Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

http://videocardz.com/36122/amd-radeon-hd-8000-series-specifications-analysis

http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/8000/pages/8000-series.aspx#3

γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω;;;έχω δει price list απο εξωτερικό και οι τιμές καμία σχέση με τους προκατόχους τους μιλάμε για 20 % κάτω...οπότε οι παλιότερες μάλλον 30-35%κάτω με την ελευσή τους οπότε μάλλον δεν ειναι καλή περιοδος για αγορά κάρτα γραφικών;;

τι λέτε;

Δημοσ.

η σειρα 8000 που κοιτας στο site της amd ειναι rebranded 7αρες , και ειναι μονο για τους oem για ετοιματζηδικα pc 

δεν ειναι κατι νεο και μαλλον δε θα υπαρξει κατι νεο για ολο τον υπολοιπο χρονο

ναι καλη εποχη θεωρητικα δεν ειναι , αλλα απο την αλλη πρεπει να σκεφτεις πώς σε βγαζει η καρτα που εχεις τωρα

κι εγω περιμενα μπας και κυκλοφορουσαν φετος οι πραγματικα νεες 8αρες, αλλα δε μας εκαναν τη χαρη και δεν ηθελα να συνεχισω με την ιδια καρτα για ολο το υπολοιπο '13, οποτε πηγα σε 7αρα

επισης δεν ξερουμε τιποτα για το ποσο καλυτερες θα ειναι οι 8αρες

αποψη μου ειναι οτι αν σε δεν εχεις παραπονο απο τη τωρινη σου καρτα περιμενε, διαφορετικα παρε κατι καλυτερο αλλα μη ξοδευτεις τοσο (400αρια και 500αρια) , ωστε αν τελικα θελησεις να πας σε ακομα κατι πιο νεο αν αυτο βγει και αξιζει να χασεις οσο το δυνατον λιγοτερο χρημα 

Δημοσ.

με Intel hd grafics ειμαι απο τον 3570κ την αλλη την πουλησα για να παρω καινουργεια....

ειμαι στο τσαφ να παρω 680 και στο αλλο τοσο τσαφ να παρω 7970 στη μια εκδοση asus με top bios

η άλλη με ghz bios απο vapor X δυστηχώς βλέπω όμως οτι η 7970 τραβάει καλύτερα σε μεγάλες αναλύσεις

και εχει ποιο βαρβατη επεξεργαστική υσχύη...τι να πω....μπλέξιμο!

Δημοσ.

ψησου κι εσυ να παρεις μια 7950 που ειναι το απολυτο value for money και αν χρειαστει (βγει κατι καλυτερο του χρονου)  τη σκοτωνεις χανοντας λιγοτερα απο οτι με τις αλλες 2 

φοβερη διαφορα με τα τωρινα  μεγαλυτερα μοντελα δε θα δεις (εκτος απο τα λεφτα που θα σου μεινουν τσεπη)  , σε σχεση με τα onboard γραφικα θα δεις 

το να μεινεις ετσι για ολο τον υπολοιπο χρονο πολυ απλα δε γινεται.. παιχνιδια δε θες να παιζεις; 

και βασικα μη κοροιδευομαστε, ο,τι κι αν παρεις σημερα απο τα κορυφαια μοντελα σε βγαζει σιγουρα καμια 2ετια, μπορεις να πηδηξεις και τις επομενες γενιες , ειδικα αν παιζεις μονο σε μια οθονη 1080p δε προκειται να σε ζορισει κατι στο αμεσο μελλον 

• Like 1
Δημοσ.

αυτο βλέπω και εγώ ε βασικά δε με πειράζει τοσο η τιμη σε 7950 δεν θα πηγαινα κυρίως για την μικρη διαφορά σε τιμη με μια 7970

πλέον μιας και εχουν πέσει σχετικά.....

να δουμε θα μεινω πιστός στην ati η θα ξαναπάρω nvidia;

εχει να μπει πράσινη στο μηχάνημά μου απο την 8800gt απο εκει και μετά μονο κόκκινες ηταν μεσα

μέχρι και πριν λίγο καιρο 2χ5870....

που γιναν 6970 και μετα HD3000.....

Δημοσ.

Γεια σας και απο εμένα! θα ήθελα την γνώμης σας στην επιλογή καινούργιας VGA! Το Budget ειναι μεχρι 100ευρος.. Μέχρι στιγμής εχω καταλήξει σε AMD FX-6300 3.5GHZ 6-CORE CPU και ASROCK MOBO με 4 ή 6gb RAM. 

Κύρια χρήση παιχνίδια (μην φανταστείτε τίποτα τρελό) και σύνδεση σε 32" TV

Σας ευχαριστώ!!

Δημοσ.

αυτο βλέπω και εγώ ε βασικά δε με πειράζει τοσο η τιμη σε 7950 δεν θα πηγαινα κυρίως για την μικρη διαφορά σε τιμη με μια 7970

πλέον μιας και εχουν πέσει σχετικά.....

να δουμε θα μεινω πιστός στην ati η θα ξαναπάρω nvidia;

εχει να μπει πράσινη στο μηχάνημά μου απο την 8800gt απο εκει και μετά μονο κόκκινες ηταν μεσα

μέχρι και πριν λίγο καιρο 2χ5870....

που γιναν 6970 και μετα HD3000.....

Κι εγώ στην 8800gt (που ήταν καρταρα ) σταμάτησα με τους πράσινους

Από κει και μετά μόνο amd και δε νομίζω να κοιτάξω ξανά πίσω

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...