Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα , μου επεσαν μερικες σταγονες νερο πανω στο πληκτρολογιο μου (logitech g15) και μου χαλασαν 2 πληκτρα . υπαρχει καποιος τροπος να το επισκευασω εγω η να το παω σε καποιον , γιατι ειναι κριμα να το πεταξω 100Ε πληκτρολογιο.

ευχαριστω.

Δημοσ.

Σε g11 μου έχει πέσει 10 φορες φραπές 2 φορες κοκα κόλα και μια φορα νερο.. Αυτό που έκανα κάθε φορά ήτα να το βγάζω αμέσως απο το pc και να το γυρίζω ανάποδα. Επειτα έβγαζα όλα τα κουμπίά ειδικα αν ειχε πεσει και ζάχαρη το άνοιγα καθάριζα πλήκτρα και μεμβράνη το φυσούσα με σεσουάρ περίμενα κανα 2ωρο το κούπμωνα και το έβαζα πάνω. Δεν έχει πάθει ακόμα τίποτα με αυτό ποστάρω

Δημοσ.

Σε g11 μου έχει πέσει 10 φορες φραπές 2 φορες κοκα κόλα και μια φορα νερο..

Φίλε aiwaaa ,σταμάτα να ακουμπάς τα ποτήρια πάνω στο πληκτρολόγιο ,δεν είναι σουβέρ :-)

Δημοσ.

Χαχαχ δεν τα έχω δίπλα η πάνω. Σε μια βιβλιοθήκη τα έχω και πάντα κάτι γίνεται με σκουντάνε πανηγυρίζω pentakill και το πληκτρολόγιο ου πίνει φραπεδάκιιιιι

Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις , α κανω οτι μου ειπατε να δουμε μπας και γινει τιποτα . απλα δεν ξερω αν μπορει να γινει τωρα που εχουν ηδη χαλασει....

Δημοσ.

καθαρισε το και στεγνωσε το με πιστολάκι όπως σου είπαν.

Μπορεί να μην δουλέυουν τα πλήκτρα ,λόγο της υγρασίας που πιθανόν υπάρχει ακόμα

Δημοσ.

παιδια , να ρωτησω κατι ? επειδη ειμαι στρατιωτης και δεν εχω πολλη ωρα σε καε εξοδο μου και αυτη τη στιγμη εχω μονο ωτιστικο οινοπνευμα η κααρη βενζινη , μπορω να χρησιμοποιησω κατι απο τα δυο η πρεπει να παω να αγορασω κααρο οινοπνευμα ???

υ.γ. νομιζω οτι καταλαβατε και ποια 2 πληκτρα μου εχουν χαλασει ......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...