Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 239
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εδώ με μεγάλη μου χαρά της έσπαγα τα χέρια από τα δάχτυλα μέχρι και την ωμοπλάτη:

τα ίδια θα έκανα στα καθάρματα που χτυπάνε , ακρωτηριάζουν ζώα χωρίς λόγο απλά για να γεμίσουν την μίζερη,σαδιστική τους ζωή

Πολύ ανισόρροπα αυτά που γράφεις. Θέλεις να πολεμήσεις αυτούς τους εγκληματίες σαν εγκληματίας, τους σαδιστές με σαδισμό. Πες μου έναν λόγο γιατί να μην είσαι κι εσύ στο κελί μαζί τους...

Δημοσ.

Kαλα μαν,ηρεμησε λιγο..

Ηρεμία στους εγκληματίες? Ποτέ.

Εσένα δηλαδή τα video σου προκάλεσαν ηρεμία ε?

Δημοσ.

Πολύ ανισόρροπα αυτά που γράφεις. Θέλεις να πολεμήσεις αυτούς τους εγκληματίες σαν εγκληματίας, τους σαδιστές με σαδισμό. Πες μου έναν λόγο γιατί να μην είσαι κι εσύ στο κελί μαζί τους...

Το Eye for an Eye αυτό λέει.

Μπορώ να σου πω χιλιάδες λόγους για τους οποίους δεν είμαι στο κελί μαζί τους και δεν θα βρεθώ στο ίδιο κελί μαζί τους , ουδέποτε.

Καμία ανοχή στην βιαιοπραγία και στον βασανισμό ψυχών,ανθρώπινων και μη. Καμία

Δημοσ.

Το Eye for an Eye αυτό λέει.

Μπορώ να σου πω χιλιάδες λόγους για τους οποίους δεν είμαι στο κελί μαζί τους και δεν θα βρεθώ στο ίδιο κελί μαζί τους , ουδέποτε.

Καμία ανοχή στην βιαιοπραγία και στον βασανισμό ψυχών,ανθρώπινων και μη. Καμία

οκ θα μου επιτρέψεις αν πετύχω κανα ψυχάκια σαν εσένα να παίρνει το νόμο στα χέρια του, να κάνω κι εγώ την καταγγελία μου...

Δημοσ.

Με αυτα που διαβασα πιο πανω,ειπα να μην τα παρακολουθησω..

Δες τα και πες μου εάν σου προκαλούν αγάπη για τον συνάνθρωπο σου ή μάλλον μία ερώτηση πετύχαινες κάποιον να βάζει μέσα σε σακί κουτάβια και να τα σκοτώνει με κλωτσιές.

Τι θα έκανες? θα του μιλούσες ήρεμα ενώ τα σκότωνε ή θα του έριχνες γροθιά , κλωτσιά , πέτρα για να του αποσπάσεις τα κουτάβια μέσα από τα χέρια του ? Μέσα στον θυμό σου, πιστεύω θα τον έκανες του αλατιού

οκ θα μου επιτρέψεις αν πετύχω κανα ψυχάκια σαν εσένα να παίρνει το νόμο στα χέρια του, να κάνω κι εγώ την καταγγελία μου...

Με μεγάλη μου χαρά, αρκεί να έχω προλάβει να δώσω κι εγώ την δική μου δικαιοσύνη, δεν με ενδιαφέρει καθόλου και δεν με φοβίζει καμία καταγγελία.

Καλύτερα όμως να αποτρέψεις τον εγκληματία παρά εμένα, εκτός και εάν , λέω εγώ, προβαίνεις σε τέτοιες κτηνωδίες και μου αγχώνεσαι λιγάκι.

Δημοσ.

Ξυλο διπλασιο θελουν απο αυτο που δινουν στα ζωακια η κομπλεξικοι.

Καλα σε live δεν εχει αστυνομιες κλπ,εκει εχει επιθεση και οποιον παρει ο χαρος.

Βεβαια αν τυχει και ειναι δικο μου το σκυλι εκει παμε αλλου.

υ.γ Ηρεμος ειμαι.

υ.γ 2 Δηλαδη αν βαρεσει καποιος τη μανα σας και τον τρελανετε στις μπουνιες και τις κλωτσιες θεωρειστε μανιακοι? Ρε τι ακουμε.

• Like 2
Δημοσ.

Ξυλο διπλασιο θελουν απο αυτο που δινουν στα ζωακια η κομπλεξικοι.

Καλα σε live δεν εχει αστυνομιες κλπ,εκει εχει επιθεση και οποιον παρει ο χαρος.

Βεβαια αν τυχει και ειναι δικο μου το σκυλι εκει παμε αλλου.

υ.γ Ηρεμος ειμαι.

Βλέπω κι άλλος "ψυχάκιας"  ε? Ρε έχει γεμίσει ο κόσμος με εμάς βλέπω.

Πρόσεχε μην σου κάνουν καμιά καταγγελία ενώ πας να σώσεις ένα ζώο από έναν σαδιστή.

μια αγάπη που καταλήγει στα γκουρμέ πιάτα μας :shifty:

Δεν τρώω μοσχαρίσιο ή χοιρινό κρέας το οποίο προέρχεται από εργοστάσια/μαζικά σφαγεία, οπότε δεν καταλήγει στο πιάτο μου. Δεν είμαι χορτοφάγος απλά αποφεύγω εδώ και αρκετά χρόνια να τρώω κρέας προερχόμενο από την μαζική παραγωγή.

Δημοσ.

Καλύτερα όμως να αποτρέψεις τον εγκληματία παρά εμένα, εκτός και εάν , λέω εγώ, προβαίνεις σε τέτοιες κτηνωδίες και μου αγχώνεσαι λιγάκι.

Και ποιός σου είπε πως αυτός δε θα φάει καταγγελία; Σαφώς, η δική του βία είναι βια κι αυτή, σαν τη δική σου. Και οι λογικές του τύπου "αν διαφωνείς είσαι σαν τον κτηνωδό" μακριά από μένα παρακαλώ. Είμαι κατά της βίας δικής τους και της δικής σας.

Δημοσ.

Ξεφυγαμε λιγο ομως..

το θεμα μας ειναι το σκυλι στο μπαλκονι,μη βγαζετε οτι απωθημενο εχετε εδω περα.

Το σκυλί στο μπαλκόνι είναι μορφή κακοποίησης και βασανισμού, δεν είμαστε καθόλου εκτός θέματος.

Και ποιός σου είπε πως αυτός δε θα φάει καταγγελία; Σαφώς, η δική του βία είναι βια κι αυτή, σαν τη δική σου. Και οι λογικές του τύπου "αν διαφωνείς είσαι σαν τον κτηνωδό" μακριά από μένα παρακαλώ. Είμαι κατά της βίας δικής τους και της δικής σας.

Άτομα τα οποία βασανίζουν ζώα, αποδεδειγμένα προβαίνουν σε εγκλήματα κατά της ζωής συνανθρώπων μας.

Δημοσ.

Δεν τρώω μοσχαρίσιο ή χοιρινό κρέας το οποίο προέρχεται από εργοστάσια/μαζικά σφαγεία, οπότε δεν καταλήγει στο πιάτο μου. Δεν είμαι χορτοφάγος απλά αποφεύγω εδώ και αρκετά χρόνια να τρώω κρέας προερχόμενο από την μαζική παραγωγή.

Θέλεις να ελέγξεις καλύτερα τη διατροφή σου, καλό είναι αυτό. Άλλα ότι προέρχεται από τη σύγχρονη βιομηχανία ή το σφαγείο δε σημαίνει ότι δέχτηκε βάναυση κακοποίηση.

• Like 1
Δημοσ.

Άτομα τα οποία βασανίζουν ζώα, αποδεδειγμένα προβαίνουν σε εγκλήματα κατά της ζωής συνανθρώπων μας.

Σου είπα, σε αυτό συμφωνώ απόλυτα. Με τις πρακτικές σου διαφώνησα, ευτυχώς υπάρχουν νόμοι να προστατεύσουν τους μικρούς μας φίλους, αρκεί να καταγγείλουμε άμεσα τους ασκούντες βία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...