News Editors insomnia.gr Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 News Editors Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Τι κοινό έχουν η κοκκινοσκουφίτσα, η σταχτοπούτα, ο πινόκιο, ο ένας από τους εφτά νάνους και η ωραία κοιμωμένη; Είναι οι πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής καμπάνιας της υπηρεσίας Nova 3Play, η οποία προσφέρει internet, τηλεφωνία και τηλεόραση σε τιμή… που δεν είναι παραμύθι! Μόνο με 29,90€ το μήνα, η νέα υπηρεσία Nova 3Play προσφέρει: γρήγορο internet έως 24Mbps τηλεφωνία για μέγιστη οικονομία, με κλήσεις προς τα κινητά όπως και προς σταθερά, με απλή αστική χρέωση ποιοτική τηλεόραση με περισσότερα από 250 κανάλια για όλη την οικογένεια Με αφορμή τη νέα καμπάνια της υπηρεσίας Nova 3Play, παρουσιάζεται για πρώτη φορά η νέα υπογραφή «Nova. Ζεις καλύτερα!», με την οποία η Nova υπόσχεται μια ολοκληρωμένη εμπειρία ποιοτικής ψυχαγωγίας στο σπίτι. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε ένα από τα Καταστήματα Forthnet σε όλη την Ελλάδα ή το δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών Forthnet ή καλέστε 18345 με αστική χρέωση ή επισκεφθείτε το www.nova.gr.
koystado Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 άντε να τρέξουν τα κορόιδα να προλάβουν την "φοβερή" προσφορά ... την πρωταπριλιά έπρεπε να βγει αυτή η διαφήμιση 5
nodas_21greek Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Έχει αναφερθεί και παλαιότερα. Δεν αποτελεί όμως καμιά σπουδαία προσφορά, αφού οι τηελφωνικές κλήσεις είναι δωρεάν μόνον προς συνδρομητές forthnet και για όλες τις υπόλοιπες υπάρχει κανονικά χρέωση.
dimopou Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 νομίζω πως είστε πολύ εριστικοί και απόλυτοι στις απόψεις σας. Είναι η πρώτη επιλογή που βλέπω εγώ να σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις τι θα πάρεις. μιλάμε για τηλ , ιντερνετ και τβ, όχι μόνο για ιντερνετ.αν θες απεριόριστα σταθερά βάζεις έξτρα, αν θες ταινίες βαζεις, αν πάλι θες μόνο μπάλα βάζεις μόνο μπάλα. εμενα μου φάνηκε πολύ καλή η σκέψη. για τις τιμές συγκρίνεις με τις αλλες εταιρίες και επιλέγεις. πλέον δεν πας και ψωνίζεις ό,τι είδες στην τβ. απλά σύγκρινε όμοια πράγματα και όχι διαφορετικά. το ότι το laptop σου έχει περισσότερη ραμ από το κινητό σου δεν σημαίνει πως το λαπτοπ ειναι πιο καλο απο το κινητό.
salkivadis Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Έχει αναφερθεί και παλαιότερα. Δεν αποτελεί όμως καμιά σπουδαία προσφορά, αφού οι τηελφωνικές κλήσεις είναι δωρεάν μόνον προς συνδρομητές forthnet και για όλες τις υπόλοιπες υπάρχει κανονικά χρέωση. Nτάξει, δεν είναι και τραγική η χρέωση στα υπόλοιπα, είχα ρίξει μια ματιά και ήταν από τις πιο χαμηλές που μπόρεσα να βρω,
dimopou Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 βασικά το κοίταξα, η τιμή για κλήσεις είναι η χαμηλότερη και μάλιστα ενιαία για κινητά και σταθερά, 0,029 το λεπτο έναντι 0,06 του ΟΤΕ οι άλλοι είναι στο 0,1+ για κινητά, κ παίζουν με αστικές υπεραστικές αλλά κι αυτά πιο ακριβά. Για όσους χρησιμοποιούν τηλέφωνο είναι must. Αλλά και για τους υπόλοιπους η τιμή είναι χαμηλή, συγκρίνοντας με τον ΟΤΕ πρόχειρα είδα πως το φτηνότερο 24 του ΟΤΕ είναι 27,90 και μετα το 6μηνο πάει 32,90 δηλαδή στο χρόνο 30,40 το μηνα, το οποίο είναι 2play και όχι 3play όπως αυτό.
sta8ista Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 μωρέ ας μην ήταν η ΕΕΤΤ στη μέση κ θα σου έλεγα αν θα κάναμε συγκρίσεις για τιμές ιντερνετ. Όσο για το 3play που στα 34 μηνύματα σου το έχεις αναφέρει 35 φορές, πες μας ποια σοβαρά κανάλια έχει, που αν προσθέσεις έστω και το Novacinema 1 η τιμή παέι στο ΘΕΟ???
dimopou Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 μωρέ ας μην ήταν η ΕΕΤΤ στη μέση κ θα σου έλεγα αν θα κάναμε συγκρίσεις για τιμές ιντερνετ. Όσο για το 3play που στα 34 μηνύματα σου το έχεις αναφέρει 35 φορές, πες μας ποια σοβαρά κανάλια έχει, που αν προσθέσεις έστω και το Novacinema 1 η τιμή παέι στο ΘΕΟ??? με φιλική διάθεση απαντάω, έστω και καθυστερημένα. Οι συζητήσεις γίνονται με σκοπό να βρούμε τι μας συμφέρει, αν γράφω κάπου κάτι λάθος διόρθωσέ με. 1. Όταν αναφέρεσαι στην ΕΕΤΤ, φαντάζομαι ότι εννοείς πως ο ΟΤΕ θα έδινε χαμηλότερες τιμές, επειδή δεν θα τον περιόριζε, σωστά; Δεν θα ανοίξω το θέμα για το ποιος έχει πληρώσει για όλες τις υποδομές του ΟΤΕ πριν ξεπουληθεί στη DT, απλά θα σου πω, ότι πρόλαβα τον ΟΤΕ, όταν ήταν μονοπώλιο, όπως κι εσύ αλλά και πολλοί άλλοι χρήστες του forum και δεν αναπολεί κανείς εκείνες τις εποχές σκεπτόμενος τις τιμές του ανεξέλεγκτου ΟΤΕ. business είναι, δεν λέω ότι άλλος στην θέση του θα ήταν οσία Μαρία απλά με ξενίζει η αναπόλιση του μονοπωλίου. 2. τα μηνύματά μου δεν νομίζω ότι προσφέρει κάτι στην κουβέντα να τα συζητήσω. Βασικά δεν μπορώ να αντισταθώ, οπότε θα πω κάτι, χωρίς κακία. Το να είμαι θετικά προσκείμενος, καμιά φορά πρέπει να σκεφτόμαστε ότι μπορεί να οφείλεται και στην προσωπική εμπειρία από κάποια εταιρία και από την στιγμή που δεν γράφω ψέματα ή συκοφαντίες δεν επηρεάζει κάπως τις συζητήσεις. Όλοι έχουν τις προτιμήσεις τους, αυτό δεν είναι κακό όσο παραμένουν αντικειμενικοί. 3. Τα κανάλια δεν τα ξέρω μπορείς να μας τα πεις αν θες, με κάποια σύγκριση συνολικά για να έχουμε μια συγκεντρωτική εικόνα. 4. Όταν λες πάει στο Θεό η τιμή. τι εννοείς; Από μόνο του δεν λέει τίποτα. Κάνε μια σύγκριση τιμών με αντίστοιχο πακέτο του ΟΤΕ, λέω μόνο ΟΤΕ γιατί μόνο αυτός έχει τηλεόραση από τους υπόλοιπους, και πες μας την πρόταση του ΟΤΕ αν τα 40ευρώ του 3play με novacinema1 είναι στο Θεό. Αν δε βάλεις τίποτα είναι άλλο ζήτημα.
nimorio Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 εμένα με βολεύει απίστευτα η ενιαία χρέωση των κλήσεων για κινητά ως αστικά. Μιλάω περίπου 5 ώρες το μήνα σε κινητό, για τις οποίες πληρώνω 5Χ60Χ0,03=9 ευρώ, ενώ στον οτε θα πλήρωνα 5*60*0,06=18 ευρώ και σε hol,wind που το χουν περίπου 0,17, 300*0,17=51 ευρώ η cyta λίγο κάτω στα 0,13, 300*0,13=39ευρώ. μιλάω πολύ σε κινητά, αλλά και με μικρότερη χρήση αξίζει
nik1234 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Πολύ καλή η προσφορά της nova 3play me 29,90 . Εμένα με βολεύει πολύ που θα ήθελα να έχω και nova .
sta8ista Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 στα 30 ευρώ δεν εχει και κανένα κανάλι της προκοπής και για να βάλεις έστω και ένα cinema ανεβαίνει κατακόρυφα η τιμή! 1
michael92 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Την εποχή που όλος ο κόσμος καταργεί την καλωδιακή σαν παρωχημένο τρόπο προβολής περιεχομένου, η Ελλάδα την εφευρίσκει (Nova, OTE TV)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα