Προς το περιεχόμενο

[LED lamp] Philips Living Colors Micro (White) @play.com (mymemory) 24€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το play.com 

έχει σαν daily offer τα γνωστά led mood lamps της Philips

σε τιμή έκπληξη 24,29€ με δωρεάν μεταφορικά.

Όποιος προλάβει...

http://www.play.com/Gadgets/Gadgets/4-/39020953/765463821/-/ListingDetails.html

Επεξ/σία από matrixxx
Τιτλος
Δημοσ.

Τοσο περιπου το ειχε παρει κι ενας γνωστος μου απο amazon.

Καπου στα 25-26 ευρω αν θυμαμαι καλα αλλα δεν τον ρωτησα αν κανει δουλεια και γενικως αν αξιζει.

Ειναι καλο αυτο ξερει κανεις?

Δημοσ.

Είμαστε σίγουροι για τα δωρεάν μεταφορικά;

Από τη σελίδα Link.png Site: http://www.play.com/Helpdesk/Getting_started/Play_com_delivery_policy.aspx">Delivery Policy

Δεν στέλνει ηλεκτρονικές συσκευές στην Ελλάδα

DVDs, Blu-rays, CDs, games, books, clothing and sports equipment are eligible for delivery outside of the UK. Unfortunately, we cannot deliver footwear, electronics, personal computers, gadgets, or mobile phones outside of the UK.

Και έχει δωρεάν μεταφορικά μόνο πάνω από 30 λίρες.

*Unfortunately, we are unable to deliver items over £30 to Greece.

• Moderators
Δημοσ.

:shifty:

Δεν ειναι πωλητης το play, αλλα το mymemory, και εγω αρχικα αυτο πηγα να γραψω μολις ειδα το θεμα, αλλα το προχωρησα ενα βημα στο καλαθι για επιβεβαιωση και το εδινε πραγματι και χωρις μεταφορικα. Το εχω βαλει και στον τιτλο το μαγαζι.

Δημοσ.

Για διακόσμηση είναι κυρίως? ΤΙ ακριβώς κάνει? Αξίζει να το προτιμησω εναντι μιας λεντοταινιας για το γραφειο μου?

Δημοσ.

ειναι ομορφη, απιστευτα χρωματα ( ειχα δει την πρωτη οταν κυκλοφορησε και ειχε 150€)

δεν προσφερει κατι χρηστικο, μονο αισθητικη!

τωρα αν δα κακαρωσει δεν εχω ιδεα τι και πως. ειχε ενα ασυρματο κοντρολ με ολα τα χρωματα της ιριδας, και θεωρητικα επιανε χιλιαδες η εκατομμύρια αποχρώσεις.

Sent from my iPhone using Insomnia .. γιατι μπορω!

Δημοσ.

ειναι ομορφη, απιστευτα χρωματα ( ειχα δει την πρωτη οταν κυκλοφορησε και ειχε 150€)

δεν προσφερει κατι χρηστικο, μονο αισθητικη!

τωρα αν δα κακαρωσει δεν εχω ιδεα τι και πως. ειχε ενα ασυρματο κοντρολ με ολα τα χρωματα της ιριδας, και θεωρητικα επιανε χιλιαδες η εκατομμύρια αποχρώσεις.

Sent from my iPhone using Insomnia .. γιατι μπορω!

Αυτο που αναφερεις ειναι πιο ακριβο μοντελο και εχει εκατονταδες χρωματα....!!!

Αυτο εδω ειναι το μινι μαλλον το οποιο πρεπει να να το ακουμπας για να αλλαζει χρωματα κ.τ.λ.

Ειναι ωραιο για μια γωνια(να χτυπαει στον τοιχο)...ειναι ρομαντικο η πισω απο την τιβι οταν βλεπεις ταινιες αλλα μονο του δεν φωτιζει ολοκληρο δωματιο απλως δινει μια νοτα...!

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...