KnightRider1996 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Καλησπερα παιδια . Ενας φιλος μου εχει το κινητο που βλεπετε στον τιτλο και εχει ενα προβλημα με τα μηνυματα ... Αυτος μπορει να γραφει με μικρα οταν ομως το μηνυμα παραδιδεται στον αριθμο το κειμενο φτανει στα κεφαλαια ... Ξερετε μιπως τι μπορει να κανει για να το λυσει αυτο το προβλημα ?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gr_Soul Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δεν είναι πρόβλημα. Έτσι λειτουργούν τα SMS με ελληνικούς χαρακτήρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KnightRider1996 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Εγω δηλαδη που γραφω με μικρα γιατι στους αλλους δεν παει το κειμενο με κεφαλαια ?! :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gr_Soul Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δεν είπα ότι δε συμβαίνει. Ότι δεν είναι πρόβλημα είπα. Στέλνεις SMS με 160 χαρακτήρες και μικρούς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KnightRider1996 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Ναι ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gr_Soul Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δεν το έχω ξαναδεί να σου πω την αλήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Γενικα ο κανονας ειναι: Ελληνικοι χαρακτηρες με μικρα -> 70 χαρακτηρες Ελληνικοι κεφαλαια-> 160. Καπου στις ρυθμισεις των μηνυματων εχει Character Coding (ή κατι τετοιο) και τις επιλογες Auto/Gsm/Unicode. Δες ποιο ειναι τικαρισμενο και επιλεξε το αλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα