Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εμένα το σκυλί μ βγαίνει στο μπαλκόνι όποτε θέλει για να κάνει και την ανάγκη του και γαυγιζει κιολας ..... οι μονες ωρεσ που μενει μονο του ειναι απο το πρωι μεχρι το μεσημερι λογο εργασιας ...... μεχρι στιγμης δεν εχει παραπονεθει κανενας απο την πολυκατοικια η τα απεναντι κτηρια και σημερα ηρθε ενας ο οποιος μενει 3 κτηρια πιο περα απο την πολυκατοικια .... δηλ δεν τον ενοχλει η καφετερια διπλα απο το σπιτι τ που καθε φορα που εχει αγωνα γινετε το σωσε και τον ενοχλει το σκυλι που γαυγιζει ;;;;;ελεος δηλ........ και μας απειλησε κιολασ ..... τα λογια του ηταν << απο αυριο 9α δεις >> 

• Απαντ. 239
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δηλαδη το να γαυγιζει το σκυλι σου οποτε θελει το θεωρεις

φυσιολογικο?Επισης εσυ του μιλησες ομορφα και σου ειπε οτι

απο αυριο θα δεις?

Δημοσ.

ακριβως ........ χωρισ τπτ αλλο ... και φυσικα δεν το θεωρω φυσιολογικο αλλα εχουμε πολλεσ γατες εδω τριγυρω και αδεσποτα ......... δηλ αυτον το μονο που τον ενοχλει ειναι ο σκυλος ??????  και δεν ακουγετε και τοσο πολυ πια 

Δημοσ.

ακριβως ........ χωρισ τπτ αλλο ... και φυσικα δεν το θεωρω φυσιολογικο αλλα εχουμε πολλεσ γατες εδω τριγυρω και αδεσποτα ......... δηλ αυτον το μονο που τον ενοχλει ειναι ο σκυλος ?????? και δεν ακουγετε και τοσο πολυ πια

Ασε τους βλακες να λενε! Μονο θα σε παρακαλεσω ωρες κοινης ησυχιας να κανει ησυχια, τοτε ναι μπορει να σε τρεξει καποιος νομικα! Επισης μην το παρατατε σε μπαλκονια μονο του, οταν ενας σκυλος ειναι ετσι στο μπαλκονι σημαινει τις περισσοτερες φορες οτι δεν βγαινει τις απαιρητητες φορες την ημερα βολτα και δεν εκτονωνετε στο παιχνιδι! Παρακαλω δωστε σημασια στα ζωακι σας, αν τα πηρατρ για μοστρα δωστε τα καπου που θα το αγαπησουν και μην τα ταλαιπωρειται! Μην παιρνετε σκυλο αν δεν εχετε υπομονη και χρονο! Μην τα ζευαγαρωνετε και μετα τα μωρα να πανε σε καθε λογης σκατανθρωπο η στον δρομο! Ευχαριστω

• Like 5
Δημοσ.

ειναι στειρωμενοσ και τον πηραμε απο φιλοζωικη ειναι λιγο ατυ9ασος και εχει πολυ ενεργεια ωγαινει 3 φορεσ βολτα και στην αυλη τησ πολυκατοικιας για παιχνιδι .... απλα γαυγιζει στις γατες και σε αυτουσ που στεκονται κατω απο το μπαλκονι του σπιτιου  :-) του φωναζουμε ερχετε μεσα και στο καπακι βγαινει ε3ω και 3αναγαβγιζει  :devil:

Δημοσ.

Όχι σκυλιά σε πολυκατοικίες, πυκνοκατοικημένες περιοχές, τσιμεντούπολεις τύπου Αθήνα....

Τα σκυλιά είναι για μονοκατοικίες με αυλές στην επαρχία, σε περιοχές με σεβαστή απόσταση μεταξύ των σπιτιών

Είναι κρίμα πρώτα για το ίδιο το σκυλί, και έπειτα και για τους πολίτες που πρέπει να υφίστανται την φασαρία και τα σκατά και τα κάτουρα που έχουν γεμίσει όλα τα πεζοδρόμια της Αθήνας επειδή οι ιδιοκτήτες ζώων εδώ στην Ελλάδα δεν καταδέχονται να πάρουν μια σακουλίτσα να τα μαζέψουν.

Φόλα στους ιδιοκτήτες που δε μαζεύουν τα σκατά των σκυλιών τους και που τα αφήνουν να γαβγίζουν σε μπαλκόνια ώρες ατελείωτες....

• Like 2
Δημοσ.

τα μαζευω παντα γτ τα κνει οπου να ναι ...και γτ μ φαινεται ασχημο .... οσο για το γαυγισμα ειναι σκυλος ειναι φυσικο οπως εσυ φωναζεις και μιλασ ετσι και αυτος γαυγιζει  και οσο για τα σκυλια που απαγορευονται συμφωνα με σενα να ζουν σε πολεις υπαρχουν και αυτα που κανουν μονο για διαμερισμα π.χ παγκ 

Δημοσ.

Όχι σκυλιά σε πολυκατοικίες, πυκνοκατοικημένες περιοχές, τσιμεντούπολεις τύπου Αθήνα....

Τα σκυλιά είναι για μονοκατοικίες με αυλές στην επαρχία, σε περιοχές με σεβαστή απόσταση μεταξύ των σπιτιών

Είναι κρίμα πρώτα για το ίδιο το σκυλί, και έπειτα και για τους πολίτες που πρέπει να υφίστανται την φασαρία και τα σκατά και τα κάτουρα που έχουν γεμίσει όλα τα πεζοδρόμια της Αθήνας επειδή οι ιδιοκτήτες ζώων εδώ στην Ελλάδα δεν καταδέχονται να πάρουν μια σακουλίτσα να τα μαζέψουν.

Φόλα στους ιδιοκτήτες που δε μαζεύουν τα σκατά των σκυλιών τους και που τα αφήνουν να γαβγίζουν σε μπαλκόνια ώρες ατελείωτες....

Οτι πεις. Όχι σκυλιά σε πολυκατοικίες. Κανένας πολίτης που διαμένει στην πόλη να μην πάρει σκύλο ούτε αδέσποτο από τον δρόμο μέσα σε πολυκατοικία και σε πυκνοκατοικημένη περιοχή. Όλοι οι ιδιοκτήτες σκυλιών στην Αθήνα να πετάξουν τα σκυλιά τους στον δρόμο για να μην υπάρχουν στα μπαλκόνια και μέσα στις πολυκατοικίες. Μόνο που τότε το πλήθος των αδέσποτων σκυλιών και των κοπράνων που θα πατάς στον δρόμο θα δεκαπλασιαστεί.

Δεν δίνεις κάποια λύση με τέτοιες ισοπεδωτικές και απόλυτες απόψεις, είτε σ' αρέσει είτε όχι ζούμε σε μια τσιμεντούπολη μαζί με άλλα αδέσποτα ζώα, και αυτό ισχύει και για κάθε πόλη γενικά. Αν δεν καθόταν κανένας να πάρει έναν αδέσποτο σκύλο στο σπίτι θα ήτανε τα ζώα στον δρόμο και αντι να φώναζε από το μπλακόνι του γείτονα θα φώναζε κάτω από το μπαλκόνι σου στον δρόμο. βέβαια πολλοί αγοράζουν από petshop αλλά αρκετοί πέρνουν ένα αδέσποτο. Φυσικά και συμφωνώ οτι όποιος έχει σκύλο μέσα σε διαμέρισμα πρέπει να προσέχει τι συμβαίνει με το σκυλί του σε ώρα κοινής ησυχίας και να μην το αφήνει στο μπαλκόνι. Όσο για τα κόπρανα έξω, δεν είναι μόνο ιδιοκτητών σκύλων που πιστεύω αποτελούν μειοψηφία αλλά των αδέσποτων ζώων.

• Like 1
Δημοσ.

και γτ να μν δω και γω το 9εμα αλλιως και να κανω φασαρια σε αυτον που μ εκενε φασαρια γτ το μηχανακι του το εχει παρκαρισμενο πανω στο πεζοδρομιο .... και σε αυτουσ που πιανουν  την κουβεντα κατω απο το παρα9υρο μ το μεσημρι και τα 3ημερωματα και σε αυτουσ που κυκλοφορουν με την τρυπια ε3ατμιση για να το παι3ουν μαγκες και με 3υπνανε μεσα στο βραδυ ;;;;;; ή στους γειτονες που αμολανε τα πιτσιρικια το μεσημερι και φωναζουν ???? 

• Like 1
Δημοσ.

και γτ να μν δω και γω το 9εμα αλλιως και να κανω φασαρια σε αυτον που μ εκενε φασαρια γτ το μηχανακι του το εχει παρκαρισμενο πανω στο πεζοδρομιο .... και σε αυτουσ που πιανουν  την κουβεντα κατω απο το παρα9υρο μ το μεσημρι και τα 3ημερωματα και σε αυτουσ που κυκλοφορουν με την τρυπια ε3ατμιση για να το παι3ουν μαγκες και με 3υπνανε μεσα στο βραδυ ;;;;;; ή στους γειτονες που αμολανε τα πιτσιρικια το μεσημερι και φωναζουν ???? 

νομίζω πως δικαιούσε απολύτως να το κάνεις θέμα αυτό. όλα αυτά που αναφέρεις είναι υπαρκτά προβλήματα όχι μόνο σε πόλεις αλλά και σε χωριά. ειδικά σε αυτά η έννοια της αντίληψης και του μέτρου είναι ουτοπίες. κάνε φασαρία σε αυτούς αλλά να θυμάσαι πως δε θα καταφέρεις το οτιδήποτε γιατί κάτι τέτοιο προϋποθέτει παιδεία , κάτι που στις μέρες μας είναι υπερ-πολυτέλεια.

επίσης συμφωνώ με mikej στο σκέλος του κατοικιδίου σε πολυκατοικία. ο φίλος δεν εννοούσε -δικτατορικώς μην παρετε σκυλιά σε διαμερίσματα από την οπτική του ανθρώπου- αλλά από την οτική του κατοικιδίου. το κατοικίδιο μπορεί να έχει όλη την αγάπη και την προσοχή που να θέλει , αλλά όπως και να το κάνεις έχει καλλίτερη ποιότητα ζωής σε ένα σπίτι με αυλή με πολλά δέντρα και ίσως γρασίδι. κάτι ΄τετοιο τό έχω δει και στις δικιές μου γάτες και σκυλάκια τα όποία στο εξοχικό ,που υπάρχει ο χώρος, είναι περισσότερο ευτυχισμένα και ελεύθερα να τρέξουν και όλα αυτά. δυστυχώς το διαμέρισμα τα περιορίζει από αυτήν την οπτική. πιστεύω πως από αυτήν την πλευρά το κοιτουσε ο mikej και όχι άλλιώς.

Δημοσ.

Στο χωριο σου εχεις ξανασκεφτει να πας; Αν οχι σκεψου το και συντομα πισω. Τι ειναι αυτα που γραφεις;

και γτ να μν δω και γω το 9εμα αλλιως και να κανω φασαρια σε αυτον που μ εκενε φασαρια γτ το μηχανακι του το εχει παρκαρισμενο πανω στο πεζοδρομιο .... και σε αυτουσ που πιανουν την κουβεντα κατω απο το παρα9υρο μ το μεσημρι και τα 3ημερωματα και σε αυτουσ που κυκλοφορουν με την τρυπια ε3ατμιση για να το παι3ουν μαγκες και με 3υπνανε μεσα στο βραδυ ;;;;;; ή στους γειτονες που αμολανε τα πιτσιρικια το μεσημερι και φωναζουν ????

Πω ρε φιλε αν αρχισεις τωρα να κανεις διαλογο με τον καθε πικραμενο θα χαθει πολυτιμος χρονος για αλλα πραγματα! Σου απαντησα, τωρα με τις υποθεσεις και ετσι και αλλιως δεν βγαινει νοημα, οποιος τυροβλαχος δεν γουσταρει εδω πισω στο βουνο απο οπου ηρθε απλα.

Δημοσ.

Αποτελεί από πάντα άποψή μου ότι δεν θα πρέπει να φέρνουμε σκυλιά σε μεγάλα αστικά κέντρα. Κυρίως μεγάλα σκυλιά τα οποία είναι αυτά που και ταλαιπωρούνται περισσότερο τα ίδια και που κάνουν τον περισσότερο θόρυβο και τα περισσότερα κόπρανα. 

Δεν είπα, όσοι έχουν ήδη σκυλιά να τα πετάξουν στον δρόμο της μεγαλούπολης που ζουν, καθώς είπα ότι γενικά δεν θα πρέπει να υπάρχουν σκυλιά στην τσιμεντούπολη όχι να μην βρίσκονται στις πολυκατοικίες. Προφανώς το πρόβλημα θα ήταν χειρότερο αν τα σκυλιά ήταν αδέσποτα και όχι σε σπίτια.

Επίσης οι περισσότεροι που παίρνουν σκυλί (εκτός των έντονα δραστηριοποιημένων φιλόζωων) δεν επιλέγουν αδέσποτο (ταλαιπωρημένο και μη καθαρόαιμο) ώστε να βοηθήσουν στο να ελαττωθεί το πρόβλημα αλλά αγοράζουν σκυλιά συχνά εισαγόμενα (ή τους δίνουν όταν γεννάνε στο χωριό) ώστε να επιλέξουν την ράτσα που θέλουν (και που είναι της μόδας) δημιουργώντας μια βιομηχανία αναπαραγωγής και διάθεσης σκυλιών, σαν να πρόκειται για καταναλωτικό αγαθό.

Αλλά και πάλι το πρόβλημά το βασικό είναι ότι όπως σε όλα τα ζητήματα, έτσι και στο ζήτημα των κατοικίδιων, η ανευθυνότητα του Έλληνα. Αν μάζευε τα σκατά του σκυλιού του όπως κάνουν στις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες και φρόντιζε να εκπαιδεύει το σκυλί του και να του δίνει την προσοχή και τις βόλτες που χρειάζεται για να μην ξυπνάει την γειτονιά με το γάβγισμα του, δεν θα είχα πρόβλημα με την ύπαρξη σκυλιών στην Αθήνα. 

Από τη στιγμή που όμως το παραπάνω δεν πρόκειται να γίνει, επιμένω στο να μην φέρνουμε και άλλα σκυλιά μεγεθύνοντας το πρόβλημα.

ΥΓ Επίσης βλέπω μεγάλη εγωιστία, των ανθρώπων στο ζήτημα των κατοικίδιων. Δηλαδή, εγώ θέλω να έχω σπίτι μου το τάδε ζώο επειδή είναι ωραίο ή μαλλιαρό ή μου αρέσει να το χαιδεύω και να το ζουπάω ή  τραγουδάει ωραία κλπ αδιαφορώντας ουσιαστικά για το ίδια τα ζώα και την ποιότητα της δικής τους ζωής, αρκεί να έχω εγώ ένα σπίτι μου (μέχρι να το βαρεθώ και να το διώξω). 

Δεν ισχύει για όλους τους ιδιοκτήτες φυσικά και ισχύει περισσότερο σε κάποια ζώα παρά σε άλλα.... πχ προσωπικά ενοχλούμαι με το ότι πλέον αρκετοί θεωρούν κατοικίδια φίδια, σαύρες , ιγκουάνα, καθώς και τα πτηνά κάθε είδους που τα έχουν φέρει όλα από μακρινές χώρες για να ζήσουν μέσα σε ένα μικρό κλουβί, ενός μικρού σπιτιού μιας τσιμεντούπολης επειδή κάποιος το θεωρεί cool να έχει ένα. Πάλι το αποτέλεσμα είναι να υπάρχει ολόκληρη βιομηχανία εκτροφής και διακίνησης αυτών των ζώων.

Στο χωριο σου εχεις ξανασκεφτει να πας; Αν οχι σκεψου το και συντομα πισω. Τι ειναι αυτα που γραφεις;

Εξήγησέ μου τι από αυτά που γράφω είναι παράλογο ;  

Ότι τα σκυλιά θα είχαν καλύτερη ζωή έξω στη φύση και στο πράσινο έχοντας χώρο να τρέξουν και όχι σε ένα διαμέρισμα 4ου ορόφου στην Αθήνα ;

Ότι τα πεζοδρόμια είναι γεμάτα σκατά επειδή οι ιδιοκτήτες δεν καταδέχονται να σκύψουν με μια σακουλίτσα να τα μαζέψουν ;

Ότι οι ιδιοκτήτες αδιαφορούν για τα σκυλιά τους και αυτό οδηγεί σε αυτά να ξελαρυγγιάζονται στο γαβγισμα ενοχλώντας όλους τους υπόλοιπους συμπολίτες τους ;

Τι από τα παραπάνω είναι ψέμα ή σε ενόχλησε γιατί αυτά είπα.

Δημοσ.

Εξήγησέ μου τι από αυτά που γράφω είναι παράλογο ;

Καταρχάς είσαι επικίνδυνα άσχετος! Όπως θες λοιπόν αν θέλεις απάντηση θα την έχεις

Ότι τα σκυλιά θα είχαν καλύτερη ζωή έξω στη φύση και στο πράσινο έχοντας χώρο να τρέξουν και όχι σε ένα διαμέρισμα 4ου ορόφου στην Αθήνα ;

Που κολλάει αυτό; Δηλαδή όταν βγαίνουνε βόλτα και τρέχουνε και κάνουνε αυτό τίποτα; Τι είναι αυτά ρε που γράφεις; Επίσης ξέρεις σε ποιά εποχή ζεις; Εκεί που κάποιοι σαν και εσένα γεμίσανε τσιμέντα τις πόλεις και αφήσανε ελάχιστο πράσινο

Ότι τα πεζοδρόμια είναι γεμάτα σκατά επειδή οι ιδιοκτήτες δεν καταδέχονται να σκύψουν με μια σακουλίτσα να τα μαζέψουν ;

Ναι τσουβάλισαε τους όλους, στα @@ σου για τους υπόλοιπους που μαζεύουνε! Επίσης υπάρχουνε αδέσποτα στον δρόμο, τα παράπονα σου στους βολεμένους του Δήμου και τους λοιπούς! Μην ξεχνάς και έλλειψη παιδείας, παρ'όλα αυτά είναι πολλοί οι ιδιοκτήτες που καθαρίζουνε πίσω από τα κατοικίδια τους.

Ότι οι ιδιοκτήτες αδιαφορούν για τα σκυλιά τους και αυτό οδηγεί σε αυτά να ξελαρυγγιάζονται στο γαβγισμα ενοχλώντας όλους τους υπόλοιπους συμπολίτες τους ;

Ενοχλώνοντας που και πότε; Υπάρχει νόμος για ώρες κοινής ησυχίας, αν σε ενοχλεί καλείς κάνεις μήνυση και μετά περίμενε να πάρει η υπόθεση τον δρόμο της δικαιοσύνης, αν δεν είναι ώρες κοινής ησυχίας δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, υπάρχει η λύση του χωριού όπως ανέφερα, δηλαδή η ηχορύπανση των Ι.Χ. , ο διπλανός όταν κάνει φασαρία και άλλα τόσα δεν σε ενοχλούν σε ενοχλεί ξαφνικά αυτό;

Σε περίπτωση όμως που το κάνεις κάποιος ασταμάτητα και δεν ενδιαφέρετε εκεί θα κάνεις παρατήρηση, αυτό είναι ανεπίτρεπτο και συμφωνούμε μαζί αλλά πάλι τα τσουβαλιάζεις όλα μάζι, και πάλι τα παράπονα σου στον Δήμο και στους κυβερνώντες που δεν ενδιαφέρονται για νόμους και για τίποτα, όταν οι φιλοζωικές ζητάγανε νόμους για να έρθουν για κάτι τέτοιους που παρατάνε τα κατοικίδια τους στο έλεος αυτοί είχανε κλειστά τα αυτιά τους.

Τι από τα παραπάνω είναι ψέμα ή σε ενόχλησε γιατί αυτά είπα.

Έχουν ανακρίβεις όλα τα παραπάνω που έγραψες και απαντήθηκαν.

Δημοσ.

Εγώ είχα έναν λίγο γνωστό που είχε τρύπια εξάτμιση και σήκωνε όλο τον κόσμο στο πόδι (συναγερμοί κέτσι) και είχαμε τον εξής διάλογο:

-Εγώ ρε φίλε, με όλο τον σεβασμό, δεν θα μπορούσα να οδηγήσω αυτό το μηχανάκι, τόση φασαρία που κάνει.

-Ε, εντάξει, στην αρχή ήταν λίγο σπαστικό, αλλά μετά το συνήθισα.

Αυτός φυσικά κατάλαβε ότι το πρόβλημα ήταν ότι η φασαρία ενοχλεί τον ίδιο. :shock:

• Like 2
Δημοσ.

Κάποιοι σαν εμένα γέμισαν τσιμέντα τις πόλεις και δεν άφησαν πράσινο ; Αυτό πως προκύπτει ; Θεωρείς πως είμαι ο Μπόμπολας ;

Κατά τα άλλα αν εσύ είσαι ενσυνείδητος ιδιοκτήτης σκύλου γιατί θίγεσαι ; 

Δες τι γράφω στο κείμενό μου...

Αλλά και πάλι το πρόβλημά το βασικό είναι ότι όπως σε όλα τα ζητήματα, έτσι και στο ζήτημα των κατοικίδιων, η ανευθυνότητα του Έλληνα. Αν μάζευε τα σκατά του σκυλιού του όπως κάνουν στις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες και φρόντιζε να εκπαιδεύει το σκυλί του και να του δίνει την προσοχή και τις βόλτες που χρειάζεται για να μην ξυπνάει την γειτονιά με το γάβγισμα του, δεν θα είχα πρόβλημα με την ύπαρξη σκυλιών στην Αθήνα. 

Από τη στιγμή που όμως το παραπάνω δεν πρόκειται να γίνει, επιμένω στο να μην φέρνουμε και άλλα σκυλιά μεγεθύνοντας το πρόβλημα.

Στους απαίδευτους τα χώνω που είναι πλειοψηφία (είτε μας αρέσει είτε όχι αυτή είναι η πραγματικότητα).

ποτέ μα ποτέ στην Αθήνα δεν έχω δει άνθρωπο να περπατάει με το σκυλί του να σταματάει να μαζέψει τα σκατά του.(στην Αγγλία που πάω 10 μέρες το χρόνο μόνο , το βλέπω συνέχεια) Δυστυχώς, δεν μου αρέσει να μπλέκω και να τσακώνομαι με αγνώστους, αλλιώς θα τους τα έχωνα άγρια . Επίσης, τα αδέσποτα είναι λίγα πλέον, οπότε τα περισσότερα είναι από κατοικίδια.  Φταίει φυσικά και η πολιτεία, που δεν έχει ειδικούς κάδους, με ειδικά γάντια-σακούλες δωρεάν πχ και κυρίως επειδή δεν κυνηγάει τέτοιες περιπτώσεις ρίχνοντας γερά πρόστιμα όπως κάνουν στο εξωτερικό. Θα γεμίσουν τα ταμεία αν βγουν αστυνομικοί και κόβουν κλήσεις για τα κόπρανα και επίσης μία, δύο κάποια στιγμή θα αρχίσουν να τα μαζεύουν.

Καλά στο ζήτημα της φασαρίας να πω απλά  το ότι δεν είναι ώρα κοινής ησυχίας δεν σημαίνει κάνω ότι θέλω (αυτό είναι ελληνική ιδεολογία μάλλον). Δε γνωρίζω το νομικό πλαίσιο αλλά έχω την εντύπωση ότι και πάλι υπάρχουν όρια και φυσικά δεν είναι μόνο θέμα νόμου αλλά και θέμα σεβασμού στον συνάνθρωπο. Εγώ δε βάζω δυνατά μουσική στο σπίτι μου ποτέ (και γενικά δεν κάνω πολύ φασαρία όσο μπορώ να το αποφύγω), ότι ώρα κι αν είναι διότι σέβομαι το ότι οι ώρες που κάποιος μπορεί να εργάζεται ή να ξεκουράζεται μπορεί να μην συμβιβάζουν με τις ώρες που ο νομοθέτης έχει ορίσει ως ώρες κοινής ησυχίας (ναι πολλοί άνθρωποι έχουν άλλα ωράρια και πρέπει κάποιος να σεβαστεί και αυτό)

Επίσης, δεν τα χώνω στο ζωντανό που δε φταίει, αλλά και πάλι στον εκάστοτε ασυνείδητο ιδιοκτήτη του, που οφείλει να εκπαιδεύσει και να φροντίζει το κατοικίδιό του ώστε αυτό να μην θορυβεί (εφόσον επέλεξε να το έχει σε πυκνοκατοικημένη περιοχή) και αν το συγκεκριμένο σκυλί είναι απλά ανεπίδεκτο μαθήσεως και συνεχίζει να ενοχλεί οφείλει να βρίσκει για αυτό ένα άλλο σπίτι κάπου αλλού όπου μπορεί να θορυβεί ελεύθερα.

Τέλος, (το παραδέχεσαι και μόνο σου για το σάπιο σύστημα) αν περιμένεις σε αυτή τη χώρα να βγάλεις άκρη μέσω παρατηρήσεων , νομικής οδού κλπ φέξε μου και γλίστρησα. Το θέμα είναι από μόνοι μας να κάνουμε το σωστό, βοήθεια δεν πρόκειται να έρθει από πάνω. Ούτε η αστυνομία θα ασχοληθεί ιδιαίτερα αν παραπονεθείς , ούτε η δικαιοσύνη θα σε πάρει στα σοβαρά και έτσι αρκετοί άνθρωποι φτάνουν στα όρια τους και κάνουν απαράδεχτες ενέργειες εναντίον των καημένων των ζωντανών... αντί να ξεσπούν στους ιδιοκτήτες τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...