shadow_man Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 καλησπέρα σε όλους. έκανα format σε ένα laptop αφού πρώτα είχα περάσει ένα φάκελο 80gb με σημαντικά έγγραφα στο εξωτερικό δίκσο μου.Και προέκυψε η απίστευτη γκαντεμιά.Ο δίσκος κράσαρε και πλέον ούτε καν τον βλέπουν τα windows σα σκληρό (δεν τον βγάζει καν στον υπολογιστή μου). Χρησιμοποίησα αφού διάβασα όλα τα αντίστοιχα thread στο insomnia το hd sentnel και μου βγάζει health 9%. Χρησιμοποίησα στο laptop το datarecovery και το ondata recovery και δε κάνει ανάκτηση με τίποτα.Υπάρχει κάποια λύση;Τα δεδομένα είναι φωτογραφίες και όπως καταλαβαίνεται η ανάκτηση με τα παραπάνω προγράμματα από το σκληρο του φορητού είναι τρομερά χρονοβόρα και χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα. Μπορώ να κάνω κάτι με τον εξωτερικό; δοκιμάζω το stellar phoenix photo recovery τωρα
shadow_man Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 τελικά κατάφερα να ανακτήσω περίπου το 65-70% των φωτογραφιών με το stellar phoenix photo recovery αλλά από videos σχεδόν τίποτα, Το scannarisma έκανε περίπου στο 10ωρο για 150 gb partition .Το recovery κανά 5ωρο
kostas_dr Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μεγάλη ατυχία πάντως φίλε να σου κρασάρει ο δίσκος την πιο ακατάλληλη στιγμή. Καλά λένε μερικοί για διπλό backup στα πολύ σημαντικά αρχεία. 2
flyer Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μεγάλη ατυχία πάντως φίλε να σου κρασάρει ο δίσκος την πιο ακατάλληλη στιγμή. Καλά λένε μερικοί για διπλό backup στα πολύ σημαντικά αρχεία. Τριπλό......διπλό στον ίδιο χώρο και άλλο ένα offsite
HamerZ Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Εγώ είχα κρατήσει 3 διαφορετικά backups σε κοντινούς χρόνους και μόνο από το ένα μπόρεσα να ανακτήσω πλήρως 2 partition που ήθελα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα