Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βοήθεια  !!!!!

Έκανα format τον δισκο μου και θέλω να εγκαταστήσω τα windows 7 αλλά φτάνει μέχρι ένα σημείο και μετά κολλάει το ποντίκι και δεν μπορώ να κάνω τίποτα.

Δοκίμασα να εγκαταστήσω και τα XP  και τα VISTA  αλλά μου κάνει μία από τα ίδια.

Mητρική ASUS  5PKPL-AM SE

INTEL PENTIUM 4  3.20 GHZ

1 GB RAM

Όποιος μπορεί και ξέρει ας με βοηθήσει

Δημοσ.

Βοήθεια  !!!!!

Έκανα format τον δισκο μου και θέλω να εγκαταστήσω τα windows 7 αλλά φτάνει μέχρι ένα σημείο και μετά κολλάει το ποντίκι και δεν μπορώ να κάνω τίποτα.

Δοκίμασα να εγκαταστήσω και τα XP  και τα VISTA  αλλά μου κάνει μία από τα ίδια.

Mητρική ASUS  5PKPL-AM SE

INTEL PENTIUM 4  3.20 GHZ

1 GB RAM

Όποιος μπορεί και ξέρει ας με βοηθήσει

Vista κακως δοκιμασες να βαλεις! χαχα.. επισης με 1 γιγα ραμ καλυτερα να μην πας σε εφταρια. Τα xp νομιζω ειναι ενταξει.

Σε ποιο σημειο της εγκαταστασης των windows xp κολλαει η διαδικασια?

Δημοσ.

Στα XP κολλάει στο installing devices. Αφού έχω κάνει format τον δίσκο μου, μου λέει ότι έχουν απομείνει 39 λεπτά για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση και μετα κατεβαίνει 38...37...36....35...34 και κολλάει το ποντίκι και δεν μπορώ να το κουνήσω...  Έχω άλλα 2 γίγα ραμ άμα χρειαστώ να βάλω....

Δέν ξέρω τί συμβαίνει !

Vista κακως δοκιμασες να βαλεις! χαχα.. επισης με 1 γιγα ραμ καλυτερα να μην πας σε εφταρια. Τα xp νομιζω ειναι ενταξει.

Σε ποιο σημειο της εγκαταστασης των windows xp κολλαει η διαδικασια?

Στα XP κολλάει στο installing devices. Αφού έχω κάνει format τον δίσκο μου, μου λέει ότι έχουν απομείνει 39 λεπτά για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση και μετα κατεβαίνει 38...37...36....35...34 και κολλάει το ποντίκι και δεν μπορώ να το κουνήσω...  Έχω άλλα 2 γίγα ραμ άμα χρειαστώ να βάλω....

Δέν ξέρω τί συμβαίνει !

Δημοσ.

Μου έχει τύχει και μένα με ένα παλιό σύστημα και έφταιγε το τροφοδοτικό.

Άλλαξα και τροφοδοτικό και έγινε μια απο τα ίδια

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ !!

Δημοσ.

Αν έχεις πρόβλημα με ποντίκι/πληκτρολόγιο usb, δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις για τη διαδικασία εγκατάστασης των windows, παλαιού τύπου συσκευές (σειριακές) στις χρωματιστές θύρες ps2 που βρίσκονται στο επάνω μέρος του back panel. Αυτές με τα όμορφα πράσινα (ποντίκι)-μωβ (πληκτρολόγιο) βύσματα και τις ακίδες :P. Σε αρκετές περιπτώσεις, σε παλαιότερες μητρικές, δεν λειτουργούν σωστά οι θύρες usb, μέχρι να εγκατασταθούν τα windows και οι drivers. Επίσης δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις άλλο οδηγό εγκατάστασης (cd/dvd rom) γιατί και εκεί υπάρχουν ασυμβατότητες και δυστροπίες.

Εγώ έχω ένα ζευγάρι σειριακά ποντίκι/πληκτρολόγιο μόνο για τέτοιες δουλειές ...

Πάντως αν μπορείς να προσθέσεις μνήμη κάντο γιατί τα vista είναι το πιό "μνημοβόρο" (είμαι και γλωσσοπλάστης τρομάρα μου :lol: ) λειτουργικό

Ελπίζω να βοήθησα. :mrgreen:

Δημοσ.

Έχω κάνει τα πάντα

Άλλαξα δίσκο, άλλαξα cd-rom, αλλαξα καλώδια άλλαξα μνήμη ,άλλαξα ποντίκι πληκτρολόγιο και τροφοδοτικό.

Δέν ξέρω τι άλλο να κάνω, μπορεί να έχει χαλάσει η μητρική μου.

Κάποια στιγμή προχώρησε απο εκεί που κολλούσε και συνέχισε την εγκατάσταση, αλλά μετα δεν έμπαινε στην επιφάνεια εργασίας, κολλούσε πάλι.

Να ρωτήσω ... Υπάρχει περίπτωση να έχει χαλάσει ο επεξεργαστής ?

Αλλά να μου πείς δεν θα άνοιγε καθόλου ε ?

Αν έχεις πρόβλημα με ποντίκι/πληκτρολόγιο usb, δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις για τη διαδικασία εγκατάστασης των windows, παλαιού τύπου συσκευές (σειριακές) στις χρωματιστές θύρες ps2 που βρίσκονται στο επάνω μέρος του back panel. Αυτές με τα όμορφα πράσινα (ποντίκι)-μωβ (πληκτρολόγιο) βύσματα και τις ακίδες :P. Σε αρκετές περιπτώσεις, σε παλαιότερες μητρικές, δεν λειτουργούν σωστά οι θύρες usb, μέχρι να εγκατασταθούν τα windows και οι drivers. Επίσης δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις άλλο οδηγό εγκατάστασης (cd/dvd rom) γιατί και εκεί υπάρχουν ασυμβατότητες και δυστροπίες.

Εγώ έχω ένα ζευγάρι σειριακά ποντίκι/πληκτρολόγιο μόνο για τέτοιες δουλειές ...

Πάντως αν μπορείς να προσθέσεις μνήμη κάντο γιατί τα vista είναι το πιό "μνημοβόρο" (είμαι και γλωσσοπλάστης τρομάρα μου :lol: ) λειτουργικό

Ελπίζω να βοήθησα. :mrgreen:

Έχω κάνει τα πάντα

Άλλαξα δίσκο, άλλαξα cd-rom, αλλαξα καλώδια άλλαξα μνήμη ,άλλαξα ποντίκι πληκτρολόγιο και τροφοδοτικό.

Δέν ξέρω τι άλλο να κάνω, μπορεί να έχει χαλάσει η μητρική μου.

Κάποια στιγμή προχώρησε απο εκεί που κολλούσε και συνέχισε την εγκατάσταση, αλλά μετα δεν έμπαινε στην επιφάνεια εργασίας, κολλούσε πάλι.

Να ρωτήσω ... Υπάρχει περίπτωση να έχει χαλάσει ο επεξεργαστής ?

Αλλά να μου πείς δεν θα άνοιγε καθόλου ε ?

Δημοσ.

Εαν το αφήσεις για κάποιες ώρες τίποτα πάλι δεν γίνεται;;

Αυτό δέν το έχω δοκιμάσει !

Θα το κάνω και θα σας πώ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...