια τιμη μπορει να παιρνεις καλυτερο επεξεργαστη.

• Like 1
Δημοσ.

Αν ανοιξεις το link ομως λεει 320..... :P 

Φιλε μου καλο ειναι να περιμενεις γιατι αυτα τα πραγματα αλλαζουν συνεχεια....αλλο υπολογιστη θα μπορεις να φτιαξεις τον ιουνιο και ισως αλλο και τον σεπτεμβριο. Βγαινουν νεα πραγματα, αλλαζουν οι τιμες, επηρεαζεται ολη η ισορροπια της συνθεσης.

Το παραπανω συστημα ειναι παρα πολυ δυνατο για σημερα (αν και εχει τις υπερβολες του και δεν το λες vfm με 3770Κ για gaming), τον ιουνιο στην ιδια τιμη μπορει να παιρνεις καλυτερο επεξεργαστη.

γενικα συνηθως ποτε εχει καλυτερες τιμες? των ιουνιο-ιουλιο ή τον σεπτεμβρη? ευχαριστω προκαταβολικα!

Δημοσ.

Δεν είναι σταθερά αυτά.Συνήθως όταν έχουν κάνει τον κύκλο τους κάποια προιόντα καταλήγουν να έχουν καλύτερες αν και με την intel δεν ισχύει αυτό.

Δημοσ.

παιδια τον 3570κ ηθελα να βαλω αλλα ειχε τον 3770κ ~192 ευρο

τη συνθεση που του παραθεσα ενα overkill αλλα αμα μπορεσει να τα σκασει γιατι να μην παει

αμα θελει με πιο λιγα λεφτα pc να το πει να κοψουμε απο κατι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...