Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν 4 μέρες δανείστηκα από μία φίλη μου μία κονσόλα της hercules και το μοντέλο της είναι Hercules mp3 e2 την πρώτη φορά που τη σύνδεσα την αναγνώρισε όλα καλά και τη δοκίμασα σε traktor και virtual dj. Στη συνέχεια έκανα απεγκατάσταση τους drivers και μετά που προσπάθησα να κάνω εγκατάσταση τους drivers εγκαθιστούνται κανονικά αλλά δεν μπορεί να διαβάσει το controller με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί τίποτα... Επειδή δεν ξέρω πως να το περιγράψω 100% ανεβάζω και αυτές τις δύο φωτογραφίες μπας και μπορέσουμε να βρούμε κάποια λύση. 24099310.jpg

15540397.png

Δημοσ.

μπες εδω περα http://ts.hercules.com/eng/index.php?pg=view_files&gid=2&fid=28&pid=179&cid=1 και κατεβασε τα drivers που αντιστοιχουν στο κοντρολερ σου και κανε το εγκατασταση..αν παλι δεν δουλεψει σβησε ολοκληρο το φακελο απο το program files που εχει μπει σαν hercules και ξανακανε εγκατασταση αυτο που κατεβασες!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εμένα αυτό που λες μου το έκανε μια Numark Mixtrack Pro που έχω. Μήπως έχεις webcam της Logitech; Αν έχεις, κάνε update τους drivers της και πέρνα ξανά τους drivers της κονσόλας γιατί ο driver της logitech για ήχο (mic) έκανε clash με τον driver της κονσόλας. Αυτό πλέον έχει διορθωθεί φίλε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...