MT60RS Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Ελπιζω αυτες τις εξισωσεις να μην τις κανεις και στην ερωτικη σου ζωη.. δεν ξερω τι να σκεφτω. αν δεν μαθεις να αναγνωριζεις το point, μια ζωη δεν θα ξερεις τι να σκεφτεις τουλαχιστον δεν ειμαι απο αυτους που τα παρατανε .................. και το σκυλι μια χαρα αγπη και πολυ προσοχη δεχεται ......... απο κει και περα πως βλεπεις εσυ τα πραγματα δεν με νοιαζει ξερω πως τα βλεπω εγω ... μια χαρα αγπη και πολυ προσοχη δειχνουν και οι μμδες του ΦΒ 1
De@th L0rd Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Καλά κ με το ΚΤΕΛ που λες τι κάνεις κάθε ΣΚ πας από το φοιτητικό στο πατρικό; Κανονικά εφόσον ήξερες ότι θα πας φοιτήτρια θα έπρεπε να είχες μεριμνήσει για το σκύλο. Στο κάτω-κάτω βρες ένα γνωστό σου να του πληρώνεις βενζίνες κ διόδια για να έχεις το σκύλο μαζί. 15 κιλά σκυλί και μπαλκόνι για να γαυγίζει έστω κ μισή ώρα είναι no-go. Και τα τσογλάνια όταν τσιρίζουν και το σκυλί είναι ενοχλητικά. Άλλα δε νομίζω να κλείνουν κάποιο πιτσιρίκι απέναντι στο μπαλκόνι κι αυτό να τσιρίζει non-stop για 3 ώρες... Ο σκύλος μπορεί να το κάνει κ για όλη τη νύχτα κ να μην κλείσει η φωνή του. Επίσης το γάβγισμα έχει σαφώς μεγαλύτερη ένταση από την τσιρίδα. Για να καταλάβεις το παραδειγμά σου σε ορθή αναλογία, τι νομίζεις ότι θα σήκωνε περισσότερο τη γειτονιά στο πόδι; 10 τσογλάνια να φωνάζουν με τη μπάλα, ή μια αγέλη 10 σκύλων να τρώγονται μεταξύ τους;
Zugzwang Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Ας κάνω κι εγώ ένα γκάλοπ Ποια είναι τα ανεκτά όρια γαβγίσματος για εσάς; Το δικό μου σκυλί γαβγίζει 9 στις 10 φορές που μπαίνει κάποιος στην πολυκατοικία (το μπαλκόνι βρίσκεται ακριβώς δίπλα απ' την κεντρική είσοδο, οπότε βλέπει ποιος έρχεται). Το γάβγισμα κρατάει ελάχιστα, το πολύ 5-10 δευτερόλεπτα. Επίσης γαβγίζει 9 στις 10 φορές που περνάει κάποιο μηχανάκι με τρύπια εξάτμιση, αλλά επίσης για ελάχιστη διάρκεια. Μπορεί να γαβγίσει (σπάνια) και για άλλους λόγους (π.χ. να μαλώνουν σκύλοι κάτω απ' το μπαλκόνι) αλλά ποτέ η διάρκειά του δεν ξεπερνάει το 1 λεπτό. Είναι αυτά ενοχλητικά; Πρέπει να τα διορθώσω; Έχω γράψει και στο παρελθόν σ' αυτό το θέμα και μου δόθηκε να καταλάβω ότι η συχνή βόλτα είναι επιβεβλημένη, ακόμα και αν ασχολούμαι 24 ώρες το 24ωρο με το σκυλί μου εντός του διαμερίσματος. Θα 'θελα να μάθω αν πρέπει να διορθώσω και το θέμα του γαβγίσματος. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2015 από Zugzwang
manzah80 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Τα σκυλια εχουν χαρακτηρες και ιδιαιτεροτητες οπως και οι ανθρωποι.Τι ψαχνεις να βρεις.Το να το κουραζεις με μεγαλες βολτες ειναι καλο και για τους δυο σας.
Donalhioy Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Ας κάνω κι εγώ ένα γκάλοπ ... Θα 'θελα να μάθω αν πρέπει να διορθώσω και το θέμα του γαβγίσματος. εννοειτε..
Zugzwang Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 εννοειτε.. Δηλαδή το σκυλί κατά τη γνώμη σου δεν πρέπει να βγάζει κιχ όλη μέρα;
vsl Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 @Zugwang και εμένα ακριβώς τα ίδια γαβγίσματα κάνει -λιγότερες φορές όμως γιατί μένω σε οικογενειακή πολυκατοικία και τους ξέρει- εκτός και αν έρθουν delivery, επισκέπτες (σπάνια) κτλ. Προφανώς και είναι φυσιολογικό αυτό το γάβγισμα των λίγων δευτερολέπτων. Εγώ καμιά φορά κιόλας όταν έρχεται/περνάει κάποιος και γαβγίζει, του λέω "ποιός είναι;" και αρχίζει να γαβγίζει πιο δυνατά, ανοίγω την μπαλκονόπορτα, βγαίνει έξω και συνεχίζει (εννοείται ότι το κάνω σε ώρες μη κοινής ησυχίας). Μετά από 5-10 δευτερόλεπτα του λέω "μπράβο έφυγε" και μπαίνει μέσα περήφανος νομίζοντας ότι τον έδιωξε Εκεί που θέλω να καταλήξω, είναι ότι αυτά τα γαβγίσματα δεν έχουν καμία σχέση με αυτά των σκυλιών που γαβγίζουν για ώρες κλαίγοντας επειδή είναι μόνα μέσα στο σπίτι ή επειδή είναι έξω στο μπαλκόνι (χωρίς να νοιάζεται ο ιδιοκτήτης και για το σκύλο και για τη φασαρία που κάνει).
Donalhioy Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 το να εχεις ενα σκυλο που γαβγιζει οποιον μπαινει στην πολυκατοικια οποιον βγαινει.. μηχανες, ποδηλατα, αλλους σκυλους, γατες, αλλους ιδιοκτητες σκυλων ειναι κατι για το οποιο πρεπει να κανεις κατι.. μονο του δεν διορθωνεται.. μονο να χειροτερεψει μπορει.. ωσπου να εχεις γειτονες που σε εχουν στην μπουκα επειδη το σκυλι γαβγιζει τα σκυλια δεν εκλογικευουν πραματα.. δεν νομιζουν ουτε μπαινουν σε σκεψεις.. οταν τα ενθαρυνεις με χαδακια και μπραβο την ωρα που γαβγιζουν το κανουν πιο συχνα και πιο εντονα με την παροδο του χρονου.. βεβαια καποιους δεν τους νοιαζει.. με τις ελλιπεις νομοθεσιες τις περισσοτερες φορες με το μερος τους απλα σπανε τα νευρα των γειτωνων απλα επειδη μπορουν.. μεσα σε αυτο ειναι και αλλα θεματα οπως λουρια, ακαθαρσιες και κακομεταχειριση διαφορων ειδων 3
manzah80 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Σαν τι μπορει να κανει δηλαδη με το γαυγισμα.Ο σκυλος αυτο κανει γαυγιζει οπως εμεις μιλαμε.Δεν ξερω αν αλλαζει ουττε με εκπαιδευση αυτο
liakjim Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 τα σκυλια δεν εκλογικευουν πραματα.. δεν νομιζουν ουτε μπαινουν σε σκεψεις.. Αχχ, γιατί ρε γ@μώτο ο κόσμος δεν μπορεί να το καταλάβει αυτό το πολύ απλό πράγμα. Τα σκυλιά ας μου επιτρεπεί η έκφραση έχουν δυαδικό τρόπο σκέψης. 0 - 1 Δοκιμάζω το 0. Μου φέρνει κάτι θετικό? Θα το ξανα-κάνω ενισχυμένα. Τώρα που το ενίσχυσα, τί γίνεται ? Αν πάλι θετικό , το ενισχύω. Αν όχι καλά είμαι εδώ. Εξαρχής δεν πέτυχε? Πάμε στο 1. κτλ Φυσικά τα ανωτέρω γίνονται αυτόματα από ένστικτο. Τα σκυλιά είναι πολύ πιο απλά από ότι οι άνθρωποι πιστεύουν ή θέλουν να πιστεύουν. Ο ιδιοκτήτης που θα καταλάβει αυτό το πολύ απλό πράγμα , θα διαπιστώσει ότι η εκπαίδευση του σκύλου του είναι από τα πιο απλά πράγματα του κόσμου. 1
Donalhioy Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Αχχ, γιατί ρε γ@μώτο ο κόσμος δεν μπορεί να το καταλάβει αυτό το πολύ απλό πράγμα. το νοημα απο αυτο που εγραψες δεν διαφερει καθολου με αυτο αυτο που εγραψα.. οτι ολα δεν ειναι αποτελεσμα σκεψης αλλα ενστικτου γιατι το παραδειγμα ειναι καπως fail..
GreyHorse Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Σαν τι μπορει να κανει δηλαδη με το γαυγισμα.Ο σκυλος αυτο κανει γαυγιζει οπως εμεις μιλαμε.Δεν ξερω αν αλλαζει ουττε με εκπαιδευση αυτο Ο σκύλος γαβγίζει όπως εμείς όταν τσιρίζουμε/φωνάζουμε βοήθεια κτλ Τα σκυλιά δεν μιλανε και δεν χρησιμοποιούν το γάβγισμα όπως οι άνθρωποι την ομιλία.
liakjim Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 το νοημα απο αυτο που εγραψες δεν διαφερει καθολου με αυτο αυτο που εγραψα.. οτι ολα δεν ειναι αποτελεσμα σκεψης αλλα ενστικτου γιατι το παραδειγμα ειναι καπως fail.. ???
Donalhioy Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 ??? εχεις δικιο.. ισως να τα εγραψα μπερδεμενα.. πιο απλα λοιπον.. τα σκυλια δεν εχουν αυτο δυαδικο τροπο σκεψης.. κοινως δεν εχουν σκεψη.. ουτε σκεφτονται ουτε αναλυουν ουτε επεξεργαζονται και το σημαντικο.. δεν εκλογικευουν πραματα και καταστασεις.... οποιοσδηποτε παραλληλισμος προσπαθεια παραδειγματος ειναι λαθος..
liakjim Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Κάπου τα μπερδεύεις. Δεν είναι σκουλήκια. Και σκέφτονται και αναλύουν. Τόσο εγκέφαλο έχουν. Απλά είναι πολύ πιο απλός από ότι πιστεύουν πολλοί. (το παράδειγμα που έφερα είναι απλοικό, το έγραψα κιόλας). Πού κολλάς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα