dimitrisem Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Παιδιά καλημέρα, Το σύστημα που έχω αποτελείτε από CPU : core 2 duo e6420 GPU : Gt8800 ram : muskin 2gb ddr2 pc6400 mobo : asus p5l-mx Το πρόβλημα που έχω είναι το εξής : Ξεκινώντας το pc πολλές φορές αφού αναγνωρίσει μνήμη , dvdrw και σκληρό δεν συνεχίζει να bootάρει στα windows αλλά μένει κολλημένο εκεί. Συνήθως όταν είναι κρύο συνεχίζει και παίζει κανονικά. Η ψύκτρα του cpu δουλεύει κανονικά. Η θερμοκρασία του cpu σπάνια ξεπερνά τους 40 βαθμούς C. To pc το χρησιμοποιεί ο γιός μου για παιχνίδια στο Internet. Μνήμες έχω αλλάξει και συνεχίζει το ίδιο πρόβλημα ( έχω και 2 modules 1gb ddr2 pc5300 corsair ). Τι μπορεί να φταίει; Μητρική ή επεξεργαστής ;
dimpa16 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Σκληρο δισκο,εχεις τσεκαρει? Κατεβασε to crystal disk info και ριξε μια ματια να δουμε σε τι κατασταση ειναι ο σκληρος. http://www.insomnia.gr/files/file/15-crystaldiskinfo/
SPARTIAN Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Καλημέρα, συμφωνώ με τον φίλο dimpa16 πολύ πιθανόν να είναι ο σκληρός δίσκος. μπορείς να δοκιμάσεις και με το hdsentinel...
dimitrisem Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις, Θα τον τσεκάρω σήμερα και θα ποστάρω το αποτέλεσμα
dimitrisem Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Τελικά έφταιγε η κάρτα γραφικών. Μόλις την έβγαλα όλα είναι ΟΚ. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Επί ευκαιρία βέβαια έτρεξα και το hdsentinel και μου δείχνει 92% Υγεία και 100% Επίδοση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα