Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θεωρω τον ευατο μου φιλοζωο ουτε και το αντιθετο αλλα ειναι αρκετοι αυτοι που δεν θα επρεπε να εχουν "ζωντανο" και αυτους δεν τους θεωρω ζωοφιλους επειδη εχουν ενα. Ειναι μερικοι απλα δεν παλευονται......

Πηγαινω σε μια παραλια που δεν εχει πολυ λαο και ερχεται ενας μονιμως με ενα σκυλι, λαμπραντορ νομιζω, και μολις φτανει το ξαμολαει και ουτε ενδιαφερεται. Καλο σκυλι παιχνιδιαρης οτι θελεις αλλα ενταξει μια φορα παιξαμε τη δευτερη το ταισαμε και κατιτις την τριτη ξαναπαιξαμε κτλ ε ενταξει καποια στιγμη θελουμε και την ησυχια μας και οχι ενα σκυλι να τριγυρναει και να μας ανακατωνει. Το σκυλι δεν φταει σε τιποτα προφανως να παιξει θελει......αλλα ελεος με τον αλλο δηλαδη.

• Like 1
  • Απαντ. 239
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για όλους τους από πάνω λόγους πρέπει να απαγορευτεί η κατοχή ζώων συντροφιάς σε φιλόζωους.

Ακούγεσαι σαν καπνιστής που μόλις άκουσε ότι δεν επιτρέπεται να καπνίζεις σε κλειστούς χώρους. Συμπεριφέρεστε σαν φανατικοί η μόνη διαφορά από τους φανατικούς θρησκευόμενους - πολιτευόμενους είναι ότι τουλάχιστον εσείς δεν φανατίζεστε για μια γενικότητα ή ιδέα αλλά για κάτι πιο κοντά στην πραγματικότητα σας, από την άλλη θεωρήτε ότι ο φανατισμός σας πρέπει να γίνει νόμος του κράτους και δεν αναγνωρίζεται τον φανατισμό των άλλων ως ισότιμο ή ακόμα χειρότερα το δικαίωμα ύπαρξης του.

Και ναι η ευθύνη για την σωστή λειτουργία της κοινωνίας δεν σταματάει στο ψηφίζουμε νόμους ή καλούμε την αστυνομία. Αντιθέτως αυτό πρέπει να είναι το τελευταίο καταφύγιο ενός πολίτη όταν όλα τα υπόλοιπα βήματα αποτύχουν, αλλιώς δεν είσαι ένα ευαίσθητο κοινωνικοποιημένο άτομο με γνώση και θέληση για αλλαγές αλλά ένας εγωιστάκος ξερόλας δικτατορίσκος ο οποίος θα κάνει τα πάντα να επιβάλει τις δικές του αρχές στους υπόλοιπους φορτώνοντας τους και την ευθύνη αυτών των αρχών.

Το μόνο που επιτυγχάνετε με αυτή την νοοτροπία είναι να παραχωρείτε τις ελευθερίες σας στην αστυνομία και στο κράτος και όταν αύριο καταλήξετε σε μια αστυνομοκρατούμενη κοινωνία θα βρίζεται τα γουρούνια για την κατάχρηση εξουσίας χωρίς να αναγνωρίζεται ότι εσείς τους δώσατε αυτήν τη εξουσία και θα απαιτείτε δίκαιους νόμους και μεταχείριση χωρίς να αναγνωρίζεται ότι εσείς απαιτήσατε την άδικη και άνιση μεταχείριση.

Ναι είναι υποχρέωση του κάθε πολίτη να βοηθήσει τον συμπολίτη του, να τον συμβουλέψει όταν τον δει να κάνει κάτι παράνομο ή και αντικοινωνικό να του υποδείξει λύσεις ή οδούς σκέψης (όταν η κουβέντα το επιτρέψει) που θα τον βοηθήσουν και ναι είναι υποχρέωση μας να βοηθάμε τον γείτονα όπως και όταν μπορούμε, καθώς είναι υποχρέωση μας όταν δούμε ότι όλες οι προσπάθειες μας παίσουν στο κενό ή ότι ο συμπολίτης παρανομεί εν γνώση του, να το καταγγείλουμε στην αστυνομία.

Το να βγάλει μια πολυκατοικία ένα πρόγραμμα για την βόλτα των σκύλων από το οποίο ο κάθε ιδιοκτήτης σκύλου θα βγάζει όλα τα σκυλιά μαζί (ή ανά δυο άτομα) βόλτα δεν είναι μόνο καλό για τους ιδιοκτήτες οι οποίοι θα βγάζουν μεν περισσότερα σκυλιά αλλά λιγότερες φορές μέσα στην εβδομάδα αλλά και για τα σκυλιά που θα μπορούν να παίζουν και με άλλα σκυλιά.

Συνοψίζοντας όλες αυτές οι φανφάρες για σπάσιμο κεφαλιών και απόρριψης ευθυνών επιβεβαιώνουν και επαυξάνουν το προηγούμενο συμπέρασμα μου. Μέχρι να μάθετε να είστε κοινωνοί και όχι απλοί πολίτες να σας απαγορευτεί η κατοχή ζώων συντροφιάς γιατί φανατίζεστε χωρίς λόγο.

Μην το παίρνεις προσωπικά αυτή η νοοτροπία είναι το κύριο πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα η ελληνική κοινωνία.

Δημοσ.

ειναι ολοφανερο οτι πηρατε σκυλη χωρις να νοιαζεστε ιδιαιτερα. ετσι... γιατι ειναι μοδα. αυτη ειναι η αληθεια χωρις πολυ μπλα μπλα.

Ναι βέβαια, είστε μέσα στο μυαλό μου και μέσα στο σπίτι μου και ξέρετε με απόλυτη σιγουριά ("ολοφάνερο") γιατί πήρα σκύλο. Αν τον πήρα επειδή είναι "μόδα", δε θα έμπαινα καν στο κόπο να προβληματιστώ για το θέμα και προφανώς πόσταρα εδώ γιατί νοιάζομαι και θέλω να είναι καλά. Ήταν το πρώτο σκυλί εσωτερικού χώρου που είχα ποτέ και δεν ήξερα τι θεωρείται εξιδανικευμένο και τι απαραίτητο. Από όταν μου έγινε σαφές ότι είναι ανάγκη του σκύλου να βγαίνει βόλτα πολύ συχνά, το έχω εφαρμόσει. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι που έχω πολύ ελεύθερο χρόνο ο σκύλος πηγαίνει βόλτα το λιγότερο 4 φορές την ημέρα (χωρίς καμία υπερβολή).

ΥΓ: Αυτό το πράγμα που μέσα στην ανωνυμία ο καθένας προσβάλλει με χαρακτηριστική ευκολία κάποιον άλλο είναι απαράδεκτο. 

Δημοσ.

Μη γραφετε οτι να'ναι ρε παιδια,ουτε οι μεν ουτε οι δε.

ειδικα κατι τραμπουκοι πιο πανω,ηρεμηστε.

Απο τη στιγμη που το σκυλι γαυγιζει ολη μερα στο μπαλκονι,χαλαει την ηρεμια ολων,αδιαφορο ειναι αν το βγαζουν εξω η οχι.

και ειτε ειναι ωρες κοινης ησυχιας ειτε οχι,το σκυλι δεν επιτρεπεται να ζει στο μπαλκονι.

Για μενα δυο ειναι οι λυσεις,που αλλαζουν αναλογα την καθε περιπτωση.

Ειτε πας και μιλας στον ιδιοκτητη ( που για να εχει το σκυλι εξω μονιμα μαλλον ειναι ασυνειδητος και δε θα βγει ακρη ), ειτε μιλας με την αστυνομια.η δευτερη λυση συνισταται για βαριες περιπτωσεις,γιατι πρωτον θα απασχολησεις την αστυνομια για ενα ( σχετικα παντα ) ασημαντο ζητημα,και δευτερον γιατι θα σε λενε ρουφιανο και θα εχεις και την αναλογη αντιμετωπιση απο καποιους χαζους στη γειτονια σου.

Και ναι,το να εχεις ενα σκυλι στο μπαλκονι επειδη  δε μπορεις να το εχεις μεσα στο σπιτι ειναι παρανομο και σιγουρα ειναι κακο και για το ιδιο το σκυλι. επειδη σας αρεσει να παιζετε με τα σκυλια δεν γινατε αυτοματως και φιλοζωοι.

Μπα δεν νομιζω να τον θεωρήσουν ρουφιάνο γιατι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και εκτος αυτου δεν ειναι λογικο αυτο διοτι γινεσαι μάρτυρας ενος γεγονοτος που μπορει νομικά να στοιχειοθετεί έγκλημα δεν μπορεις να το καλύπτεις γιατι και αυτο θεωρειται έγκλημα ειναι παράλειψη εκ μερους σου επισης δεν μπορει να σου πει ο αστυνομικος "εχω πιο σοβαρα πραγματα να κάνω" διοτι και αυτο ειναι μέρος των πραγμάτων που πρέπει να κάνει ...

Γενικα σε τέτοιες περιπτωσεις πάς τον πιάνεις και του λες για τον σκύλο οτι υπάρχει προβλημα και να το λύσει αν δεν το κάνει την επομενη που θα τον πετυχεις του λες οτι την 3η φορά θα του μιλήσουν οι αστυνομικοί γιατι εσενα δεν φαινεται να σε υπολογιζει και πολύ. 

Δεν ισχυει καθολου αυτο με την ρουφιανια παντως διοτι μπορει να σου γυρισει μπουμερανγκ πολυ ευκολα ας πουμε εγω θα σκεφτομουν οτι ισως του κάνεις πλάτες εφοσον δεν θες να αναφέρεις το περιστατικό ή εστω να ενημερωσεις και αλλους γειτονες και να το αντιμετωπίσετε ολοι μαζι.

Δημοσ.

Δυστυχως η γειτονια ειναι λιγο περιεργη και δε μιλαω σχεδον με κανεναν.

φαντασου οτι ολοι παρκαρουν πανω στα πεζοδρομια σχεδον ολο το αμαξι.
αλλα λιγο πολυ,ολοι εχουμε μαθει να δινουμε τοπο στην οργη,γιατι ετσι μαθαμε.
οταν μιλαω με φιλους μου για τετοια θεματα που με ενοχλουν,μου λενε να τους γραψω στα @@ μου απλα..
Σημερα στην παραλια,σε ενα απομακρυσμενο beach bar,τριγυριζε ενας σκυλακος,6μηνων,χωρις λουρακι.
το μαγαζι ειχε παρτυ,παραλια τιγκα και να σου ο τυπακος,κοντοστεκεται και χεζει 1,5 κιλο σκατο αναμεσα σε ολους.
μεσα σε 3 λεπτα ειχαν αδειασει 20 τετραγωνικα απο την παραλια..ποιος ξερει που να ηταν ο ιδιοκτητης..
δεν αλλαζει αυτος ο λαος,σε καμια περιπτωση δεν θα ξυπνησει κ κατ επεκταση δε σωνεται..
περαστικα μας..

• Super Moderators
Δημοσ.

Για όλους τους από πάνω λόγους πρέπει να απαγορευτεί η κατοχή ζώων συντροφιάς σε φιλόζωους.

Ακούγεσαι σαν καπνιστής που μόλις άκουσε ότι δεν επιτρέπεται να καπνίζεις σε κλειστούς χώρους. Συμπεριφέρεστε σαν φανατικοί η μόνη διαφορά από τους φανατικούς θρησκευόμενους - πολιτευόμενους είναι ότι τουλάχιστον εσείς δεν φανατίζεστε για μια γενικότητα ή ιδέα αλλά για κάτι πιο κοντά στην πραγματικότητα σας, από την άλλη θεωρήτε ότι ο φανατισμός σας πρέπει να γίνει νόμος του κράτους και δεν αναγνωρίζεται τον φανατισμό των άλλων ως ισότιμο ή ακόμα χειρότερα το δικαίωμα ύπαρξης του.

Και ναι η ευθύνη για την σωστή λειτουργία της κοινωνίας δεν σταματάει στο ψηφίζουμε νόμους ή καλούμε την αστυνομία. Αντιθέτως αυτό πρέπει να είναι το τελευταίο καταφύγιο ενός πολίτη όταν όλα τα υπόλοιπα βήματα αποτύχουν, αλλιώς δεν είσαι ένα ευαίσθητο κοινωνικοποιημένο άτομο με γνώση και θέληση για αλλαγές αλλά ένας εγωιστάκος ξερόλας δικτατορίσκος ο οποίος θα κάνει τα πάντα να επιβάλει τις δικές του αρχές στους υπόλοιπους φορτώνοντας τους και την ευθύνη αυτών των αρχών.

Το μόνο που επιτυγχάνετε με αυτή την νοοτροπία είναι να παραχωρείτε τις ελευθερίες σας στην αστυνομία και στο κράτος και όταν αύριο καταλήξετε σε μια αστυνομοκρατούμενη κοινωνία θα βρίζεται τα γουρούνια για την κατάχρηση εξουσίας χωρίς να αναγνωρίζεται ότι εσείς τους δώσατε αυτήν τη εξουσία και θα απαιτείτε δίκαιους νόμους και μεταχείριση χωρίς να αναγνωρίζεται ότι εσείς απαιτήσατε την άδικη και άνιση μεταχείριση.

Ναι είναι υποχρέωση του κάθε πολίτη να βοηθήσει τον συμπολίτη του, να τον συμβουλέψει όταν τον δει να κάνει κάτι παράνομο ή και αντικοινωνικό να του υποδείξει λύσεις ή οδούς σκέψης (όταν η κουβέντα το επιτρέψει) που θα τον βοηθήσουν και ναι είναι υποχρέωση μας να βοηθάμε τον γείτονα όπως και όταν μπορούμε, καθώς είναι υποχρέωση μας όταν δούμε ότι όλες οι προσπάθειες μας παίσουν στο κενό ή ότι ο συμπολίτης παρανομεί εν γνώση του, να το καταγγείλουμε στην αστυνομία.

Το να βγάλει μια πολυκατοικία ένα πρόγραμμα για την βόλτα των σκύλων από το οποίο ο κάθε ιδιοκτήτης σκύλου θα βγάζει όλα τα σκυλιά μαζί (ή ανά δυο άτομα) βόλτα δεν είναι μόνο καλό για τους ιδιοκτήτες οι οποίοι θα βγάζουν μεν περισσότερα σκυλιά αλλά λιγότερες φορές μέσα στην εβδομάδα αλλά και για τα σκυλιά που θα μπορούν να παίζουν και με άλλα σκυλιά.

Συνοψίζοντας όλες αυτές οι φανφάρες για σπάσιμο κεφαλιών και απόρριψης ευθυνών επιβεβαιώνουν και επαυξάνουν το προηγούμενο συμπέρασμα μου. Μέχρι να μάθετε να είστε κοινωνοί και όχι απλοί πολίτες να σας απαγορευτεί η κατοχή ζώων συντροφιάς γιατί φανατίζεστε χωρίς λόγο.

Μην το παίρνεις προσωπικά αυτή η νοοτροπία είναι το κύριο πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα η ελληνική κοινωνία.

Ωραία όλα αυτά ειδικά όταν τα λες για να τα φέρεις όλα στα μέτρα σου! Ευτυχώς πάντως δεν είναι έτσι και υπάρχουν και πιο φυσιολογικές καταστάσεις από αυτά που περιγράφεις και σε ενοχλούν.

Ο αναίσθητος άνθρωπος θα σπάσει τα νεύρα στους άλλους είτε είναι φιλόζωος είτε όχι και δεν θα φταίει ούτε η αγάπη του για τα ζώα, ούτε και ο σκύλος του... Ο αναίσθητος και απολίτιστος άνθρωπος θα στα κάνει τσουρέκια ακόμη κι αν έχει ...παιδάκια αντί για σκυλάκια.

Πάντως για την ιστορία, με νόμο που ψηφίστηκε, απαγορεύεται να υπάρχουν κανονισμοί σε πολυκατοικίες που να απαγορεύουν κατοικίδια κλπ. Και αν υπάρξει κάποια ανακοίνωση απαγόρευσης από πλευράς διαχειριστή/ιδιοκτήτη κλπ, απλά δεν ισχύει.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραία όλα αυτά ειδικά όταν τα λες για να τα φέρεις όλα στα μέτρα σου! Ευτυχώς πάντως δεν είναι έτσι και υπάρχουν και πιο φυσιολογικές καταστάσεις από αυτά που περιγράφεις και σε ενοχλούν.

Γίνε συγκεκριμένος. τί φέρνω στα μέτρα μου; Το τι με ενοχλεί το ξεκαθάρισα από την αρχή αν δεν κατάλαβες κάτι μπορώ να επεκταθώ.

Ο αναίσθητος άνθρωπος θα σπάσει τα νεύρα στους άλλους είτε είναι φιλόζωος είτε όχι και δεν θα φταίει ούτε η αγάπη του για τα ζώα, ούτε και ο σκύλος του... Ο αναίσθητος και απολίτιστος άνθρωπος θα στα κάνει τσουρέκια ακόμη κι αν έχει ...παιδάκια αντί για σκυλάκια.

Που θες να καταλήξεις; το μόνο που υποστήριξα είναι κοινωνικότητα και συνεργασία πριν την αστυνομία. Οποιοσδήποτε φανατισμένος μπορεί να φαίνεται ως αναίσθητος στα μάτια κάποιου άλλου.

Πάντως για την ιστορία, με νόμο που ψηφίστηκε, απαγορεύεται να υπάρχουν κανονισμοί σε πολυκατοικίες που να απαγορεύουν κατοικίδια κλπ. Και αν υπάρξει κάποια ανακοίνωση απαγόρευσης από πλευράς διαχειριστή/ιδιοκτήτη κλπ, απλά δεν ισχύει.

Για την ιστορία ο κάθε ιδιοκτήτης μπορεί να ζητήσει ότι θέλει στο κάτω κάτω για πιο λόγο ένας ζωόφιλος να συνεργαστεί με ένα άνθρωπο που δεν συμπαθεί τα ζώα και δεν τα θέλει στην ιδιοκτησία του;

Τώρα μπορεί βάση νόμου να μην μπορεί να σου απαγορεύσει να έχεις ζώα αλλά μπορεί να σου ζητήσει το 3πλό ενοίκιο γιατί έχεις ζώα.

Δημοσ.

O κάθε ιδιοκτήτης δεν μπορεί να ζητήσει ότι θέλει , ούτε 3πλο ενοίκιο , ούτε να σου απαγορεύσει την κατοχή ζώων συντροφιάς.

Κοινωνικότητα και συνεργασία σε άτομο το οποίο κακομεταχειρίζεται ζώο, δεν υπάρχει , καταγγελία με την μία.

Κοινωνός και ψυχολόγος στην ανωμαλία του κάθε ψυχαναγκαστικού , ούτε σε χίλιες ζωές.

Επίσης εάν δεν ικανοποιεί τον ενοικιαστή , υπάρχουν χιλιάδες πλέον κατοικίες προς ενοικίαση με ενοίκιο πάτος.

Οπότε χαμένος είναι ο ιδιοκτήτης και όχι ο ενοικιαστής.

Σπάσιμο κεφαλιών και άμεση φυλάκιση σε κάθε βδέλυγμα , το οποίο κακοποιεί, φονεύει και ταλαιπωρεί ζώο.

Δεν υπάρχει μα και μου και αμπελοφιλοσοφίες με απώτερο σκοπό την κοινωνικοποίηση των συνανθρώπων μας.

• Like 3
Δημοσ.

O κάθε ιδιοκτήτης δεν μπορεί να ζητήσει ότι θέλει , ούτε 3πλο ενοίκιο , ούτε να σου απαγορεύσει την κατοχή ζώων συντροφιάς.

Κοινωνικότητα και συνεργασία σε άτομο το οποίο κακομεταχειρίζεται ζώο, δεν υπάρχει , καταγγελία με την μία.

Κοινωνός και ψυχολόγος στην ανωμαλία του κάθε ψυχαναγκαστικού , ούτε σε χίλιες ζωές.

Επίσης εάν δεν ικανοποιεί τον ενοικιαστή , υπάρχουν χιλιάδες πλέον κατοικίες προς ενοικίαση με ενοίκιο πάτος.

Σπάσιμο κεφαλιών και άμεση φυλάκιση σε κάθε βδέλυγμα , το οποίο κακοποιεί, φονεύει και ταλαιπωρεί ζώο.

Δεν υπάρχει μα και μου και αμπελοφιλοσοφίες με απώτερο σκοπό την κοινωνικοποίηση των συνανθρώπων μας.

Όπως είπα σε φανατικούς σαν του λόγου σου πρέπει να απαγορευτεί η δυνατότητα ιδιοκτησίας ζώων και λοιπών κοινωνικών αγαθών.

• Super Moderators
Δημοσ.

Όπως είπα σε φανατικούς σαν του λόγου σου πρέπει να απαγορευτεί η δυνατότητα ιδιοκτησίας ζώων και λοιπών κοινωνικών αγαθών.

Μάλλον γράφεις ότι γράφεις για να τρολλάρεις απλά και να δημιουργήσεις ένταση ...έτσι από αντίδραση. Γιατί αν εξαιρέσουμε το "σπάσιμο κεφαλιού" σε ανεγκέφαλους, δεν βλέπω να περιγράφει κάτι περίεργο και εξωπραγματικό!

Είσαι πολύ περισσότερο "φανατικός" από την αντίθετη πλευρά...

Δημοσ.

Μάλλον γράφεις ότι γράφεις για να τρολλάρεις απλά και να δημιουργήσεις ένταση ...έτσι από αντίδραση. Γιατί αν εξαιρέσουμε το "σπάσιμο κεφαλιού" σε ανεγκέφαλους, δεν βλέπω να περιγράφει κάτι περίεργο και εξωπραγματικό!

Είσαι πολύ περισσότερο "φανατικός" από την αντίθετη πλευρά...

Λοιπόν ας τα πάρουμε ένα ένα για να δούμε ποιος τρολλάρει.

Καθαρά υποκειμενικό ένα ευχολόγιο για το θα ήθελε να μπορεί να ελέγξει η πραγματικότητά είναι ότι ο κάθε ιδιοκτήτης έχει το δικαίωμα να μισθώνει το ακίνητο του σε ότι τιμή θέλει και με όποιες προϋποθέσεις θέλει. ΠΧ δεν θέλει να νοικιάσει σε μη Έλληνες είναι καταδικαστέο σε επίπεδο φιλοσοφικό αλλά είναι δικαίωμα του όσο και αν δεν σου αρέσει.

Ακόμα δεν το είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε, ψυχολογία του κόλου χωρίς δεδομένα για ένα απομονωμένο γεγονός από την ζωή ενός ανθρώπου που δεν τον ξέρει και δεν ενδιαφέρεται να τον γνωρίσει γιατί έτσι.

Δεν είπε τίποτα νέο το συγκεκριμένο γεγονός το έθιξα και εγώ με την φράση

στο κάτω κάτω για πιο λόγο ένας ζωόφιλος να συνεργαστεί με ένα άνθρωπο που δεν συμπαθεί τα ζώα και δεν τα θέλει στην ιδιοκτησία του;

Και φυσικά το "μόνο" που λες και εσύ.

Και φυσικά ο φανατικός είμαι εγώ γιατί θέλω να του απαγορεύσω την χρήση κοινωνικών αγαθών μέχρι να μάθει να συμπεριφέρεται και να εκφράζεται ως κοινωνός και όχι ως κακομαθημένο μαμμόθρεφτο χωρίς λογική.

Τελικό σκορ από σύνολο 7 γραμμών μόνο 2 είχαν κάποια λογική βάση και τα υπόλοιπα ήταν κατάρες και σπασίματα κεφαλιών χωρίς καν λογική βάση και σε ρωτάω πια η διαφορά αυτής της συμπεριφοράς από τον φανατικό θρησκόληπτο ο οποίος καταριέται και σπάει κεφάλια γιατί παρουσίασες την θεότητα στην οποία πιστεύει μέσα από διαφορετική οπτική γωνία;

Και φυσικά αυτός που τρολλάρει και απαντάει απλά για να ανάβει φωτιές είμαι εγώ.

Δημοσ.

Λοιπόν ας τα πάρουμε ένα ένα για να δούμε ποιος τρολλάρει.

Καθαρά υποκειμενικό ένα ευχολόγιο για το θα ήθελε να μπορεί να ελέγξει η πραγματικότητά είναι ότι ο κάθε ιδιοκτήτης έχει το δικαίωμα να μισθώνει το ακίνητο του σε ότι τιμή θέλει και με όποιες προϋποθέσεις θέλει. ΠΧ δεν θέλει να νοικιάσει σε μη Έλληνες είναι καταδικαστέο σε επίπεδο φιλοσοφικό αλλά είναι δικαίωμα του όσο και αν δεν σου αρέσει.

Ακόμα δεν το είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε, ψυχολογία του κόλου χωρίς δεδομένα για ένα απομονωμένο γεγονός από την ζωή ενός ανθρώπου που δεν τον ξέρει και δεν ενδιαφέρεται να τον γνωρίσει γιατί έτσι.

Δεν είπε τίποτα νέο το συγκεκριμένο γεγονός το έθιξα και εγώ με την φράση

Και φυσικά το "μόνο" που λες και εσύ.

Και φυσικά ο φανατικός είμαι εγώ γιατί θέλω να του απαγορεύσω την χρήση κοινωνικών αγαθών μέχρι να μάθει να συμπεριφέρεται και να εκφράζεται ως κοινωνός και όχι ως κακομαθημένο μαμμόθρεφτο χωρίς λογική.

Τελικό σκορ από σύνολο 7 γραμμών μόνο 2 είχαν κάποια λογική βάση και τα υπόλοιπα ήταν κατάρες και σπασίματα κεφαλιών χωρίς καν λογική βάση και σε ρωτάω πια η διαφορά αυτής της συμπεριφοράς από τον φανατικό θρησκόληπτο ο οποίος καταριέται και σπάει κεφάλια γιατί παρουσίασες την θεότητα στην οποία πιστεύει μέσα από διαφορετική οπτική γωνία;

Και φυσικά αυτός που τρολλάρει και απαντάει απλά για να ανάβει φωτιές είμαι εγώ.

Tα ζώα συντροφιάς δεν είναι κοινωνικό αγαθό, ξεκινάμε από εκεί.

Δεν με ενδιαφέρει να μάθω για ποιον λόγο κακοποιεί κάποιος/κάποια ένα ζώο αλλά η άμεση επίλυση της βαναυσότητας που βιώνει ένας ζωντανός οργανισμός

Με ενδιαφέρει να μάθω σε κάποιον άπειρο ιδιοκτήτη ζώου τα βασικά στάδια συμπεριφοράς προς το ζώο του συντροφιάς αλλά όχι να αναλάβω ευθύνες όπως είναι η βόλτα ,τάισμα κλπ κλπ αυτά είναι υποχρεώσεις του ιδιοκτήτη

Το σπάσιμο κεφαλιών πάει σε περίπτωση που πετύχω να κακοποιούν live μπροστά μου ένα σκυλί,γατί, κουνέλι, χελώνα ότι ανήκει στο ζωικό βασίλειο, μέσα και ο άνθρωπος.

Για "κόλους" δεν γνωρίζω, όπως ανέφερες αλλά σίγουρα το γράφω με  "Ω"

Δημοσ.

Tα ζώα συντροφιάς δεν είναι κοινωνικό αγαθό, ξεκινάμε από εκεί.

Δεν με ενδιαφέρει να μάθω για ποιον λόγο κακοποιεί κάποιος/κάποια ένα ζώο αλλά η άμεση επίλυση της βαναυσότητας που βιώνει ένας ζωντανός οργανισμός

Με ενδιαφέρει να μάθω σε κάποιον άπειρο ιδιοκτήτη ζώου τα βασικά στάδια συμπεριφοράς προς το ζώο του συντροφιάς αλλά όχι να αναλάβω ευθύνες όπως είναι η βόλτα ,τάισμα κλπ κλπ αυτά είναι υποχρεώσεις του ιδιοκτήτη

Το σπάσιμο κεφαλιών πάει σε περίπτωση που πετύχω να κακοποιούν live μπροστά μου ένα σκυλί,γατί, κουνέλι, χελώνα ότι ανήκει στο ζωικό βασίλειο, μέσα και ο άνθρωπος.

Για "κόλους" δεν γνωρίζω, όπως ανέφερες αλλά σίγουρα το γράφω με  "Ω"

έχεις απόλυτα δίκιο τα ζώα συντροφιάς είναι κοινωνικό προϊόν αγαθό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί με κανένα τρόπο αλλά είναι μια πολυτέλεια ειδικά σε μεγαλουπόλεις.

Για όλα τα υπόλοιπα ευχαριστώ για την επιβεβαίωση.

Δημοσ.

Ρε φίλε παρακολουθώ τα πάντα από την αρχή. Είμαι πολύ υπέρ της άμεσης καταγγελίας σε περιπτώσεις κακοποίησης ζώων κι ανθρώπων. ΠΩΣ γίνεται να είσαι τόσο κατά και να έχεις αναφέρει τόσες φορές πράξη ωμής βίας;

Δημοσ.

Ρε φίλε παρακολουθώ τα πάντα από την αρχή. Είμαι πολύ υπέρ της άμεσης καταγγελίας σε περιπτώσεις κακοποίησης ζώων κι ανθρώπων. ΠΩΣ γίνεται να είσαι τόσο κατά και να έχεις αναφέρει τόσες φορές πράξη ωμής βίας;

Δεν συμπεριφέρομαι βίαια σε όποιον συμπεριφέρεται κόσμια και με ευγένεια σε συνάνθρωπο μας ή σε ζώο αλλά θολώνω και είμαι υπέρ του Eye for an eye σε περιπτώσεις δολοφονίας ζώων χωρίς λόγο , απλά μόνο και μόνο για να γεμίσει την σκατένια καρδιά των υπανθρώπων.

Πχ Εδώ με μεγάλη μου χαρά της έσπαγα τα χέρια από τα δάχτυλα μέχρι και την ωμοπλάτη:

http://www.youtube.com/watch?v=_zgE3sq-ISI

Ή εδώ θα τους φυλάκιζα και θα τους έβαζα να ζήσουν σαν τα σκυλιά, στα οποία κυριολεκτικά έκαναν τις κτηνωδίες:

http://www.youtube.com/watch?v=oWVkV6mZ3rw

http://www.youtube.com/watch?v=ZVyFSTYY7zg

Και μην πάμε μόνο στα σκυλιά / γάτες, κτηνωδίες γίνονται κι εδώ, στις αγαπημένες μας αγελάδες, τα ίδια θα έκανα στα καθάρματα που χτυπάνε , ακρωτηριάζουν ζώα χωρίς λόγο απλά για να γεμίσουν την μίζερη,σαδιστική τους ζωή:

http://www.youtube.com/watch?v=HDsrZ-P6Skg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...