bluesattack Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Τι λετε ρε παιδια τωρα ειστε σοβαροι? Να του ριξει καταγγελια για παν ενδεχομενο? Να βαλει τον ανθρωπο σε ταλαιπωρια και τρεχαματα για παν ενδεχομενο? Τα ακουω αυτα τα πραγματα ή τα φανταζομαι? Να ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙ και μετα να κανει καταγγελια αν τρεχει κατι. Αλλιως να κατσει στα αυγα του... Μια συσταση απο την αστυνομια δεν θα ηταν ασχημη.Και σιγα την ταλαιπωρια .Αν δεν ηθελε ταλαιπωρια να αγοραζε μπιμπελο , και οχι να εχει συνεχως το σκυλι στο μπαλκονι. 1
Zugzwang Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 @billdanos Συμφωνώ με όλα όσα είπες. Απλά να πω για να αποφύγουμε τις παρεξηγήσεις ότι δεν σύγκρινα τον "καφέ" που πάμε εμείς με τη βόλτα του σκύλου ως προς το πόσο σημαντικό είναι για τους ανθρώπους και τους σκύλους αντίστοιχα. Ήθελα να πω ότι το "τι θεωρείται φυσιολογικό" και το τι "προτιμά κανείς" είναι 2 εντελώς διαφορετικά πράγματα και επαφίεται καθαρά στην προσωπικότητα του καθένα.
web_assasin Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μη γραφετε οτι να'ναι ρε παιδια,ουτε οι μεν ουτε οι δε.ειδικα κατι τραμπουκοι πιο πανω,ηρεμηστε.Απο τη στιγμη που το σκυλι γαυγιζει ολη μερα στο μπαλκονι,χαλαει την ηρεμια ολων,αδιαφορο ειναι αν το βγαζουν εξω η οχι.και ειτε ειναι ωρες κοινης ησυχιας ειτε οχι,το σκυλι δεν επιτρεπεται να ζει στο μπαλκονι.Για μενα δυο ειναι οι λυσεις,που αλλαζουν αναλογα την καθε περιπτωση.Ειτε πας και μιλας στον ιδιοκτητη ( που για να εχει το σκυλι εξω μονιμα μαλλον ειναι ασυνειδητος και δε θα βγει ακρη ), ειτε μιλας με την αστυνομια.η δευτερη λυση συνισταται για βαριες περιπτωσεις,γιατι πρωτον θα απασχολησεις την αστυνομια για ενα ( σχετικα παντα ) ασημαντο ζητημα,και δευτερον γιατι θα σε λενε ρουφιανο και θα εχεις και την αναλογη αντιμετωπιση απο καποιους χαζους στη γειτονια σου.Και ναι,το να εχεις ενα σκυλι στο μπαλκονι επειδη δε μπορεις να το εχεις μεσα στο σπιτι ειναι παρανομο και σιγουρα ειναι κακο και για το ιδιο το σκυλι. επειδη σας αρεσει να παιζετε με τα σκυλια δεν γινατε αυτοματως και φιλοζωοι. 1
pinwkolwnies Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Μη γραφετε οτι να'ναι ρε παιδια,ουτε οι μεν ουτε οι δε. ειδικα κατι τραμπουκοι πιο πανω,ηρεμηστε. Απο τη στιγμη που το σκυλι γαυγιζει ολη μερα στο μπαλκονι,χαλαει την ηρεμια ολων,αδιαφορο ειναι αν το βγαζουν εξω η οχι. και ειτε ειναι ωρες κοινης ησυχιας ειτε οχι,το σκυλι δεν επιτρεπεται να ζει στο μπαλκονι. Για μενα δυο ειναι οι λυσεις,που αλλαζουν αναλογα την καθε περιπτωση. Ειτε πας και μιλας στον ιδιοκτητη ( που για να εχει το σκυλι εξω μονιμα μαλλον ειναι ασυνειδητος και δε θα βγει ακρη ), ειτε μιλας με την αστυνομια.η δευτερη λυση συνισταται για βαριες περιπτωσεις,γιατι πρωτον θα απασχολησεις την αστυνομια για ενα ( σχετικα παντα ) ασημαντο ζητημα,και δευτερον γιατι θα σε λενε ρουφιανο και θα εχεις και την αναλογη αντιμετωπιση απο καποιους χαζους στη γειτονια σου. Και ναι,το να εχεις ενα σκυλι στο μπαλκονι επειδη δε μπορεις να το εχεις μεσα στο σπιτι ειναι παρανομο και σιγουρα ειναι κακο και για το ιδιο το σκυλι. επειδη σας αρεσει να παιζετε με τα σκυλια δεν γινατε αυτοματως και φιλοζωοι. Τι καινούργιο πρόσφερες αγαπητέ τυμβωρύχε; Αφού και στις δύο λύσεις που προτείνει συναντάς error 404. Α,δεν μετράνε στο postcount τα του μπαλ-μπλα.
balander10 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Ανεξάρτητα από όλα τα άλλα αν ο σκύλος είναι παρκαρισμένος μόνιμα στο μπαλκόνι και σε ενοχλεί το γαύγισμα του προσπάθησε να τους μιλήσεις καταρχήν και αν δεν καταλάβουν πως σε ενοχλεί μετά καταγγελία. Είναι απίστευτα εκνευριστικό σε περιβάλλον όπως η Αθήνα να έχεις σκύλο δίπλα στο διαμέρισμα σου να γαυγίζει όλη τη μέρα. Δεν φταίει το σκυλί φυσικά αλλά τα "ζώα" που το έχουν και το παρατάνε έξω. 2
doubtful Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Και εδω στην περιοχή μου έτσι είναι. Κάθε σπίτι έχει και απο έναν σκύλο και όποτε πηγαίνω τον δικό μου δεν βλέπω ούτε έναν να βγάζει τον σκύλο του βόλτα. Και τον σκύλο μου το βγάζω εδω και 12 χρόνια, 3 φορές την ημέρα (2 φορές 10-15 λεπτά για τουλαέτα και 1 φορά 30-40 λεπτά για τουαλέτα και άσκηση), οπότε έχω ένα καλό δείγμα για να ξέρω. Τα περισσότερα σκυλιά είναι στα μπαλκόνια και γεμάτια ψυχολογικά προβλήματα λόγω της απομόνωσης. Άσε που και γιαυτόν τον λόγω ψοφάνε και πολυ γρήγορα. Δυστυχώς πέρνουν σκύλο για την μόστρα και την και καλα προστασία και τον θεωρούν κτήμα τους και όχι μέλος της οικογένεια τους. Βέβαια αν είσαι μόνο σου είναι τρελή δέσμευση (γιαυτό και καλό είναι να μην πέρνει κάποιος που μένει μόνο του), πρέπει να είσαι όλη μέρα σπίτι ή να τον πέρνει μαζί σου (πράγμα δύσκολο για Αθήνα). Ευτυχώς εμείς είμαστε 4μελή οικογένεια και ασχολιόμαστε όλοι με τον σκύλο, οπότε πάντα υπάρχει κάποιος για να τον πάει βόλτα και να παίξει μαζί του. Ενα αξιολογο σχολιο ως τωρα. @RottenLungs Μάλιστα... Επειδή νοιάζομαι για τον σκύλο μου, θα προσπαθήσω να την πηγαίνω βόλτα πολύ συχνά. Πάντως εξακολουθώ να πιστεύω ότι το κάθε μέρα αποτελεί μια εξιδανικευμένη κατάσταση. Ευχαριστώ πολύ που έψαξες. ειναι ολοφανερο οτι πηρατε σκυλη χωρις να νοιαζεστε ιδιαιτερα. ετσι... γιατι ειναι μοδα. αυτη ειναι η αληθεια χωρις πολυ μπλα μπλα. Μια συσταση απο την αστυνομια δεν θα ηταν ασχημη.Και σιγα την ταλαιπωρια .Αν δεν ηθελε ταλαιπωρια να αγοραζε μπιμπελο , και οχι να εχει συνεχως το σκυλι στο μπαλκονι. ωραιος! Μη γραφετε οτι να'ναι ρε παιδια,ουτε οι μεν ουτε οι δε. ειδικα κατι τραμπουκοι πιο πανω,ηρεμηστε. Απο τη στιγμη που το σκυλι γαυγιζει ολη μερα στο μπαλκονι,χαλαει την ηρεμια ολων,αδιαφορο ειναι αν το βγαζουν εξω η οχι. και ειτε ειναι ωρες κοινης ησυχιας ειτε οχι,το σκυλι δεν επιτρεπεται να ζει στο μπαλκονι. Για μενα δυο ειναι οι λυσεις,που αλλαζουν αναλογα την καθε περιπτωση. Ειτε πας και μιλας στον ιδιοκτητη ( που για να εχει το σκυλι εξω μονιμα μαλλον ειναι ασυνειδητος και δε θα βγει ακρη ), ειτε μιλας με την αστυνομια.η δευτερη λυση συνισταται για βαριες περιπτωσεις,γιατι πρωτον θα απασχολησεις την αστυνομια για ενα ( σχετικα παντα ) ασημαντο ζητημα,και δευτερον γιατι θα σε λενε ρουφιανο και θα εχεις και την αναλογη αντιμετωπιση απο καποιους χαζους στη γειτονια σου. Και ναι,το να εχεις ενα σκυλι στο μπαλκονι επειδη δε μπορεις να το εχεις μεσα στο σπιτι ειναι παρανομο και σιγουρα ειναι κακο και για το ιδιο το σκυλι. επειδη σας αρεσει να παιζετε με τα σκυλια δεν γινατε αυτοματως και φιλοζωοι. τι να πεις τι να αφησεις..
taazz Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Αν ήσουν σωστός θα του εξηγούσες πως φροντίζεις το σκύλο και το βγάζεις κανονικά βόλτα, προσέχεις τις ημέρες που έχει ζέστη και ήλιο κλπ κλπ. Αν έβριζες, θα σήμαινε πως την έχεις λερωμένη τη φωλιά σου και θύμωσες... Ναι γιατί να έρθει ο κάθε τυχάρπαστος να σε κατηγορήσει για εγκληματική αμέλεια απέναντι στον σκύλο σου είναι ότι πιο ευγενικό μπορεί να κάνει κάποιος και φυσικά θα νιώσεις την υποχρεώση αν απολογηθείς για την καθημερινότητα σου απέναντι του. Προσωπικά θα του έκλεινα την πόρτα στα μούτρα χωρίς κουβέντα και το επόμενο πρωί θα του παρέδιδα τον σκύλο να τον προσέχει μέχρι να γυρίσω το απόγευμα (χτυπώντας το κουδούνι σε εκνευριστικό ρυθμό κατά της 5:30 με 6:00 το πρωί). Φυσικά δεν θα έδινα την παραμικρή σημασία σε ότι είχε να πει και το απόγευμα που θα το έπαιρνα το ζωντανό σε κάθε πρόταση που θα έλεγε θα τον ρωτούσα "δηλαδή να μην στον φέρω αύριο;" 1
Prof_Chaos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 η αληθεια βρίσκεται κάπου στη μέση . Σίγουρα οι ρυθμοί της καθημερινότητας δεν μας επιτρέπουν να ασχολούμαστε όσο θα θέλαμε με τα αγαπημένα μας ζωάκια.. Αλλά αν έχεις σκύλο μπορείς 2 -3 φορές ανα εβδομάδα να τον πηγαίνεις μια βόλτα να ξεσκάει κι αυτός να περπατας κι εσύ να χαλαρώνεις. Δεν κάνει μόνο καλό στο σκύλο αλλά και στον άνθρωπο ο όποιος ξεβαλτώνει απο τον καναπέ. Οσον αφορά τις γάτες έχω 2 σιαμέζες να μου ζήσουν , και τις έχω σπιτι μπαλκόνι . Θα ήθελα πολύ να τις αμολήσω σε κανένα πάρκο ή σε αλάνα αλλα φοβάμαι μην τους επιτεθει κανενα σκυλί.. Κορμάκι-λουρί για βόλτα έιχα δοκιμάσε στην μεγάλη μου αλλά δεν το πολυ καταδέχεται ..
haris_216 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Λυπάμαι που θα είμαι αυστηρός αλλά ως κάτοχος σκύλου για πολλά χρόνια (μέχρι πριν 2 μήνες που δυστυχώς μας "άφησε") πιστεύω ότι μπορώ να πω κάποια πράγματα τα οποία πρώτα απ' όλα τα εφάρμοζα εγώ. Οι καθημερινές βόλτες (όχι βόλτα) του σκύλου (αν δεν είναι σε σπίτι με κήπο) δεν είναι optional ούτε θέμα καλής θέλησης. Είναι υποχρέωσή μας (η ελάχιστη) απέναντι στο ζώο. Είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους πρέπει να το σκεφτόμαστε όχι μία αλλά δέκα φορές πριν πάρουμε την απόφαση να το αποκτήσουμε. Σίγουρα δεν είναι εύκολο. Προσωπικά τον έβγαζα 2 φορές την ημέρα (ακόμα και 3 το καλοκαίρι). Δεν είχα/έχω ιδιαίτερη άνεση χρόνου αφού οικογενειακές και εργασιακές υποχρεώσεις τρώνε πολύ χρόνο. Και σίγουρα δεν είναι εύκολο αφού άσχετα με το ημερήσιο μου πρόγραμμα έπρεπε να έχω και αυτό στο μυαλό μου. Αλλά όπως είπα, δεν είναι προαιρετικό. (να μην ξεκινήσω καν για το ότι θέλει και το ζώο το χρόνο του, πέρα από τη βόλτα, στον οποίο θα ασχοληθείς μαζί του με παιχνίδι, κλπ)
mphxths Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 προχτες εγινε κατι το θεικο...ειναι μια οικογενεια που εχει παρκαρισμενο ενα λυκοσκυλο στην ταρατσα (πιο πολυ πυλωτη αχτιστη στο πανω μερος του οικηματος)...ο οποιος κλασικα γαυγιζει ΟΟΟΟΟΟΟΛΗ ΜΕΡΑ. στο ισογειο μενει η μαμα , στον 1ο μενει η κορη με τον αντρα και το παιδι της.... οποτε τους ειπανε για τον σκυλο...η δικαιολογια ηταν ..."φυλαει το σπιτι"... μαλακια δικαιολογια μιας και εκ των πραγματων ο σκυλος γαυγιζει μερα νυχτα οποτε και κλεφτης να μπει δεν ξερεις αν γαυγιζει για αυτον τον λογο ή ετσι γενικα. Προχτες λοιπον γαυγιζε αυτος ο σκυλος...τον ακουσε ενας διπλανος , αρχισε και αυτος...γενικοτερα αρχισε μια χορωδια στην γειτονια. Οταν ακουει την χορωδια η δικη μας (πιντσερ) τρεχει σαν μαλακιδι στο μπαλκονι να συμβαλλει και αυτη. Βγαινει η "μαμα" , στην αυλη της , κοιταει το δικο μας και αρχιζει να του μιλαει λεγοντας "καλε τι επαθες και γαυγιζεις...μην κανεις φασαρια" !!! χαχαχαα αν ειναι δυνατον δηλ... Με τετοιους ανθρωπους δεν βγαζεις ακρη...κατ'εμε καταγγελιες στεγνα στην αστυνομια....
HadesGR Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Ναι γιατί να έρθει ο κάθε τυχάρπαστος να σε κατηγορήσει για εγκληματική αμέλεια απέναντι στον σκύλο σου είναι ότι πιο ευγενικό μπορεί να κάνει κάποιος και φυσικά θα νιώσεις την υποχρεώση αν απολογηθείς για την καθημερινότητα σου απέναντι του. Προσωπικά θα του έκλεινα την πόρτα στα μούτρα χωρίς κουβέντα και το επόμενο πρωί θα του παρέδιδα τον σκύλο να τον προσέχει μέχρι να γυρίσω το απόγευμα (χτυπώντας το κουδούνι σε εκνευριστικό ρυθμό κατά της 5:30 με 6:00 το πρωί). Φυσικά δεν θα έδινα την παραμικρή σημασία σε ότι είχε να πει και το απόγευμα που θα το έπαιρνα το ζωντανό σε κάθε πρόταση που θα έλεγε θα τον ρωτούσα "δηλαδή να μην στον φέρω αύριο;" Για να έρθει να κατηγορήσει σημαίνει ότι υπάρχει θέμα κι όχι επειδή του ήρθε έτσι ουρανοκατέβατο. Εμένα εάν μου το έφερνες και είχα διαπιστώσει έστω ίχνος κακοποίησης δεν θα στο επέστρεφα με την καμία και θα φώναζα την Αστυνομία με το καλημέρα. Σκυλί σε μπαλκόνι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ, συχνές βόλτες το σκυλί σε καθημερινή βάση, δεν του κάνουμε χάρη αλλά είναι επιτακτική ανάγκη για τον σκύλο. Ειδικά στην Ελλάδα θα έπρεπε να δινόντουσαν σκυλιά μόνο μετά από ψυχολογικό test στους wannabe κατόχους ζώων συντροφιάς και με αυστηρές ποινές για κακοποίηση ζώων.
taazz Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Για να έρθει να κατηγορήσει σημαίνει ότι υπάρχει θέμα κι όχι επειδή του ήρθε έτσι ουρανοκατέβατο. Εμένα εάν μου το έφερνες και είχα διαπιστώσει έστω ίχνος κακοποίησης δεν θα στο επέστρεφα με την καμία και θα φώναζα την Αστυνομία με το καλημέρα. Σκυλί σε μπαλκόνι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ, συχνές βόλτες το σκυλί σε καθημερινή βάση, δεν του κάνουμε χάρη αλλά είναι επιτακτική ανάγκη για τον σκύλο. Ειδικά στην Ελλάδα θα έπρεπε να δινόντουσαν σκυλιά μόνο μετά από ψυχολογικό test στους wannabe κατόχους ζώων συντροφιάς και με αυστηρές ποινές για κακοποίηση ζώων. Καλό, δεν έχεις καμιά εμπιστοσύνη στην νοημοσύνη του νεοέλληνα αλλά με την πρώτη καταγγελία του παν ηλίθιου που χρειάζεται άδεια ψυχολόγου για την απόκτηση σκύλου οπλίζουμε το δίκαννο και πυροβολούμε χωρίς δεύτερη σκέψη. Και ζητάς να σε πάρω και στα σοβαρά. Θα συμφωνήσω λοιπόν με τα λεγόμενα σου και επιπλέον θα προτείνω την απαγόρευση σκύλον και ζώων συντροφιάς σε κατόχους η ενοίκους διαμερισμάτων και μεγαλουπόλεων. Θες σκύλο θα πρέπει να νοικιάζεις ή να έχεις μονοκατοικία με αυλή από 1.5 στρέμμα και πάνω.
HadesGR Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Καλό, δεν έχεις καμιά εμπιστοσύνη στην νοημοσύνη του νεοέλληνα αλλά με την πρώτη καταγγελία του παν ηλίθιου που χρειάζεται άδεια ψυχολόγου για την απόκτηση σκύλου οπλίζουμε το δίκαννο και πυροβολούμε χωρίς δεύτερη σκέψη. Και ζητάς να σε πάρω και στα σοβαρά. Θα συμφωνήσω λοιπόν με τα λεγόμενα σου και επιπλέον θα προτείνω την απαγόρευση σκύλον και ζώων συντροφιάς σε κατόχους η ενοίκους διαμερισμάτων και μεγαλουπόλεων. Θες σκύλο θα πρέπει να νοικιάζεις ή να έχεις μονοκατοικία με αυλή από 1.5 στρέμμα και πάνω. Εγώ σου λέω τι δεν πρέπει να κάνεις σε ένα σκυλί, τον εγκλεισμό του σε ένα μπαλκόνι και ότι η βόλτα είναι επιτακτική. Είμαστε στην κορυφή της λίστας σε παγκόσμιο επίπεδο παρακαλώ, για την κακοποίηση ζώων. Ναι, ψυχολογική εξέταση χρειάζεται κάποιος που θα προβεί στην απόκτηση σκύλου και γάτας. Επίσης οι σκύλοι έχουν και ράτσες με ιδιαιτερότητες, πχ δεν μπορείς να βάλεις ένα βραχυκέφαλο σκύλο ( π.χ. bulldog) σε 1,5 στρέμμα και πάνω γιατί το σκυλί θα σου μείνει στο χέρι από τον καύσωνα.
taazz Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Εμένα εάν μου το έφερνες και είχα διαπιστώσει έστω ίχνος κακοποίησης δεν θα στο επέστρεφα με την καμία και θα φώναζα την Αστυνομία με το καλημέρα. Σκυλί σε μπαλκόνι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ, συχνές βόλτες το σκυλί σε καθημερινή βάση, δεν του κάνουμε χάρη αλλά είναι επιτακτική ανάγκη για τον σκύλο. Ειδικά στην Ελλάδα θα έπρεπε να δινόντουσαν σκυλιά μόνο μετά από ψυχολογικό test στους wannabe κατόχους ζώων συντροφιάς και με αυστηρές ποινές για κακοποίηση ζώων. επισυνάπτω ξανά για μην ξεχνάμε τι λέμε. Εγώ σου λέω τι δεν πρέπει να κάνεις σε ένα σκυλί, τον εγκλεισμό του σε ένα μπαλκόνι και ότι η βόλτα είναι επιτακτική. Είμαστε στην κορυφή της λίστας σε παγκόσμιο επίπεδο παρακαλώ, για την κακοποίηση ζώων. Ναι, ψυχολογική εξέταση χρειάζεται κάποιος που θα προβεί στην απόκτηση σκύλου και γάτας. Επίσης οι σκύλοι έχουν και ράτσες με ιδιαιτερότητες, πχ δεν μπορείς να βάλεις ένα βραχυκέφαλο σκύλο ( π.χ. bulldog) σε 1,5 στρέμμα και πάνω γιατί το σκυλί θα σου μείνει στο χέρι από τον καύσωνα. Όχι δεν είπες αυτό είπες για αστυνομία για μη επιστροφή του ζώου και επιπλέον αφαιρείς τον εαυτό σου από τον μέσο όρο χωρίς καμιά απόδειξη για το αντίθετο (όπως απαιτείς από τους άλλους). Αν πιστεύεις ότι κάποιος δεν συμπεριφέρεται σωστά το πρώτο που επιβάλετε να κάνεις είναι να δεις αν γνωρίζει ότι δεν συμπεριφέρεται σωστά, μετά να δεις αν μπορεί να συμπεριφερθεί σωστά και δεν το κάνει κοινός τεμπελάκος να προτείνεις να βοηθήσεις πχ να παίρνεις και τον δικό του σκύλο όταν βγάζεις τον δικό σου για βόλτα ή να τα βγάζετε παρέα και ένα σορό λύσεις πιο κοινωνικές και γενικός πιο ευγενικές από τον άμεσο και χωρίς ερωτήσεις αποκεφαλισμό του κατά φαντασία ενόχου, γιατί περί φαντασίας πρόκειται. Με όσα διαβάζω εδώ συνεχίζω και υποστηρίζω ότι πρέπει να απαγορευτεί ή κατοχή ζώων συντροφιάς σε όλες τις μεγαλουπόλεις έχετε αρχίσει και το χάνετε και το λυπηρό είναι ότι πιστεύετε ότι είστε κοινωνικοί και κοινωνημένοι.
HadesGR Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 επισυνάπτω ξανά για μην ξεχνάμε τι λέμε. Όχι δεν είπες αυτό είπες για αστυνομία για μη επιστροφή του ζώου και επιπλέον αφαιρείς τον εαυτό σου από τον μέσο όρο χωρίς καμιά απόδειξη για το αντίθετο (όπως απαιτείς από τους άλλους). Αν πιστεύεις ότι κάποιος δεν συμπεριφέρεται σωστά το πρώτο που επιβάλετε να κάνεις είναι να δεις αν γνωρίζει ότι δεν συμπεριφέρεται σωστά, μετά να δεις αν μπορεί να συμπεριφερθεί σωστά και δεν το κάνει κοινός τεμπελάκος να προτείνεις να βοηθήσεις πχ να παίρνεις και τον δικό του σκύλο όταν βγάζεις τον δικό σου για βόλτα ή να τα βγάζετε παρέα και ένα σορό λύσεις πιο κοινωνικές και γενικός πιο ευγενικές από τον άμεσο και χωρίς ερωτήσεις αποκεφαλισμό του κατά φαντασία ενόχου, γιατί περί φαντασίας πρόκειται. Με όσα διαβάζω εδώ συνεχίζω και υποστηρίζω ότι πρέπει να απαγορευτεί ή κατοχή ζώων συντροφιάς σε όλες τις μεγαλουπόλεις έχετε αρχίσει και το χάνετε και το λυπηρό είναι ότι πιστεύετε ότι είστε κοινωνικοί και κοινωνημένοι. Φυσικά και θέλει ψυχολογική εξέταση ο μελλοντικός κάτοχος ζώου συντροφιάς, μην το υπενθυμίζεις αδίκως, ξέρω τι έχω γράψει. Όταν αποφασίζεις να έχεις στην κατοχή σου έναν σκύλο θα πρέπει να γνωρίζεις πρότερα ότι ο σκύλος φέρνει ευθύνες και υπευθυνότητα. Μην περιμένεις ο γείτονας σου να βγάζει τον σκύλο σου επειδή εσύ είσαι τεμπέλης και ανεύθυνος. Θα πρέπει να γίνω ΕΓΩ κοινωνικός και κοινωνημένος επειδή ΕΣΥ είσαι ανεύθυνος και τεμπελεχανάς. Δεν θα κάτσω ΕΓΩ να σου μεταφέρω παιδεία και ευαισθησία επειδή ΕΣΥ από τα γεννοφάσκια σου δεν γουστάρεις τα ζώα συντροφιάς και δεν θέλεις να αποκτήσεις/ Ο σκύλος δεν είναι αντικείμενο να τον δανείζεις από εδώ και από εκεί επειδή εσύ γενικά δεν το έχεις Φυσικά και θα κουβαλήσω αστυνομία σε περίπτωση κακοποίησης και θα του τσακίσω το κρανίο εάν μπορέσω, από τις λίγες περιπτώσεις στις οποίες θα έβλαπτα άνθρωπο. Με τέτοιες απόψεις σαν την δική σου, για την bold αναφέρομαι, καλά κάνω και αντιπαθω μέχρι αηδίας τους μη ζωόφιλους. Ελπίζω να είσαι μεγάλος σε ηλικια γιατί είναι ντροπή να υπάρχουν νέοι με τέτοιες απόψεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα