Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Πάντως το ότι "οι σκύλοι δεν κάνουν για την τσιμεντούπολη", ακυρώνεται ως πρόταση από τη στιγμή που ζούμε σε αυτές εμείς οι ίδιοι... Το παν είναι να σέβεσαι γενικώς τους γύρω σου. Μακάρι το μόνο πρόβλημα για τα νεύρα μας στη μεγαλούπολη, να ήταν το γαβγισμα των σκύλων. Αν τηρούνται οι βασικοί κανόνες όλοι μπορούν να ζουν σχετικά καλά ακόμη και σε μια τσιμπεντούπολη (και οι άνθρωποι και τα κατοικίδια). 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 από κοντά πάντως καμιά φάπα θα την έρχινε σίγουρα ο Agnostos στον Mike, νεύρα...πολλά νεύρα... 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 από κοντά πάντως καμιά φάπα θα την έρχινε σίγουρα ο Agnostos στον Mike, νεύρα...πολλά νεύρα... Και ξέρεις ε! Οι σκύλοι υιοθετούν και χαρακτηριστικά από το χαρακτήρα του ιδιοκτήτη τους... 2
De@th L0rd Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 H φόλα δεν κάνει διακρίσεις σε άνθρωπο ή σε σκύλο αδέσποτο ή δεσποζόμενο. Έχουν δηλητηριαστεί μικρά παιδιά σε παιδικές χαρές και πλατείες και έχουν πεθάνει σκυλιά ιδιοκτητών επειδή κάποιο ΚΑΘΑΡΜΑ μοίρασε φόλες σε πάρκα! 'Εχεις δει σκύλο να πεθαίνει από φόλα? Να αιμορραγεί από κάθε οπή του σώματος του και να κάνει ώρες να ξεψυχήσει ή να σκίζεται το εσωτερικό του από τα μικρά γυαλιά που κατάπιε μαζί με το κρέας που πέταξαν?? Θα σε παρακαλέσω να μην δικαιολογήσεις ξανά την ΦΟΛΑ ως μέσο αντιμετώπισης των σκύλων , είναι εγκληματικό, απαίσιο και ειδεχθές. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι που δίνεις δίκιο στην μέθοδο της φόλας. Ντροπή και αίσχος. Σωστός γι αυτό κι εγώ επιμένω στη μέθοδο της καραμπίνας ή του δίκανου. Ανώδυνο και το βγάζει από τη μιζέρια του άμεσα. ειναι στειρωμενοσ και τον πηραμε απο φιλοζωικη ειναι λιγο ατυ9ασος και εχει πολυ ενεργεια ωγαινει 3 φορεσ βολτα και στην αυλη τησ πολυκατοικιας για παιχνιδι .... απλα γαυγιζει στις γατες και σε αυτουσ που στεκονται κατω απο το μπαλκονι του σπιτιου του φωναζουμε ερχετε μεσα και στο καπακι βγαινει ε3ω και 3αναγαβγιζει Eίσαι κι εσύ μια από τις κορυφαίες περιπτώσεις που νομίζουν ότι σκύλος δεν ενοχλεί ή δε κάνει φασαρία επειδή είναι δικό τους. Πίστεψέ με αυτά που έχω στα bold είναι αρκετά για να ενοχλούν ΠΟΛΛΟΥΣ γύρω. Το θέμα ότι ένας μόνο "μαλάκας" (ε τον μ@$%#%, τον κεφτέ που τον ενοχλεί ο σκύλος μου, τι σκατοπερίεργος παλιάνθρωπος που είναι κλπ κλπ), σου έχει κάνει παρατήρηση ΔΕΝ σημαίνει ότι είναι ο ΜΟΝΟΣ που ενοχλείται. Είναι ο μόνος που είχε το θάρρος να σε αντιμετωπίσει. Αυτοί που "δεν ενοχλούνται" κατά τη γνώμη σου, μπορεί να είναι κι αυτοί που θα ρίξουν τη φόλα αύριο-μεθαύριο στο μπαλκόνι σου. Αυτούς που δε μιλάνε να φοβάσαι. 2
zaira96 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 καταρχην δεν ειχε κανενα δικαιωμα να με τραβαει βιντεο την ωρα που ηρ9ε να μ κνει παρατηρηση ........ καταδευτερον δεν εχει κανενα δικαιωμα ουτε αυτος ουτε κανενασ αλλος να ρι3ει φολα στο μπαλκονι μ γτ 9α του ρι3ω φολα στα παιδια του και στο κατω κατω εμεισ καταλαβαινουμε απο ωρες κοινης ησυχιας αυτα οχι ............ οσο και να του φωνα3εις ειναι σκυλος ........ και με κνει και νοιω9ω ασφαλης μεχρι στιγμης μας εχουν κλεψει 2 φορες το μηχανακι κατω απο το σπιτι και ολοι οι ενοικοι της πολυκατοικιας μ δεν εχουν 9εμα γτ δεν ακουγετε και τοσο πολυ ............ και το ωραδυ γαυγιζει μεχρι συγκεκριμενη ωρα μετα κοιμαται Σωστός γι αυτό κι εγώ επιμένω στη μέθοδο της καραμπίνας ή του δίκανου. Ανώδυνο και το βγάζει από τη μιζέρια του άμεσα. Eίσαι κι εσύ μια από τις κορυφαίες περιπτώσεις που νομίζουν ότι σκύλος δεν ενοχλεί ή δε κάνει φασαρία επειδή είναι δικό τους. Πίστεψέ με αυτά που έχω στα bold είναι αρκετά για να ενοχλούν ΠΟΛΛΟΥΣ γύρω. Το θέμα ότι ένας μόνο "μαλάκας" (ε τον μ@$%#%, τον κεφτέ που τον ενοχλεί ο σκύλος μου, τι σκατοπερίεργος παλιάνθρωπος που είναι κλπ κλπ), σου έχει κάνει παρατήρηση ΔΕΝ σημαίνει ότι είναι ο ΜΟΝΟΣ που ενοχλείται. Είναι ο μόνος που είχε το θάρρος να σε αντιμετωπίσει. Αυτοί που "δεν ενοχλούνται" κατά τη γνώμη σου, μπορεί να είναι κι αυτοί που θα ρίξουν τη φόλα αύριο-μεθαύριο στο μπαλκόνι σου. Αυτούς που δε μιλάνε να φοβάσαι. αυτο με την καραμπινα και το δικανο δεν το πιασα μπορεις να μ το ε3ηγησεις λιγακι ???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 από translator είναι αυτό το κείμενο? 2
GreyHorse Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 καταρχην δεν ειχε κανενα δικαιωμα να με τραβαει βιντεο την ωρα που ηρ9ε να μ κνει παρατηρηση ........ καταδευτερον δεν εχει κανενα δικαιωμα ουτε αυτος ουτε κανενασ αλλος να ρι3ει φολα στο μπαλκονι μ γτ 9α του ρι3ω φολα στα παιδια του και στο κατω κατω εμεισ καταλαβαινουμε απο ωρες κοινης ησυχιας αυτα οχι ............ οσο και να του φωνα3εις ειναι σκυλος ........ και με κνει και νοιω9ω ασφαλης μεχρι στιγμης μας εχουν κλεψει 2 φορες το μηχανακι κατω απο το σπιτι και ολοι οι ενοικοι της πολυκατοικιας μ δεν εχουν 9εμα γτ δεν ακουγετε και τοσο πολυ ............ και το ωραδυ γαυγιζει μεχρι συγκεκριμενη ωρα μετα κοιμαται Δεν φταίει το σκυλί, εσύ φταις.Πρώτα απ'όλα αφού έχει πρόβλημα γαβγίσματος, θα έπρεπε ήδη να έχεις αρχίσει να το εκπαιδεύεις να μάθει να γαβγίζει όταν εσύ του λες και όχι όποτε του καπνίσει. Δεύτερον, αφού τον αφήνεις μόνο κάθε μέρα για 9ωρο και γαβγίζει, σημαίνει βαριέται, δεν έχει τι να κάνει, αισθάνεται μόνος, κτλ Και αφού δηλώνεις ότι τα κάνει στο μπαλκόνι σημαίνει ότι δεν τον πας το πρωί βόλτα πριν φύγεις ή μετά όταν γυρίσεις. Όχι μια στις τόσες, αλλά κάθε μέρα υποχρεωτικά. Για αφιέρωσε κάθε πρωί 1-2 ώρες στο σκυλί να το πας βόλτα, να κάνει την ανάγκη του, να παίξει, να τρέξει, να ξεδώσει, να κουραστεί και γυρίζοντας σπίτι άφησέ το μέσα, πάρε του και μερικά ειδικά παιχνίδια που θα παίξει, και μόλις γυρίσεις από τη δουλειά ξανά πάρκο για 1-2 ώρες και πίσω. Το πολύ σε μια βδομάδα το σκυλί ούτε μέσα θα τα κάνει, αλλά ούτε θα γαβγίζει, θα περιμένει πως και πως να βγει έξω να παίξει και όταν το αφήνεις μόνο θα κοιμάται και θα ξεκουράζεται. Αν δεν έχεις χρόνο να ασχοληθείς με το σκυλί, δώσ'το γιατί είναι δυστυχισμένο και το έχεις μόνο και μόνο να ικανοποιεί δικές σου ανάγκες και όχι εσύ τις δικές του ταυτόχρονα. 3
zaira96 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 καταρχην ειμαι φοιτητρια σε αλλη πολη και οχι εδω που μενω και το σκυλι το προσεχει η οικογενεια μ ........... σκεφτηκα να το παρω μαζι μ αλλα εχω 9εμα με την συγκονωνια .........μενω αρτα σπουδαζω γιαννενα ............ οταν ερχομαι ωγαινει κανονικα ε3ω 3 φορες τη μερα .... το κακο εδω ειναι οτι δεν εχει παρκα η μεροσ στο οποιο μπορεισ να αφησεισ το σκυλι σ ελευ8ερο με αποτελεσμα να μν μπορει να διω3ει την ενεργεια τ ............ και μεσα στο σπιτι δεν το αφηνουμε γτ τρωει τα καλωδια και σπαει τα παντα ......... το μονο που κνει στο μπαλκονι ειναι να κατουραει δεν μπορει ακομα να τα κρατησει μεχρι τη βολτα πριν λιγο καιρο αρχισε να σηκωνει το ποδι του ... οσο για το γαυγισμα προσπα9ησαμε τα παντα αλλα δεν καταλαβαινει και ειναι πολυ δυσκολο στην εκπαιδευση .............. την αλλη φορα τον ειχα 3 ωρες ε3ω ......... περπατημα και ελαφρυ τρε3ιμο και ειχε ενεργεια λεσ και δεν ειχε βγει κα9ολου μα κα9ολου ομως εγω ημουν πτωμα και αυτος μια χαρα και το μονο σημειο που υπηρχε για να πασ βολτα με το σκυλι για να παι3ει εχει γεμισει φολες και φιδια
tsakonas Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Για αρχη σταματα το σκυλο σου να γραφει στο πληκτρολογιο 10
j0hnn1e Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 καταρχην ειμαι φοιτητρια σε αλλη πολη και οχι εδω που μενω και το σκυλι το προσεχει η οικογενεια μ ........... σκεφτηκα να το παρω μαζι μ αλλα εχω 9εμα με την συγκονωνια .........μενω αρτα σπουδαζω γιαννενα ............ οταν ερχομαι ωγαινει κανονικα ε3ω 3 φορες τη μερα .... το κακο εδω ειναι οτι δεν εχει παρκα η μεροσ στο οποιο μπορεισ να αφησεισ το σκυλι σ ελευ8ερο με αποτελεσμα να μν μπορει να διω3ει την ενεργεια τ ............ και μεσα στο σπιτι δεν το αφηνουμε γτ τρωει τα καλωδια και σπαει τα παντα ......... το μονο που κνει στο μπαλκονι ειναι να κατουραει δεν μπορει ακομα να τα κρατησει μεχρι τη βολτα πριν λιγο καιρο αρχισε να σηκωνει το ποδι του ... οσο για το γαυγισμα προσπα9ησαμε τα παντα αλλα δεν καταλαβαινει και ειναι πολυ δυσκολο στην εκπαιδευση .............. την αλλη φορα τον ειχα 3 ωρες ε3ω ......... περπατημα και ελαφρυ τρε3ιμο και ειχε ενεργεια λεσ και δεν ειχε βγει κα9ολου μα κα9ολου ομως εγω ημουν πτωμα και αυτος μια χαρα και το μονο σημειο που υπηρχε για να πασ βολτα με το σκυλι για να παι3ει εχει γεμισει φολες και φιδια Βολτα και εκτονωση δεν σημαινει 3-4 η παραπανω ωρες τρεξιμο. Για να εκτονωθει ο σκυλος θελει να μυρισει δεξια και αριστερα, να μαρκαρει κλπ. Βγαλτον 20-30 λεπτα, και αστον να μυριζει οτι θελει και να κατουραει οπου θελει, θα δεις μεγαλη διαφορα
zaira96 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 αυτο το κνω και τρα ... ευχαριστω για τις συμβουλες σας
GreyHorse Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 καταρχην ειμαι φοιτητρια σε αλλη πολη και οχι εδω που μενω και το σκυλι το προσεχει η οικογενεια μ ........... σκεφτηκα να το παρω μαζι μ αλλα εχω 9εμα με την συγκονωνια .........μενω αρτα σπουδαζω γιαννενα ............ οταν ερχομαι ωγαινει κανονικα ε3ω 3 φορες τη μερα .... το κακο εδω ειναι οτι δεν εχει παρκα η μεροσ στο οποιο μπορεισ να αφησεισ το σκυλι σ ελευ8ερο με αποτελεσμα να μν μπορει να διω3ει την ενεργεια τ ............ και μεσα στο σπιτι δεν το αφηνουμε γτ τρωει τα καλωδια και σπαει τα παντα ......... το μονο που κνει στο μπαλκονι ειναι να κατουραει δεν μπορει ακομα να τα κρατησει μεχρι τη βολτα πριν λιγο καιρο αρχισε να σηκωνει το ποδι του ... οσο για το γαυγισμα προσπα9ησαμε τα παντα αλλα δεν καταλαβαινει και ειναι πολυ δυσκολο στην εκπαιδευση .............. την αλλη φορα τον ειχα 3 ωρες ε3ω ......... περπατημα και ελαφρυ τρε3ιμο και ειχε ενεργεια λεσ και δεν ειχε βγει κα9ολου μα κα9ολου ομως εγω ημουν πτωμα και αυτος μια χαρα και το μονο σημειο που υπηρχε για να πασ βολτα με το σκυλι για να παι3ει εχει γεμισει φολες και φιδια Sorry αλλά τότε δεν έπρεπε να πάρεις σκυλί.Το σκυλί θέλει βόλτες και χρόνο και αν μένει μέσα στο σπίτι θέλει και χώρο. Όχι, "α, δεν υπάρχουν πάρκα για βόλτες, τρώει καλώδια κτλ μέσα στο σπίτι, άρα βγάλ'το στο μπαλκόνι και άσ'το να γαβγίζει τις γάτες και τους περαστικούς". Και αν είναι δύσκολο στην εκπαίδευση, που δεν υπάρχει σκυλί δύσκολο αλλά ιδιοκτήτες που αντί να επιβληθούν στον σκύλο τον έχουν μάθει να είναι αυτός ο άλφα της οικογένειας, τότε πληρώνεις εκπαιδευτή. Χίλια δίκια έχει ο γείτονας που διαμαρτυρείται. 3
MT60RS Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 τα μαζευω παντα γτ τα κνει οπου να ναι ...και γτ μ φαινεται ασχημο .... οσο για το γαυγισμα ειναι σκυλος ειναι φυσικο οπως εσυ φωναζεις και μιλασ ετσι και αυτος γαυγιζει και οσο για τα σκυλια που απαγορευονται συμφωνα με σενα να ζουν σε πολεις υπαρχουν και αυτα που κανουν μονο για διαμερισμα π.χ παγκ δηλαδη γραφει στο manual κατι σαν "η εγγυηση δεν καλυπτει προβληματα που οφειλονται στην off appartement χρηση"; Εγώ είχα έναν λίγο γνωστό που είχε τρύπια εξάτμιση και σήκωνε όλο τον κόσμο στο πόδι (συναγερμοί κέτσι) και είχαμε τον εξής διάλογο: -Εγώ ρε φίλε, με όλο τον σεβασμό, δεν θα μπορούσα να οδηγήσω αυτό το μηχανάκι, τόση φασαρία που κάνει. -Ε, εντάξει, στην αρχή ήταν λίγο σπαστικό, αλλά μετά το συνήθισα. Αυτός φυσικά κατάλαβε ότι το πρόβλημα ήταν ότι η φασαρία ενοχλεί τον ίδιο. πες κατι του στυλ "δωστο μια βολτα, το χρειαζομαι, θελω να σπασω τα νευρα του αφεντικου μου"
zaira96 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 το σκυλι το εχω καιρο δεν το πηρα φετος που περασα ............. και να σ πω κατι ναι μεν εχει δικιο δεν ειπα εγω οτι εχει αδικο αλλα μπορουσε πολυ απλα να ερ9ει να το ζητησει πιο ευγενικα και οχι με απειλες και νευρα ...........
telis Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 το σκυλι το εχω καιρο δεν το πηρα φετος που περασα ............. και να σ πω κατι ναι μεν εχει δικιο δεν ειπα εγω οτι εχει αδικο αλλα μπορουσε πολυ απλα να ερ9ει να το ζητησει πιο ευγενικα και οχι με απειλες και νευρα ........... Αν του έχει σπάσει τα @@ θα έρθει ευγενικά? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα