jmallen3 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Έχω τον επεξεργαστή της υπογραφής μου (AMD FX 8320) η στοκ ψύχτρα είναι τραγικά δυνατή σε full load και πιανει θερμοκρασιες ο επεξεργαστης κοντά στους 60 βαθμούς. Εχω 1 ερωτησεις στις οποιες θελω προτασεις. 1) Τι καλύτερο υπάρχει για ψύξη (εκτος υδροψυξης που ειναι πανάκριβο) για να πέσει οσο πιο χαμηλα γινεται η θερμοκρασια και να ειναι συγχρόνως αθορυβη? 2) Ποια ψυχτρα προτεινετε ως καλυτερη? εχω βρει μερικες απο προτασεις παιδιων στο forum και απο δικη μου αναζητηση, και θα ηθελα τη γνωμη σας: Thermalright TRUE Spirit 120 CoolerMaster Hyper 212 EVO Arctic Cooling Freezer Xtreme Zalman CNPS10X-PERFORMA Αυτη λεει τιποτα Corsair Hydro Series H60? Είναι υδρόψυξη και την εχω βρει μεταχειρισμένη σε καλή τιμη. Επίσης η εγκατάσταση γινεται ακριβως οπως και με τη στοκ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 true spirit να ούμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bloodmaniac Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Έχω τον επεξεργαστή της υπογραφής μου (AMD FX 8320) η στοκ ψύχτρα είναι τραγικά δυνατή σε full load και πιανει θερμοκρασιες ο επεξεργαστης κοντά στους 60 βαθμούς. Εχω 1 ερωτησεις στις οποιες θελω προτασεις. 1) Τι καλύτερο υπάρχει για ψύξη (εκτος υδροψυξης που ειναι πανάκριβο) για να πέσει οσο πιο χαμηλα γινεται η θερμοκρασια και να ειναι συγχρόνως αθορυβη? 2) Ποια ψυχτρα προτεινετε ως καλυτερη? εχω βρει μερικες απο προτασεις παιδιων στο forum και απο δικη μου αναζητηση, και θα ηθελα τη γνωμη σας: Thermalright TRUE Spirit 120 CoolerMaster Hyper 212 EVO Arctic Cooling Freezer Xtreme Zalman CNPS10X-PERFORMA Αυτη λεει τιποτα Corsair Hydro Series H60? Είναι υδρόψυξη και την εχω βρει μεταχειρισμένη σε καλή τιμη. Επίσης η εγκατάσταση γινεται ακριβως οπως και με τη στοκ? για τα λεφτα τις ειναι αρκετα καλη η h60. οσον αφορα την εγκατασταση κουμπωνει οπως ακριβως κουμπωνει και η στοκ του fx. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 True Spirit 120 και θα είσαι οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evagelou Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 και γτ οχι αυτη λεω εγω? http://www.skroutz.gr/s/434002/Arctic-Freezer-i30.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 και γτ οχι αυτη λεω εγω? http://www.skroutz.gr/s/434002/Arctic-Freezer-i30.html γιατί έχει ίδια τιμή με την true spirit και είναι χειρώτερη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmallen3 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Για αυτή τη γνώμη έχετε: http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/149198-%CF%88%CF%85%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%B1-corsair-a70-dual-fan-cpu-cooler/ ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δεν είναι άσχημη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmallen3 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Σε σχέση με τη true spirit?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δε γνωρίζω, ίσως να είναι ελαφρώς υποδεέστερη. Μη φανταστείς ότι οι διαφορές είναι μεγάλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 ειναι ανωτερη απο την true spirit... το μονο μειονεκτημα ειναι οτι εχει δυνατους ανεμιστηρες (σε θορυβο) σε αυτα τα λεφτα με την προσθηκη 2 artirc f12pwm ανεμιστηρων θα ειχες πολυ καλυτερα αποτελεσματα στον τομεα θερμοκρασια οπως επισης και στην ησυχια... την ειχα την συγκεκριμενη και θεωρω λαθος που την εδωσα... οπως εχω ακομα την true-spirit και την gaia.. αξιοπρεπεστατη ψυκτρα η Α70/Α50 και απορω γιατι η corsair παρατησε τοσο πολυ την προωθηση τους (αν και η απαντηση ειναι ευκολη βλεποντας κανεις ποσες ετοιμες λυσεις υδροψυξεις κυκλοφορει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Πάντως πρέπει να πούμε ότι παίζουν σημαντικό ρόλο οι ανεμιστήρες που χρησιμοποιούμε με την κάθε μία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmallen3 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Το θέμα είναι το πως μποωρω να δω ομως αν θα εμποδιζουν τις ram που ειναι ακριβως διπλα και ηδη με τη στοκ ειναι τσιμα-τσιμα? Δεν ειναι πιο φαρδια και η a70 και η true spirit? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 https://www.skroutz.gr/s/327118/Kingston-8GB-1600MHz-DDR3-Non-ECC-CL9-DIMM-Kit-of-2-XMP-X2-Grey-Series.html αν ειναι αυτες οι μνημες σου να εισαι σιγουρος οτι δεν θα αντιμετωπισεις κανενα προβλημα με καμια ψυκτρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmallen3 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Αυτές είναι οι μνήμες μου απλά σχεδόν ακουμπάνε στη στοκ ψύχτρα και είπα να ρωτήσω για επιιβεβαίωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα