Προς το περιεχόμενο

APU with Radeon HD 7660D crossfire ? 6670

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε επειδη σου ειχα γραψει και στο αλλο θεμα... Ειχαμε πει να εβαζες μια 6670 για cf για να εισαι μεσα στο budget.Δεν νομιζω να ειχε ανεφερθει το οτι υπηρχε περιπτωση αγορας ακριβοτερης καρτας... Για εμενα καλυτερα παρε 6670 δεν νομιζω να εχεις προβλημα με το στησιμο.. Αν βεβαια μπορεις μαζεψε για πιο ακριβη αν και απο οτι καταλαβα απο την περιγραφη της χρησης του pc δεν θα πολυχρειαστεις ακριβη καρτα...

Δημοσ.

Φιλε επειδη σου ειχα γραψει και στο αλλο θεμα... Ειχαμε πει να εβαζες μια 6670 για cf για να εισαι μεσα στο budget.Δεν νομιζω να ειχε ανεφερθει το οτι υπηρχε περιπτωση αγορας ακριβοτερης καρτας... Για εμενα καλυτερα παρε 6670 δεν νομιζω να εχεις προβλημα με το στησιμο.. Αν βεβαια μπορεις μαζεψε για πιο ακριβη αν και απο οτι καταλαβα απο την περιγραφη της χρησης του pc δεν θα πολυχρειαστεις ακριβη καρτα...

Απο κανενα και ποσο απο εσενα φιλε μου(που και σε Π.Μ μου απαντησες ) δεν θα ζητησω τον λογο για τον υπολογιστη που εκανα.

Αν δεν επερνα γνωμες απο εδω μεσα δεν θα εστηνα pc στα μετρα μου και μαλιστα σε αυτα τα λεφτα.Αλλοστε ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο της επιλογες μου και στα λεφτα που εδωσα πιστευω οτι ειναι απο της πολυ καλες επιλογες.

Αυτο φαινεται απο τα χαμογελα τον μικρων που τωρα παιζουν σε lan τα αγαπημενα τους παιχνιδια.

Οταν ακους στησιμο με 1000-1200 ευρω και εγω ειμαι στα 350-400 δε ν θα εχω της ιδιες απαιτεσης απο τους αλλους φιλους.

Και οπως σωστα ειπες η ιδεα ηταν ενας υπολογιστης με δυνατοτητα αναβαθμισεις , δυνατος στα τορινα παιχνιδια εστω με καποιες μικρες - μεγαλες υποχωρησεις. Αλλοστε ποτε θα ζητουσα τα φουλ γραφικα και υψηλες ταχυτητες απλως να παιζουν με ομαλα.

Παραδειγμα ο intel 3 το games NFS το καινουργιο νομιζεις -χωρις πλακα - οτι εχεις ανεβασμενο το χειροφρονο και δεν προχωραει το αμαξι, ενω στο AMD καμια σχεση .....

Τεσπα.

Για την καρτουλα ρωταω παιδια γιατι εχω τον μεγαλο που πηγαινει σε internet cafe (φιλου μου) για να παιζει με την παρεα του lan games ,και μια μερα που πηγαμε μαζι εκατσα (εδω και ενα μηνα περιπου) και μιλησα τον φιλο μου για τους υπολογιστες του και πως παιζουν τοσο καλα τα καινουργια παιχνιδια.Η υπολογιστες του μου ειπε οτι ειναι διπύρηνη και με καρτα 6570 http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/Sapphire-6570-PCI-Express-x-16-4-GB-EG41MFT-US2H.htm και μαλιστα ειχε μια να μου δωσει στα 65 ευρω αν θυμαμαι καλα.

Εκει μου φαινεται το παραξενο πως εγω με την ενσωματομενη και μια 6670 (δεν ξερω αν απο μονοι της η ενσωματομενη ειναι πιο δυνατη απο την 6570) δεν θα εχω το ιδιο η και καλυτερο αποτελεσμα. 

Και οντως σε τρια τεσσερα παιχνιδια που επαιξα μου φαινοταν τελεια τα γραφικα με αξογοι κινηση.

Ισως και μαλλον θα καλο λαθος της ρυθμισεις στα παιχνιδια. 

Δεν τα παιζω στο 1920 με τιποτα αλλα κατεβαινω αρκετα στα 1200*700 (περιππου παιδια)

Δεν μπορει με διαβασμα θα τα καταφερω.

Ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...