Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρες σας. 

Λοιπόν, έχω εδώ το λάπτοπ μιας φίλης, είναι το HP G5000 το οποίο το πήρε 2007-2008 κάπου εκεί και ένας τεχνικός με το που το πήρε της έβαλε windows 7 (και καλά γιατί με τα XP δε θα μπορούσε να γράφει microsoft office και τέτοιες σαχλαμάρες). Η κοπέλα το θέλει αποκλειστικά για γράψιμο για τη δουλειά της.

Το λαπτοπ έχει 1GB ram, απορώ που μπόρεσε και δούλεψε με τα 7άρια εξαρχής αλλά δεν δουλεύει το touchpad, και έχει και θέμα με τα USB της (δουλευε ενα εξωτερικό mouse σχετικά οκ, το στικάκι της Cosmote για ίντερνετ το έβλεπε αλλά δημιουργεί θέματα).

Εγώ πιστεύω ότι είναι θέμα drivers και ασυμβατότητας με τα 7άρια απ'οσο το έψαξα, όλοι οι drivers που υπάρχουν για το συγκεκριμένο λάπτοπ είναι μέχρι vista.

χτες λοιπόν έγινε το εξής, σταμάτησε να λειτουργεί ΚΑΙ το εξωτερικό ποντίκι, αλλάξαμε θύρες, κάναμε safe mode, ξανα επανεκκίνηση, τίποτα. Ενώ κάνει τον ήχο και συνδέεται, και μου έβγαλε και ότι η συσκευή έχει εγκατασταθεί επιτυχώς κλπ, δεν λειτουργεί. 

Εγώ σκέφτηκα να κάνουμε ένα φορματ να περάσουμε Windows XP και θα στρώσει, αλλά το θέμα είναι πώς θα κάνουμε backup τα αρχεία της εφόσον δε δουλεύει το ποντίκι, και εφόσον δεν αναγνωρίζει ούτε σκληρό εξωτερικό ούτε στικάκι (το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τραβήξω αρχεία μέσω δικτύου στο δικό μου λάπτοπ αλλά κι αυτό πώς να το κάνω χωρίς mouse?!)

Έχουμε καμιά ιδέα να ξεκολλήσει όποιο ηλίθιο κόλλημα έχει φάει με τα controllers?

Ευχαριστώ. 

Δημοσ.

Για να μην κάνεις πολλά πολλά πειράματα, κατέβασε μια live διανομή και δες αν σου δουλεύουν με αυτή τα usb, κ.λπ. 

Αν σου δουλεύουν κανονικά εκεί, τότε συνεχίζουμε

Δημοσ.

<p>Για να μην κάνεις πολλά πολλά πειράματα, κατέβασε μια live διανομή και δες αν σου δουλεύουν με αυτή τα usb, κ.λπ. </p>

<p> </p>

<p>Αν σου δουλεύουν κανονικά εκεί, τότε συνεχίζουμε</p>

Για πες μου τί ακριβώς να κάνω; Τί εννοείς live διανομή;

Δημοσ.

Κατέβασε αυτό το iso Link.png Site: http://www.linuxmint.com/download.php">Mint 14 (τη σωστή έκδοση - x86 ή x64). Γράψε το σε ένα dvd με το πρόγραμμα της επιλογής σου (χρησιμοποιώ το ImgBurn προσωπικά). Βάλε το laptop να μπουτάρει από το dvd και δες αν δουλεύουν όλες οι usb και το touchpad. 

Δημοσ.

Θα μπορουσες και να ξεβιδωσεις το δισκο να τον βαλεις δευτερο σε αλλο μηχανημα να παριες τα αρχεια

Δημοσ.

Θα μπορουσες και να ξεβιδωσεις το δισκο να τον βαλεις δευτερο σε αλλο μηχανημα να παριες τα αρχεια

Aυτό θα κάνω με ένα φίλο τεχνικό, απλά είπα μπας και υπάρχει καμια εναλλακτική. 

Κατέβασε αυτό το iso Link.png Site: http://www.linuxmint.com/download.php">Mint 14 (τη σωστή έκδοση - x86 ή x64). Γράψε το σε ένα dvd με το πρόγραμμα της επιλογής σου (χρησιμοποιώ το ImgBurn προσωπικά). Βάλε το laptop να μπουτάρει από το dvd και δες αν δουλεύουν όλες οι usb και το touchpad. 

οκ ευχαριστώ κατσε να το δοκιμάσω και επανέρχομαι. 

Δημοσ.

Θέμα ασυμβατότητα δύσκολα να είναι, έχω περάσει στο συγκεκριμένο μοντέλο 7αρια με αναβάθμιση ραμ και τα πάντα δούλευαν ρολόι, τους drivers του touchpad πρέπει να τους κατεβάζεις ξεχωριστά ανάλογα αν είναι synaptics alps η οτιδήποτε γιατί δεν τα βρίσκουν τα windows update, επείδη μου έχουν φέρει λαπτοπ με 7αρια φτιαγμένα από "τεχνικούς" και δεν δούλευαν εκτυπωτές και στικάκι κοσμοτέ, έφταιγε ότι είχαν φτιάξει το πρώτο όνομα χρήστη με ελληνικούς χαρακτήρες..

Δημοσ.

Θέμα ασυμβατότητα δύσκολα να είναι, έχω περάσει στο συγκεκριμένο μοντέλο 7αρια με αναβάθμιση ραμ και τα πάντα δούλευαν ρολόι, τους drivers του touchpad πρέπει να τους κατεβάζεις ξεχωριστά ανάλογα αν είναι synaptics alps η οτιδήποτε γιατί δεν τα βρίσκουν τα windows update, επείδη μου έχουν φέρει λαπτοπ με 7αρια φτιαγμένα από "τεχνικούς" και δεν δούλευαν εκτυπωτές και στικάκι κοσμοτέ, έφταιγε ότι είχαν φτιάξει το πρώτο όνομα χρήστη με ελληνικούς χαρακτήρες..

τους κατέβασα τους drivers για το touchpad γιατί αυτό φαντάστηκα και δεν δούλεψε. Χμμ για να το δώ αυτό με το όνομα. 

Δημοσ.

Δε ξερω αν βοηθαει καπως,αλλα εχω ενα hp dv9820us του 2008 και τρεχει windows8(πριν ετρεχε windows7) με τους drivers των vista(μεχρι εκει εχει drivers απο την hp) και μονο η gpu τρεχει με drivers των 7(του 2010)!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...