sqratch Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 καλήσπερα, έχω το sony xperia u, καλο σαν κινητο δε λέω αλλα ο ήχος του είναι ποοολύ χαμηλός... απο τις ρυθμίσεις είναι όλα στο full και ειναι τσεκαρισμένο και το xLoud που δίνει ενα boost (μάπα κατα τη γνωμη μου). Με 'χει κουρασει το να χάνω sms αλλα και κλήσεις λόγω του χαμηλου ήχου του, ξερει κανεις καποιο τροπο να λυσω αυτο το θεμα; το μονο που καταφερα ειναι να κατεβάσω το Speaker Boost που βρηκα στο Play Store και νταξει κάνει δουλεια αλλα δε λυθηκε το προβλημα...και στο ιντερνετ γενικοτερα δε βρηκα και πολλα.. επισης ήθελα να το δωσω πισω και να παρω κατι αλλο αλλα δε μπορω λόγω συμβολαιου και μπλα μπλα... να το πουλισω δε νομιζω να με συμφερει..οποτε, αν έχετε να μου προτεινετε καποια λυση ειτε σε application ειτε οτιδηποτε αλλο θα με βοηθουσε.. thanks.
Xristaras12 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 εγγυση εχει ακομα; μαλλον προβληματικο ειναι το ηχειο σου. φιλος μου εχει το xperia u και παιζει πολυ δυνατα. 1
Panagiotis Gianniris Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 καλήσπερα, έχω το sony xperia u, καλο σαν κινητο δε λέω αλλα ο ήχος του είναι ποοολύ χαμηλός... απο τις ρυθμίσεις είναι όλα στο full και ειναι τσεκαρισμένο και το xLoud που δίνει ενα boost (μάπα κατα τη γνωμη μου). Με 'χει κουρασει το να χάνω sms αλλα και κλήσεις λόγω του χαμηλου ήχου του, ξερει κανεις καποιο τροπο να λυσω αυτο το θεμα; το μονο που καταφερα ειναι να κατεβάσω το Speaker Boost που βρηκα στο Play Store και νταξει κάνει δουλεια αλλα δε λυθηκε το προβλημα...και στο ιντερνετ γενικοτερα δε βρηκα και πολλα.. επισης ήθελα να το δωσω πισω και να παρω κατι αλλο αλλα δε μπορω λόγω συμβολαιου και μπλα μπλα... να το πουλισω δε νομιζω να με συμφερει..οποτε, αν έχετε να μου προτεινετε καποια λυση ειτε σε application ειτε οτιδηποτε αλλο θα με βοηθουσε.. thanks. φίλε πήγαινε το σε κάποιο κατάστημα με εγγύηση ή χωρίς να το δουν...γιατί εγώ που το έχω δεν έχω πρόβλημα στον ήχο...
sqratch Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 ναι ξεχασα να το πω αυτο.. πηγα σε καταστημα..της λεω της κοπελας, παρε με τηλεφωνο και ακου το..και πες μου εσυ αν ακουγετε.. και πηρε η κοπελα και το ακουγε να χτυπαει και οντως λεει ειναι χαμηλα.. και αμεσως μετα το συγκριναμε με ενα ιδιο που ειχαν εκει στην βιτρινα τους..και ηταν το ιδιο και αυτο... οποτε νομιζω οτι δεν εχει θεμα το δικο μου συγκεκριμενα. τωρα αυτο που μου λετε οτι ειστε ικανοποιημενοι μου κανει εντυπωση.. τι να πω..
kataramenos32 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Φιλε μου σορρυ αλλα αυτα εχεις οταν παιρνεις xperia.Ημουν χρονια υποστηρικτης της SE αλλα τωρα πλεον δεν θελω να ακουσω τπτ γι'αυτην.Προταση μου ειναι να το δωσεις οσο ειναι καιρος και να παρεις κατι καλυτερο.Φιλικα παντα
salkivadis Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 εγγυση εχει ακομα; μαλλον προβληματικο ειναι το ηχειο σου. φιλος μου εχει το xperia u και παιζει πολυ δυνατα. Κι εμένα το 'χει ένας φίλος και δεν έχει παραπονεθεί, μάλλον είναι θέμα ηχείου της συσκευής (ελπίζω όχι της παρτίδας)
sqratch Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Φιλε μου σορρυ αλλα αυτα εχεις οταν παιρνεις xperia.Ημουν χρονια υποστηρικτης της SE αλλα τωρα πλεον δεν θελω να ακουσω τπτ γι'αυτην.Προταση μου ειναι να το δωσεις οσο ειναι καιρος και να παρεις κατι καλυτερο.Φιλικα παντα καλα σκεψου οτι ειχα w810i τοσο καιρο και ειμουν ευχαριστημενος για αυτα που κανει...απλα επεσε το xperia στα χερια μου, δεν ηταν επιλογη μου τωρα για να το δωσω δυσκολα λογω του οτι θα χασει αξια στην τιμη και θα πρεπει να βαλω απο την τσεπη μου για κατι αλλο..πραγμα που δεν μου ειναι ευκολο.
Panagiotis Gianniris Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 καλα σκεψου οτι ειχα w810i τοσο καιρο και ειμουν ευχαριστημενος για αυτα που κανει...απλα επεσε το xperia στα χερια μου, δεν ηταν επιλογη μου τωρα για να το δωσω δυσκολα λογω του οτι θα χασει αξια στην τιμη και θα πρεπει να βαλω απο την τσεπη μου για κατι αλλο..πραγμα που δεν μου ειναι ευκολο. Μιας και έρχεται καλοκαίρι....συστήνω το Xperia Z: Το αδιάβροχο κινητό της Sony με οθόνη 5' ιντσών και Full HD ανάλυση τσέκαρε το λινκ... για του λόγω του αληθές... καλές βουτιές!
ravend Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 το έχω και γώ και δεν έχω παρατηρήσει ιδιαίτερο πρόβλημα στην ένταση του ήχου,είναι καλύτερο μπορώ να σου πώ απο το xperia mini pro sk17,δεν λέω οτι έιναι και το δυνατότερο αλλά δεν χάνω κλήση η μήνυμα. Αν αλλάξεις πάντως συσκευή πας για samsung σε android η lumia σε windows,αυτά έχουν πιο δυνατά ηχεία.
Jasper99 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 καλησπερα εχω και γω το Sony xpeiria u και μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλο κινητο, ο ηχος του οταν παιζω τραγουδια κλπ ειναι πολυ δυνατος, το μονο προβλημα μου ειναι οτι οταν καποιος με παιρνει, η τον παιρνω τηλεφωνο ,δεν ακουω πολυ καλα τι μου λεει ακουγεται πολυ σιγα...Τις πρωτες 2 εβδομαδες που το ειχα δεν ειχε αυτο το προβλημα , νομιζω οτι εχω κανει εγω κατι στις ρυθμισεις αλλα δεν ξερω πως να το φτιαξω αμα ξερει καποιος παρακαλω να μου απαντησει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα