MT60RS Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Χου ιζ χι? ενας τυπος που την ειδε μιζερα τη φαση και κατεληξε με καρκινο
GreyHorse Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Eλα ρε, αυτα δεν τα λεγαμε ουτε στο δημοτικο...... Θα κλαιει το Γκρι αλογο τωρα...... Πάει το γκρι, μοντ να μου το αλλάξει να το κάνω μπλακ από το κλάμα. 2
zaira96 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Ο σκύλος σου ενοχλεί, αυτό γιατί δε μπορείς να το καταλάβεις. Το ότι είναι "μαλάκας" αυτός που σου κάνει την παρατήρηση δεν κάνει τα επιχειρήματά του άκυρα. Για την κατάσταση του σκύλου σου φταίς εσύ αποκλείστικα, γιατί δε τον παίρνεις μαζί στο φοιτητικό σου σπίτι στο κάτω-κάτω; Σου είναι πολύ βάρος; Ή έχεις τόσο πολύ διάβασμα και τόσο λίγο χρόνο ως φοιτήτρια που δε μπορείς να έχεις σκύλο; Αν πάθει κάτι ο σκύλος σου από φόλα, η μισή ευθύνη θα είναι δική σου, μπορείς να το καταλάβεις αυτό; Εγώ προσωπικά αν ο σκύλος σου ήταν προσβάσιμος πχ αυλή κτλ δε θα του πέταγα φόλα ούτε θα τον σκότωνα γιατί το ζωντανό δε μου φταίει σε τίποτα. Θα στον απήγαγα και θα τον έδινα σε ένα καταφύγιο ή μια οικογένεια που αρμόζει για σκύλο. το ειπα και πριν εχω προβλημα μ την συγκοινωνια ...δεν με αφηνουν απο τα κτελ δεν εχω πως να τον μετακινησω αλλιως θα τον επαιρνα μαζι μ .... δηλ θες να μ πεις οτι ο σκυλος μ ενοχλει ενω τα παιδακια οχι
MT60RS Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Πάει το γκρι, μοντ να μου το αλλάξει να το κάνω μπλακ από το κλάμα. προσεχε το σανο να μην εχει τιποτα τραγανα κομματακια μεσα 1
Unabomber Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 το ειπα και πριν εχω προβλημα μ την συγκοινωνια ...δεν με αφηνουν απο τα κτελ δεν εχω πως να τον μετακινησω αλλιως θα τον επαιρνα μαζι μ .... δηλ θες να μ πεις οτι ο σκυλος μ ενοχλει ενω τα παιδακια οχι Το ξαναλες δηλαδη, εξισωνεις τα παιδακια με εναν σκυλο..... are you sure ????? 2
MT60RS Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 το ειπα και πριν εχω προβλημα μ την συγκοινωνια ...δεν με αφηνουν απο τα κτελ δεν εχω πως να τον μετακινησω αλλιως θα τον επαιρνα μαζι μ .... δηλ θες να μ πεις οτι ο σκυλος μ ενοχλει ενω τα παιδακια οχι http://www.adespoto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3458:eleytheri-i-metafora-zoon-me-ktel-entos-toy-xoroy-epibaton&catid=35:generalnews&Itemid=67
zaira96 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Το ξαναλες δηλαδη, εξισωνεις τα παιδακια με εναν σκυλο..... are you sure ????? ναι εννοειται αυτο δεν κανω διακρισεις ... αυτος ειναι σκυλος αυτος ειναι ανθρωπος ... τον ανθρωπο τον αφηνουμε να κνει οση φασαρια θελει και το σκυλι το μαντρωνουμε για να μν κνει γαβ http://www.adespoto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3458:eleytheri-i-metafora-zoon-me-ktel-entos-toy-xoroy-epibaton&catid=35:generalnews&Itemid=67 ειναι 15 κιλα μεχρι 10 αφηνουν
GreyHorse Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 το ειπα και πριν εχω προβλημα μ την συγκοινωνια ...δεν με αφηνουν απο τα κτελ δεν εχω πως να τον μετακινησω αλλιως θα τον επαιρνα μαζι μ .... δηλ θες να μ πεις οτι ο σκυλος μ ενοχλει ενω τα παιδακια οχι Ακριβώς.Βασικά δεν ενοχλεί ο σκύλος, η αναισθησία και αδιαφορία των ιδιοκτητών ενοχλεί. Όπως είπα, αν μείνει στα χέρια σας και συνεχιστεί το ίδιο βιολί το σκυλί θα είναι δυστυχισμένο. Δώστε το σε κάποιον που μπορεί να το φροντίζει και είναι ικανός να του δώσει την αγάπη που επιβάλλεται. 4
zaira96 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Ακριβώς. Βασικά δεν ενοχλεί ο σκύλος, η αναισθησία και αδιαφορία των ιδιοκτητών ενοχλεί. Όπως είπα, αν μείνει στα χέρια σας και συνεχιστεί το ίδιο βιολί το σκυλί θα είναι δυστυχισμένο. Δώστε το σε κάποιον που μπορεί να το φροντίζει και είναι ικανός να του δώσει την αγάπη που επιβάλλεται. τουλαχιστον δεν ειμαι απο αυτους που τα παρατανε .................. και το σκυλι μια χαρα αγπη και πολυ προσοχη δεχεται ......... απο κει και περα πως βλεπεις εσυ τα πραγματα δεν με νοιαζει ξερω πως τα βλεπω εγω ... τουλαχιστον δεν ειμαι απο αυτους που τα παρατανε .................. και το σκυλι μια χαρα αγπη και πολυ προσοχη δεχεται ......... απο κει και περα πως βλεπεις εσυ τα πραγματα δεν με νοιαζει ξερω πως τα βλεπω εγω ... και οπως και να το κνς δεν μπορεις να εισαι ολη μερα με το σκυλι και απο το να το κλειδωνω μεσα στο σπιτι και να βλεπει τους 4 τοιχους προτιμω να το βγαλω στο μπαλκονι για να χαζυει το κοσμο
Unabomber Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 ναι εννοειται αυτο δεν κανω διακρισεις ... αυτος ειναι σκυλος αυτος ειναι ανθρωπος ... τον ανθρωπο τον αφηνουμε να κνει οση φασαρια θελει και το σκυλι το μαντρωνουμε για να μν κνει γαβ ειναι 15 κιλα μεχρι 10 αφηνουν Ωραια αφου τα εξισωνεις τοτε , βλεπεις ενα 2 μηνων παιδακι παρατημενο στο δρομο, και ενα κουταβακι 2 μηνων και αυτο παρατημενο.... Πρεπει να διαλεξεις ενα.... Ποιο ειναι αυτο και γιατι ?
zaira96 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 θα καλουσα την αστυνομια για το παιδι και θα επαιρνα το σκυλι και αυτο γτ το παιδι καποιος θα το υιο8ετουσε ενω το σκυλι 9α το αφηναν το πεθανει λες και δεν εχει ζωη
Unabomber Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 θα καλουσα την αστυνομια για το παιδι και θα επαιρνα το σκυλι και αυτο γτ το παιδι καποιος θα το υιο8ετουσε ενω το σκυλι 9α το αφηναν το πεθανει λες και δεν εχει ζωη Η ερωτηση μου ειναι ξεκαθαρη πιστευω..... Διαλεγεις ενα απο τα 2..... Εισαι μονο εσυ και αυτα τα 2.... κανενας αλλος (ουτε αστυνομιες, ουτε τιποτα) Τι διαλεγεις.
anwnymh29 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 θα καλουσα την αστυνομια για το παιδι και θα επαιρνα το σκυλι και αυτο γτ το παιδι καποιος θα το υιο8ετουσε ενω το σκυλι 9α το αφηναν το πεθανει λες και δεν εχει ζωη Ελπιζω αυτες τις εξισωσεις να μην τις κανεις και στην ερωτικη σου ζωη.. δεν ξερω τι να σκεφτω.
zaira96 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Η ερωτηση μου ειναι ξεκαθαρη πιστευω..... Διαλεγεις ενα απο τα 2..... Εισαι μονο εσυ και αυτα τα 2.... κανενας αλλος (ουτε αστυνομιες, ουτε τιποτα) Τι διαλεγεις. προφανως το παιδι γτ δεν μπορει να επιβιωσει μονο του σε τετοια ηλικια αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δν θα σκεφτομουν το σκυλι που το παρατησα στην μοιρα τ ... αλλα αυτο δεν κολλαει με αυτο που λεω εγω δεν μπορεις να κνς υπομονη και να τα δεχεσαι να φωναζουν και να κνουν φασαρια ολη μερα ....οπως και τα παιδια ετσι και το σκυλι θελει να παι3ει να βγει εξω να γαυγισει Ελπιζω αυτες τις εξισωσεις να μην τις κανεις και στην ερωτικη σου ζωη.. δεν ξερω τι να σκεφτω. πολυ απλα οταν βρισκειις ενα παρατημενο παιδι πρεπει να παρεις και την αστυνομια
GreyHorse Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 τουλαχιστον δεν ειμαι απο αυτους που τα παρατανε .................. και το σκυλι μια χαρα αγπη και πολυ προσοχη δεχεται ......... απο κει και περα πως βλεπεις εσυ τα πραγματα δεν με νοιαζει ξερω πως τα βλεπω εγω ... Αν το σκυλί είχε αγάπη και προσοχή δεν θα γάβγιζε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα