Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.909295&sid=1 

Δεν τρελένομαι γενικά για tablets αλλά με προσέλκυσε η τιμή του. Η χρήση του θα είναι σχεδόν αποκλειστικά στα 3ωρα Λαμια-Αθηνα, Αθηνα-Λαμια για διάβασμα βιβλίων, comics και ταινίες. 
Αξίζει;

Επεξ/σία από Giannis Fonias
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικοτερα ειμαι της αποψης του να μη ρισκαρα αγοραζοντας μαρκες "μ'εκαψες" αλλα οσον αφορα τα specs μου φαινεται αρκετα μετριο. Επισης στα 3ωρα αυτα που υποθετω θα ταξιδευεις καλο θα ηταν να ειχες και ιντερνετ και αυτο ειναι εφικτο κυριως μεσω 3G που το συγκεκριμενο ταμπλετ δεν βλεπω να υποστηριζει. To μονο καλο ειναι οτι παιρνει sd καρτουλα οπου θα μπορουσες να φορτωσεις αρκετες ταινιες για τη διαδρομη. 

Επεξ/σία από c0rpse_grinder
Δημοσ.

θα σου πω με την επειρια που εχω με ενα πολυ καλο ταμπλετ και ενα φθηνοτερο.

η 512 ραμ και η μπαταρια ειναι μεγαλα μειον. επειδη μιλαμε για πολυ φθηνο ταμπλετ λογικα και η οθονη δεν θα λεει πολλα.

οποτε θα πρεπει να την εχεις φουλ φωτεινοτητα για να βλεπεις μιας και λογικα το ταξιδι σου θα γινεται σε φωτεινο περιβαλον.

μπαταρια 2600 ειναι αρκετα μικρη. αναλογα την χρηση διαβασμα,βιντεο θα εχει διαφορετικη αυτονομια. το ενα τριωρο αντε το βγαζει. θα προλαβαινεις να το ξαναφορτησεις ?

στα θετικα οτι δεν καιγεσαι οποτε αν δεν εχεις ιδιαιτερες απαιτησεις δεν θα σε απογοητευση ιδιαιτερα το ταμπλετακι.

Δημοσ.

Η ram με προβληματισε και μενα αλλα δε το θελω και για τρελα πραμματα, διαβασμα και ταινιες.

Προφανως θα ηταν πολυ καλα αν ειχε 3G, αλλα απ οτι βλεπω το φθηνοτερο teblet με 3G εχει 100 ευρω και προς το παρον δεν προκειται να διαθεσω τοσα αφου με ενδιαφερει μονο η προαναφερθεσα χρηση. Οσο για την μαρκα και την αναλυση οθονης εχω το awareness, οτι πληρωνω παιρνω!Αρα δε με ενοχλει και τοσο. 

Η μπαταρια πιστευω θα το βγαζει το 3ωρο. Κανα 5ωρο δεν θα διαρκει;(μετα απο μια ταινια και διαβασμα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ram με προβληματισε και μενα αλλα δε το θελω και για τρελα πραμματα, διαβασμα και ταινιες.

Προφανως θα ηταν πολυ καλα αν ειχε 3G, αλλα απ οτι βλεπω το φθηνοτερο teblet με 3G εχει 100 ευρω και προς το παρον δεν προκειται να διαθεσω τοσα αφου με ενδιαφερει μονο η προαναφερθεσα χρηση. Οσο για την μαρκα και την αναλυση οθονης εχω το awareness, οτι πληρωνω παιρνω!Αρα δε με ενοχλει και τοσο. 

Η μπαταρια πιστευω θα το βγαζει το 3ωρο. Κανα 5ωρο δεν θα διαρκει;(μετα απο μια ταινια και διαβασμα)

για ιντερνετ λογικα θα γνωριζεις οτι μπορει να γινει μοιρασμα (tethering) μεσω κινητου (αν υποστηριζει το κινητο) και φυσικα να εχεις data προγραμμα. αν θα πιανεις πενταωρο ειναι σχετικο. πιστευω οτι αλλο ζορι (καταναλωση) θα τραβαει αν του βαλεις hd ταινια και αλλη χαμηλοτερης ποιοτητας. θεωρητικα το λεω. δεν εχω κανει μετρηση.

μια λυση θα ηταν μια εξωτερικη μπαταρια η οποια θα ειχε πολαπλη χρηση πχ και για το κινητο σου ή καποια αλλη φορητη συσκευη.

Επεξ/σία από npapagri_xtra
Δημοσ.

προσωπικά θα έκανα υπομονή να μάζευα λίγα περισσότερα ώστε να πάρω κάτι καλύτερο. 

Αν μπορείς δες το από κοντά, αλλά η μνήμη με προβληματίζει αρκετά, πιστεύω θα σέρνεται πολύ και στις ταινίες δεν πολυπαίζει να αντέχει HD...

Δημοσ.

προσωπικά θα έκανα υπομονή να μάζευα λίγα περισσότερα ώστε να πάρω κάτι καλύτερο. 

Αν μπορείς δες το από κοντά, αλλά η μνήμη με προβληματίζει αρκετά, πιστεύω θα σέρνεται πολύ και στις ταινίες δεν πολυπαίζει να αντέχει HD...

και αυτή της άποψης είμαι. καλύτερα να περιμένω λίγο και να πάρω ένα καλύτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...