Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αυτο ειναι ενα μυνημα πουυ εστειλα στην εταιρια Civiltech - Η ορατή διαφορά στην εξειδίκευση για τον αργο τροπο που λειτουργει το προγραμα ..πιστευω οτι εδω μεσα στο φορουν βρω ποιο γρηγορα απαντησεις .....helpsmilie.gif
μπορω να εχω την αποψη σας ?....
στο φορουμ τουσ δεν μπορείς να υποβαλεις ερωτήματα ,απλα ειναι σαν πινακας ανακοινώσεων ...με θέματα που δεν περιέχει τιποτα σχετικό 
H γνωσιακή βάση της Civiltech - Civiltech - Η ορατή διαφορά στην εξειδίκευση
ασ δει και κάποιος αλλος μπας και δεν το βλεπω το σημειο ...

"ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την ταχύτητα του προγράμματος σας ....Building Studio Κατάλογος προϊόντων
είναι εκνευριστικά αργό , λειτουργεί οπως οταν κανεις περιήγηση στο διαδίκτυο με πολυ αργη ταχύτητα ...
απο οτι καταλαβαίνω μάλλον πρέπει να υπάρχουν πολλά και μικρά αρχεία στο πρόγραμμα σας και γιαυτο αργει τοσο πολύ ...το λαπτοπ που χρησιμοποιητε είναι intel core duo Ι3 με 500 hdd sata 2 kai 512 karta γραφικων και win 7sp1 ,3 gb ram DDR 3..πιστευετε αν βαλω SSD θα δω σημαντική βελτίωση μιας και υπάρχει πολυ μεγάλη διάφορα στην ανάγνωση 4Κ αρχειων του SSD με τον HDD 
ακόμα και τα δικά σας παραδείγματα που είναι ελαφριά αργούν να αποκριθούν στην φόρτωση ,ποσο μαλλον τα τελικά σχεδια που ειναι για πολεοδομία. πως μπορώ να βελτιώσω αυτό το προβλημμα 
πιστεύω να με αντιλαμβανεστε για να εχω μια σωστή απάντηση στο ερώτημα .. υπάρχει κάποια αλλη πλατφόρμα βάσεις δεδομένων που να μπορει να λειτουργεί το πρόγραμμα ποιο αποδοτικά .?."

Δημοσ.

Τί βάση δεδομένων χρησιμοποιεί; Γιατί το κόβω για κακογραμμένο πρόγραμμα.

(και αυτό το "χρησιμοποιητε" με μπέρδεψε αρκετά να βγάλω νόημα, γράφεται "χρησιμοποιείται" στην συγκεκριμένη περίπτωση)

• Like 3
Δημοσ.

Τί βάση δεδομένων χρησιμοποιεί; Γιατί το κόβω για κακογραμμένο πρόγραμμα.

(και αυτό το "χρησιμοποιητε" με μπέρδεψε αρκετά να βγάλω νόημα, γράφεται "χρησιμοποιείται" στην συγκεκριμένη περίπτωση)

κεκτημένη ταχυτητα ...επρεπε να βαλω" χρησιμοποιω."...

στο απεγκατασταση προγραματων εχει την msxml 4.0 kai  ms sql 

Δημοσ.

Καλά, αυτά τα έχουν εγκατεστημένα όλοι οι υπολογιστές σχεδόν.

Λες κάτι για 4000 αρχεία. Τί σχέση έχει αυτό με την βάση δεδομένων;

Δημοσ.

Καλά, αυτά τα έχουν εγκατεστημένα όλοι οι υπολογιστές σχεδόν.

Λες κάτι για 4000 αρχεία. Τί σχέση έχει αυτό με την βάση δεδομένων;

δεν ειναι 4000 αρχεια αλλα αρχεια με μεγεθος 4κb δηλαδη μικρα αρχεια .οπου αυτο ειναι και το δυνατο σημειο των SSD και γιατο τα windows τρεχουν γρηγορα ...φανταζομει και οι βασεις δεδομενων ειναι τινγα στο μικρο αρχειο οποτε θα εχουμε θεαματικη αυξηση ταχυτητασ

Δημοσ.

Αν χρησιμοποιούν βάση δεδομένων (π,χ MS SQL), δεν έχει σχέση με τα "αρχεία" που βλέπεις στον δίσκο.

Θα έχει ένα αρχείο το οποίο είναι Χ μεγέθους (σε ΜΒ), και άλλο ένα για το log Υ μεγέθους (σε ΜΒ). (σε πληροφορώ ότι δεν χρειάζεσαι καν γρήγορο δίσκο στην περίπτωσή σου, γιατί απλά είναι βάση δεδομένων)

Αν χρησιμοποιούν καμμία δική τους "εφεύρεση", δεν έχω ιδέα.

Έχεις κοιτάξει το event long για τίποτα λάθη; Τί επεκτάσεις έχουν αυτά τα μικρά αρχεία;  

Δημοσ.

Αν χρησιμοποιούν βάση δεδομένων (π,χ MS SQL), δεν έχει σχέση με τα "αρχεία" που βλέπεις στον δίσκο.

Θα έχει ένα αρχείο το οποίο είναι Χ μεγέθους (σε ΜΒ), και άλλο ένα για το log Υ μεγέθους (σε ΜΒ). (σε πληροφορώ ότι δεν χρειάζεσαι καν γρήγορο δίσκο στην περίπτωσή σου, γιατί απλά είναι βάση δεδομένων)

Αν χρησιμοποιούν καμμία δική τους "εφεύρεση", δεν έχω ιδέα.

Έχεις κοιτάξει το event long για τίποτα λάθη; Τί επεκτάσεις έχουν αυτά τα μικρά αρχεία;  το οτι ειναι πολλα μικρα αρχεια εγω το φανταστικα ..δεν ειμαι σιγουρος ..αλλα για να λεσ οτι οι βασεις δεδομενων ειναι ενα μεγαλο αρχειο  τοτε μαλλον δεν θα δω δραματικες αλλαγες στο πισι ...αν σε καλα ευχαριστω για τις απαντησεις..

Δημοσ.

Ανοιξε το προγραμμα και ενω το δουλευεις εχε ανοιχτο το  περφορμανσ μονιτορ των Windows. Αν δεις ουρες στους δικσους ή ταχυστητες του τυπου 15+μβ/σεκ τοτε ναι ενας ποιο γρηγορος δισκος θα βελτιωσει την κατασταση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...