leftissss Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 καλησπερα , μου επεσαν μερικες σταγονες νερο πανω στο πληκτρολογιο μου (logitech g15) και μου χαλασαν 2 πληκτρα . υπαρχει καποιος τροπος να το επισκευασω εγω η να το παω σε καποιον , γιατι ειναι κριμα να το πεταξω 100Ε πληκτρολογιο. ευχαριστω.
evoracing Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Άνοιξέ το και καθάρισε τις επαφές με ΛΙΓΟ οινόπνευμα.
AiWaaa Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Σε g11 μου έχει πέσει 10 φορες φραπές 2 φορες κοκα κόλα και μια φορα νερο.. Αυτό που έκανα κάθε φορά ήτα να το βγάζω αμέσως απο το pc και να το γυρίζω ανάποδα. Επειτα έβγαζα όλα τα κουμπίά ειδικα αν ειχε πεσει και ζάχαρη το άνοιγα καθάριζα πλήκτρα και μεμβράνη το φυσούσα με σεσουάρ περίμενα κανα 2ωρο το κούπμωνα και το έβαζα πάνω. Δεν έχει πάθει ακόμα τίποτα με αυτό ποστάρω
mikegad Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Σε g11 μου έχει πέσει 10 φορες φραπές 2 φορες κοκα κόλα και μια φορα νερο.. Φίλε aiwaaa ,σταμάτα να ακουμπάς τα ποτήρια πάνω στο πληκτρολόγιο ,δεν είναι σουβέρ
AiWaaa Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Χαχαχ δεν τα έχω δίπλα η πάνω. Σε μια βιβλιοθήκη τα έχω και πάντα κάτι γίνεται με σκουντάνε πανηγυρίζω pentakill και το πληκτρολόγιο ου πίνει φραπεδάκιιιιι
leftissss Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 ευχαριστω για τις απαντησεις , α κανω οτι μου ειπατε να δουμε μπας και γινει τιποτα . απλα δεν ξερω αν μπορει να γινει τωρα που εχουν ηδη χαλασει....
evoracing Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Υπάρχει περίπτωση να μην έχουν χαλάσει απλά να έπιασαν άλατα οι επαφές και να μην πιάνει.
mikegad Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 καθαρισε το και στεγνωσε το με πιστολάκι όπως σου είπαν. Μπορεί να μην δουλέυουν τα πλήκτρα ,λόγο της υγρασίας που πιθανόν υπάρχει ακόμα
leftissss Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 παιδια , να ρωτησω κατι ? επειδη ειμαι στρατιωτης και δεν εχω πολλη ωρα σε καε εξοδο μου και αυτη τη στιγμη εχω μονο ωτιστικο οινοπνευμα η κααρη βενζινη , μπορω να χρησιμοποιησω κατι απο τα δυο η πρεπει να παω να αγορασω κααρο οινοπνευμα ??? υ.γ. νομιζω οτι καταλαβατε και ποια 2 πληκτρα μου εχουν χαλασει ......
leftissss Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 τελικα πηρα κααρο οινοπνευμα , εκανα οτι μου ειπατε ,αλλα δεν εγινε τιποτα.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα