kanesaxo Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Λέω να αλλάξω το Htc desire μου. Μάλλον πεταμένα λεφτά, αλλά με έχει πιάσει η καταναλωτική μου μανία. Εχουμε και λέμε, 2 επιλογές: Galaxy S3 με υπόλοιπο εγγύησης στα 330ε ή κάπου εκεί. ή Iphone 4s στα 350 (βρήκα κάνα 2 αλλα πωληθηκαν εν ριπή οφθαλμού, μαλλον ειναι καλή η τιμή) συνήθως εκτός εγγύησης. Υ.Γ. μια ίσως περίεργη ερώτηση. Αυτές οι συσκευές μήπως εινια περισσότερο ευαίσθητες στις πτώσεις; διαβάζω συνέχεια πως με μια πτώση γίνονται κομμάτια...Εκτός αν είναι συμπτώσεις. (το htc μου εχει πέσει πάνω απο 20 φορές σε πλακάκια, μπετό, χώμα κτλ κτλ κτλ). Υ.Γ.2. δε με ενδιαφέρει καθόλου οτι το ένα ειναι android και το άλλο ios...Ισα ισα που θα ήθελα να δοκιμάσω το 2ο.
doctorkostis Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Το S3 ξεκιναει απο τα 365 σε μικρα μαγαζια. (δες σκρουτζ). Οποτε ή καινουριο ή μεταχειρο με αρκετα λιγοτερα χρηματα. Εγω θα συνεχιζα με android, το ios ειναι πολυ κλειδωμενο για τα γουστα μου. Δυστυχως, εννοειται με θηκη.
disqualified Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 μη δωσεις 330€ για μεταχειρισμενο S3, γενικα τοσα χρηματα για μεταχειρισμενο κινητο δε θα εδινα (ή μαλλον δε θα αγοραζα ποτε μεταχειρισμενο κινητο ποσο μαλλον ενω εχω ηδη ενα που λειτουργει) οποτε δε θα σου προτεινα ουτε το 4s αλλα ειναι σιγουρα πιο καλο deal απο το S3 παντα σε σχεση με το ποσο μπορεις να τα αγορασεις καινουρια. Με 330 παιρνεις αρκετα ωραια ολοκαινουρια κινητα
SakafliaC Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Τα 330 δεν αξίζουν για μεταχειρισμένο S3 κατ αρχήν. Στη σύγκριση τώρα και τα δύο είναι κορυφαία τηλέφωνα, θα δεις μεγάλη διαφορά απ το HTC, αλλά εφ όσον δεν είχες ποτέ iPhone προτείνω για τη δοκιμή και μόνο να πάρεις το 4S Όποιο και να πάρεις πάντως 20 πτώσεις είναι πολλές για να βγει ζωντανό χωρίς θήκη
kanesaxo Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Διαβαζα με προσοχή τα λεγόμενα σας...Ουτε καν μπήκα στο κόπο να δώ ποσο κάνει το S3 καινούργιο. Οντως και 300 πολλά είναι. Αν βρώ κάνα 4s θα το χτυπήσω, αν και αυτή η εγγυηση ενός έτους με αγχώνει. Πάντως, αυτό το θέμα με τις θήκες, εχει καταντήσει αηδία. Απο τη μία κάνουμε σα χαζοί για τα γκάτζετ, με το ταδε ντιζαιν, το ταδε παχος κλπ κλπ κλπ και το βάζουμε μέσα στη θήκη. Δηλαδή και 1.5 ποντο παχος να'χε, κλαιν μαιν. Τεσπα. Ευχαριστώ παίδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα