ADHD Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Με το Cooler της υπογραφης ειχα δει μεχρι 51 βαθμους(παιζοντας RE 6) σημερα με γενικη χρηση και gaming πηγα στα 56, αρκετα δεν ειναι για stock?? Εχω 2 fan πανω στην TS και ειμαι σιγουρος οτι τα εχω βαλει σωστα επισης τα fans του κουτιου τα εχω παντα max. Αν η CPU παει μεχρι 61 βαθμους οπως βλεπω τοτε σιγουρα καποιο θεμα εχω και δεν ξερω τι, η παστα ειναι artic silver 5 και νομιζω καλα την εχω βαλει, ισως να επεσε λιγο παραπανω μονο. Καμια ιδεα τι να κανω/ελεγξω??
AiWaaa Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Toν έχεις στρεσσάρει ποτέ να δεις τι μαξ temp πιάνει ? Με τέτοιo cooler δεν έπρεπε να έιχες θέμα πάντως.. Αυτην την εποχή με ίδιο cpu και με corsair a50 παίζω full load στους πυρήνες 41-44. Ίσως έβαλες πολύ πάστα
ADHD Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Ειχα βαλει για λιγο και μεχρι 44-46 πηγε στο prime95, δεν το ετρεξα πολυ ωρα βεβαια αλλα και παλι. Θα κοιταξω την παστα αλλα τετοια διαφορα αν μου επεσε λιγο παραπανω? Θα δοκιμασω να την βαλω σε "Χ" και να μην την απλωσω οπως ειδα καπου.
AiWaaa Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δοκίμασε αρχικά να κανεις ενα στρες για να ξέρεις εαν θα έχεις διαφορά μετα. Επίσης το vcore σου είναι αρκετό. Εχεις το turbo boost ανοικτό ?
sobi1984 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 @adhd αν μπορεις σε παρακαλω πολυ να δεις θερμοκρασιες μεσα απο το προγραμμα της gigabyte. σε μενα το hwmonitor κανει νερα στην ενδειξη θερμοκρασιων και το μονο προγραμμα που μπορω να δω σωστα την θερμοκρασια ειναι της asus που εχει κατευθειαν την ενδειξη απο bios.. εισαι στοκ ? και οπως φαινεται εδω δεν υπαρχει περιπτωση να εχεις package 17 βαθμους λογω θερμοκρασιας δωματιου η οποια σιγουρα δεν ειναι 17 βαθμοι αλλα παραπανω..
ADHD Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Ετρεχα τωρα prime95 κατι για max heat και ειμαι εδω Μετα και το προγραμμα της Gigabyte δειχνει 17-18 βαθμους αλλα αμεσω πηδαει σε 23-24-29. Το εβγαλα το turbo boost(το ειχα ανοιχτο μονιμα).
sobi1984 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 κοιτα σε γενικεw γραμμες μια χαρα εισαι αν πουμε οτι κινησε κοντα στους 29... το οριο παιζει κοντα στους 65 βαθμους..
sobi1984 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 σε full load να υποθεσω.. και με τι ψυκτρα... αν εισαι οπως ειπα σε load εισαι μια χαρα. απλα το ολο θεμα με τις θερμοκρασιες ειναι λιγο μπερδεμα στους fx .... παραδειγμα εμενα η sabertooth με το bioς που ηρθε απο το εργοστασιο εβλεπε κανονικα τις θερμοκρασιες και δεν παιζανε αποκλισεις..με το που περασα το προτελευταιο δειχνει οτι να ναι... το ιδιο και με το τελευταιο...οποτε τις βλεπω απο το που δινει η asus ..
AiWaaa Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Εννοείται σε full load τρέχει intelburttest απο πίσω. Με corsair a50 ειμαι. Το hwmonitor πάντως στην δική μου περίπτωση τρέχει καλά
vaiosgtr Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 παιδια μια γρηγορη ερωτηση να κανω ? μια μερα ο εξεπεργαστης μου εποιασε 90 βαθμους επειδη δεν ακουμπουσε καλα η ψυκτρα επανω δεν ξερω πως μετακινηθηκε αλλα το ενα ποδαρακι δεν ηταν κουμπωμενο. ευτυχως δεν καηκε αλλα ηθελα να ρωτησω εαν μπορει να επαθε ζημια και δεν τρεχει τοσο καλα τωρα οσο πριν
phanispal Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Socket 775 να υποθέσω; Όχι, πάρα πολύ δύσκολο να έπαθε τέτοια ζημιά.
ADHD Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Το Α50 λογικα εχει χειροτερη αποδοση απο το TS 140 οποτε κατι εχει παιχτει σιγουρα.. Το θεμα ειναι οτι στην αρχη ειδα μεχρι 42 βαθμους και εγω στο πρωτο test και οσο περναν οι μερες χτυπαω ολο και μεγαλυτερο high. Ισως ειναι η παστα που δεν μπηκε καλα γιατι απο θεμα fans και κουτιου ειμαι οκ νομιζω. Επισης παρατηρω αυξημενο CPU usage σε καθημερινη χρηση οπως πχ κατι 24% με chrome και κανενα app ανοιχτο μονο(πεφτει μετα στο 2-3 αλλα για λιγη ωρα ανεβαινει) ειναι φυσιολογικο αυτο?? η να κοιταξω μηπως εχω και κανενα software θεμα. Ποτε δεν κοιταγα temps με τον i5, μονιμα χαμηλα ηταν με την CM evo 212..
Millennium Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Κάνε ένα scan για trojan/ιούς καλού κακού.
ADHD Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Εκανα full scan με malware bytes βρηκε μερικα στους εξωτερικους σκληρους(αναμενομενα crack απο παλια games) και μετα εφαγα freeze. Κανω restart και με το που μπαινω desktop παλι freeze, λετε να εχει καποια σχεση? Ετρεξα windows memory diagnostics και λιγο το memtest και δεν βρηκαν κατι. Απο το δευτερο freeze δεν ειχα ξανα αλλα αν ξανατυχει να κοιταξω να λυσω cooler και να το ξαναβαλω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα