Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον Φεβρουάριο του 2013, στην έκθεση Mobile World Congress, η ZTE δεν έχασε την ευκαιρία να μας αποκαλύψει τα σχέδιά της για περαιτέρω και πιο δυναμική εξάπλωση στην παγκόσμια αγορά μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια.Έπειτα από την ανακοίνωση του Grand Memo phablet καθώς και του entry-level Open στην έκθεση MWC, η εταιρεία δεν σταματά εδώ. Η τελευταία προσθήκη της στην επιτυχημένη, κατά πολλούς, σειρά smartphone συσκευών της, είναι ένα Android 4.2.2 Jelly Bean handset, γνωστό ως Geek. Κορυφαίο χαρακτηριστικό της νέας συσκευής και ταυτόχρονα άξιο αναφοράς είναι ο επεξεργαστής Clover Trail+ Atom της Intel χρονισμένος στα 2.0GHz.

Το smartphone έρχεται επίσης εξοπλισμένο με οθόνη των 5.0 ιντσών με ανάλυση HD (1280x720px) που διαθέτει μάλιστα Gorilla Glass. Η κάμερα στο πίσω μέρος της συσκευής είναι των 8.0 MP, η μπροστινή των 1MP. Η μπαταρία του αγγίζει τα 2300mAh ενώ υπάρχει και η δυνατότητα ασύρματης φόρτισης. Στα πρόσθετα χαρακτηριστικά συγκαταλέγονται μνήμη RAM μεγέθους 1GB, 8GB εσωτερικής μνήμης ενώ υπάρχει και υποστήριξη για δίκτυα 4G (UMTS 900/2100). Τέλος τον κατάλογο των χαρακτηριστικών συμπληρώνουν τα a/b/g/n WiFi, A-GPS και Bluetooth 4.0.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Άγνωστη παραμένει σε αυτό το σημείο η τιμή της συγκεκριμένης συσκευής αλλά και η ημερομηνία κατά την οποία θα είναι διαθέσιμη.

Link.png Site: engadget.com

επισκέπτη angelos.karant
Δημοσ.

Η zte γενικα βγαζει φτηνα και καλα ! Μεχρι 350 αμα εχει θα ειναι η καλητερη τιμη τις αγορα + τα τελεια χαρακτηριστικα του ! Θα δουμε ! :) 

Δημοσ.

Αν έχει 350€ δεν αξίζει imho αφού είναι υποδεέστερο του Nexus 4 8GB.

κριμα που το nexus 4 δεν παιρνει καρτα sd.

οποτε imho δεν το επαιρνα για κανεναν λογο.

Δημοσ.

κριμα που το nexus 4 δεν παιρνει καρτα sd.

οποτε imho δεν το επαιρνα για κανεναν λογο.

άμα κάνει 350, παίρνεις το S3 και δεν κοιτάς άλλα

Δημοσ.

Το μεγάλο μειονέκτημα του αντρόιντ στην απο πάνω πρόταση. 4πύρηνο κινητό με 1gb ram και είναι αργό... 

(βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκιο το, με το bloatware που κουβαλάει απ τη μάνα του το S3, απορώ και που δουλεύει)

• Like 1
Δημοσ.

άμα κάνει 350, παίρνεις το S3 και δεν κοιτάς άλλα

Σωστος,αυτο εχω και ειμαι full ικανοποιημενος.

(φυσικα με rom+kernel οχι μαμισιο,δεν εχω ιδεα που λεει ο

λογος πως ειναι το μαμα λογισμικο. :P )

Δημοσ.

Απο CPU καλά πάει. Στη μνήμη τσιγκουνεύτηκαν λίγο. Το βασικό βέβαια σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η τιμή. Και δεν περιμένω να είναι και πολύ φτηνό. 

Δημοσ.

Το μεγάλο μειονέκτημα του αντρόιντ στην απο πάνω πρόταση. 4πύρηνο κινητό με 1gb ram και είναι αργό... 

(βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκιο το, με το bloatware που κουβαλάει απ τη μάνα του το S3, απορώ και που δουλεύει)

το μεγαλο μεινονεκτημα του touchwiz θες να πεις 

μια χαρα ειναι το κανονικο android με 1GB ram  :)

• Like 1
Δημοσ.

Σωστος,αυτο εχω και ειμαι full ικανοποιημενος.

(φυσικα με rom+kernel οχι μαμισιο,δεν εχω ιδεα που λεει ο

λογος πως ειναι το μαμα λογισμικο. :P )

με siyah και αρκετό σουλούπωμα είναι αρκετά λειτουργικό! Βλέπεις έχω βαρεθεί να αντιμετωπίζω τα bugs του κάθε developer και να περιμένω να τα εντοπίσει με έκαναν να μείνω στις stock της samsung, και μάλιστα έμεινα και πίσω, επειδή η προ-τελευταία έκδοση επειδή κάναν downgrade κάτι, έπρεπε να κάνω full wipe, κάτι που βαριέμαι να κάνω αυτή τη στιγμή!

ψάξε για το greenify! απίστευτη εφαρμογή

• Like 1
Δημοσ.

Αν έχει 350€ δεν αξίζει imho αφού είναι υποδεέστερο του Nexus 4 8GB.

απο τα 8 gb 5,4 διαθέσιμα για χρήστη και μάλιστα μη επεκτάσιμα και ούτε usb otg μπορεί να έχει λόγο χαμηλής τάσις στην θήρα usb....... για μένα μια συσκευή με 5gb μνήμη δεν είναι smartphone είναι ένα παιχνιδάκι για να μάθεις το λειτουργικό

• Like 3
Δημοσ.

Βλέπω καμιά φορά αυτά τα πόστ, και αναλογίζομαι, πως πρίν απο όχι πολλά χρόνια αγόρασα ενα νετβοοκ, υποδεέστερο (intel Celeron 1ghz,underclocked στα 680mhz,και αναλυσεις της τάξης 800x480) απαυτες τισ σειρές των κινητών, στην ίδια περίπου τιμή :)

• Like 1
Δημοσ.

απο τα 8 gb 5,4 διαθέσιμα για χρήστη και μάλιστα μη επεκτάσιμα και ούτε usb otg μπορεί να έχει λόγο χαμηλής τάσις στην θήρα usb....... για μένα μια συσκευή με 5gb μνήμη δεν είναι smartphone είναι ένα παιχνιδάκι για να μάθεις το λειτουργικό

Τα 5,67γιγα που μου δίνει τα θεωρώ υπεραρκετά για την χρήση που κάνω και μάλιστα ποτέ δεν τα γέμισα.

Όλα είναι θέμα του τι θέλεις να κάνεις με το κινητό σου.

Για μένα ποτέ δεν θεωρούσα το κινητό σαν σκληρό για να το γεμίζω με διάφορα,πάντα ήμουν του μινιμαλισμού σε ότι αφορά τα αρχεία που έχω μέσα.

• Like 2
Δημοσ.

Τα 5,67γιγα που μου δίνει τα θεωρώ υπεραρκετά για την χρήση που κάνω και μάλιστα ποτέ δεν τα γέμισα.

Όλα είναι θέμα του τι θέλεις να κάνεις με το κινητό σου.

Για μένα ποτέ δεν θεωρούσα το κινητό σαν σκληρό για να το γεμίζω με διάφορα,πάντα ήμουν του μινιμαλισμού σε ότι αφορά τα αρχεία που έχω μέσα.

Μπλα, μπλα, μπλα...

Ό,τι και να λέτε, τίποτα δεν αναιρεί το γεγονός ότι η Google, θέλει να σου "πουλήσει" το cloud της, για αυτό και τα nexus δεν έχουν sd card. Ένα από τα σπαστικά πράγματα στο nexus 7. Γιατί το πήρα με 32GB, και αν είχε sd card τώρα θα είχα 32+64=96GB για να τα διαθέσω όπως θέλω εγώ.

Επιλογές στον χρήστη, πρέπει να υπάρχουν ΠΑΝΤΑ. Όχι να σου επιβάλλει το cloud της η κάθε εταιρία. Κορυφαία η σειρά nexus πραγματικά, αλλά είπαμε, google drive(s me crazy!!!)...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...