mikegad Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 λόγο intel κάτω από καμιά 400άρα δεν νομίζω να έχει. 1
mourouzis2005 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Και πως τα καταφεραν παλι αυτοι που ποσταρουν να μετατρεψουν το νημα σε συζητηση για τα μειονεκτηματα του Nexus και "αν εινδι πανω απο 350€ δε θα πουλησει" ειναι αποριας αξιο! 1
LongTom Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Μπλα, μπλα, μπλα... Ό,τι και να λέτε, τίποτα δεν αναιρεί το γεγονός ότι η Google, θέλει να σου "πουλήσει" το cloud της, για αυτό και τα nexus δεν έχουν sd card. Ένα από τα σπαστικά πράγματα στο nexus 7. Γιατί το πήρα με 32GB, και αν είχε sd card τώρα θα είχα 32+64=96GB για να τα διαθέσω όπως θέλω εγώ. Επιλογές στον χρήστη, πρέπει να υπάρχουν ΠΑΝΤΑ. Όχι να σου επιβάλλει το cloud της η κάθε εταιρία. Κορυφαία η σειρά nexus πραγματικά, αλλά είπαμε, google drive(s me crazy!!!)... Μπλα μπλα μπλα... Δεν διάβασες καν αυτό που έγραψα και γράφεις άσχετα. Μια ακόμη φορά μήπως και κάνεις τον κόπο και διαβάσεις. Εγώ,το επαναλαμβάνω, εγώ δεν χρησιμοποιώ ποτέ πάνω από λίγα γιγα στο κινητό. Ακόμη και όταν είχα το xperia Sole με 16αρα microSD κάρτα ΠΟΤΕ δεν την χρησιμοποίησα. Για εμένα,προσωπικά για να καταλαβαινόμαστε,δεν έχω ανάγκη πάνω από 6γιγα αποθηκευτικό χώρο. Έτσι το τσουβάλιασμα που έκανε ο φίλος δεν με βρίσκει σύμφωνο. Όλα είναι ανάλογα τι θέλεις. Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις; btw:Τι σχέση έχει το Nexus 7 με τα κινητά; 1
Nick789 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Αι καλά, και μετά λες ότι γράφουν οι άλλοι άσχετα... Sure...
phanispal Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Κι εμένα δε μ' αρέσει που το πράγμα πάει προς το cloud storage. Άλλο πράγμα όμως το ότι ένα μεγάλο ποσοστό χρηστών δε χρειάζεται πολύ χώρο σε ένα smartphone. Απλά έχει κολλήσει το μυαλό κάποιων στις επιλογές. Όσο περισσότερες τόσο καλύτερο, κι ας μην τις αξιοποιήσω ποτέ, απλά να υπάρχουν.
anadelta2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 ΖΤΕ ,το πρωτο κινητό μου, 'εμεινε απο μπαταρία στον χρόνο, δεν το καλύπτει η εγγύηση (6 μήνες η εγγύηση κατάτην επίσημη αντιπροσωπεία), δεύτερο κινητό ΖΤΕ δίγραμμο, εκτος λειτουργίας σε 7 μήνες με άριστη χρήση, είναι ακόμα στο service, τρίτο κινητο ΖΤΕ 1 έτους κολάει χωρίς λόγο και αιτία. Τώρα μετα απο 3 ευκαιρίες αν κάποιος σ' αυτη την εταιρεία έδινε και τέταρτη ευκαιρία ας πάει τότε να τον κοιτάξει γιατρός
Still_Shady Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Και zte και Android, πόσο πιο fail? Lag απο το πρώτο διήμερο.
fsbmaniac Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 1gb ram και android = fail φτάνει πια με το φιάσκο 2minimum με την ανευθυνότητα που διακρίνει το os
alexandergr Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Wearing glasses and watching big bang theory. lol I'm such a geek.
dimos47ki7 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Μπλα, μπλα, μπλα... Ό,τι και να λέτε, τίποτα δεν αναιρεί το γεγονός ότι η Google, θέλει να σου "πουλήσει" το cloud της, για αυτό και τα nexus δεν έχουν sd card. Ένα από τα σπαστικά πράγματα στο nexus 7. Γιατί το πήρα με 32GB, και αν είχε sd card τώρα θα είχα 32+64=96GB για να τα διαθέσω όπως θέλω εγώ. Επιλογές στον χρήστη, πρέπει να υπάρχουν ΠΑΝΤΑ. Όχι να σου επιβάλλει το cloud της η κάθε εταιρία. Κορυφαία η σειρά nexus πραγματικά, αλλά είπαμε, google drive(s me crazy!!!)... μπλα μπλα μπλα οτι και να λες υπαρχουν πολλοι χρηστες, μεταξυ τους και εγω που ΔΕΝ μας ενδιαφερει να εχουμε 100gb στο κινητο μας...εχω 16αρα sd καρτα και δεν εχω πανω απο 5 gb δεδομενα μεσα. και δεν θα μου πουλησει ουτε θα μου επιβαλλει η google το cloud της, πολυ απλα επειδη ποτε δεν το χρειαστηκα. οπως βλεπεις υπαρχουν και αλλες αποψεις, και οι αφορισμοι δεν εχουν νοημα
21century Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Ενα ακόμα Κινέζικο πυροτέχνημα με χαμηλής ποιότητας υλικά και κάπως αξίζει η οθόνη του η οποία όμως φαίνεται πολύ μέτρια... 1
humanoid Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Καλό χρυσό και άγιο το ZTE αλλά γιατί να μη πάρω το Huawei Honor 2; Είναι τετραπύρηνο, έχει οθόνη 4,5 ιντσών 720p και κάτι μου λέει πως παίζει καλύτερα μπάλα με το Android... Άσε που κυκλοφορεί πιο άμεσα, στα 299 ευρώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα