Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω παντως που  δε τεζαρω τιποτα, βλεπω οτι το 8.5% το εκανες 15.7%

και παλι δε βγαινουν τα ευρω :P

Δημοσ.

3.5% πάνω, με 100% περισσότερα χρήματα.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

εγω παντως που  δε τεζαρω τιποτα, βλεπω οτι το 8.5% το εκανες 15.7%

και παλι δε βγαινουν τα ευρω :P

τα euro δεν προκειτε να βγουν τα παμε αυτα :-)

Δημοσ.

Kαι τη δικιά σου την κάρτα τεζαρισμένη τη βλέπω πάντως...

Δεν μπορώ να βρω άλλο λόγο πέρα από την άγνοια για να αγοράσει κάποιος τέτοια κάρτα. Το να θέλει γενικώς nvidia είναι σεβαστό, έχουν τα δικά τους πλεονεκτήματα. 670 βέβαια, όχι 680 των 600 ευρώ που κονταροχτυπιέται με μια 7950.

Δημοσ.

τα euro δεν προκειτε να βγουν τα παμε αυτα :-)

ε αυτο ειναι το "προβλημα" μας , αν πιστευαμε οτι αξιζαν ισως τα διναμε κι εμεις εστω με περισσοτερη δυσκολια απο σενα αν θες 

για αυτο σου λεω μην το παιρνεις προσωπικα το θεμα, ο καθενας αγοραζει αυτο που τον κανει να νιωθει ανετα και δεν ειναι υπολογος κανενος για τις επιλογες του   :) 

απλα κουβεντα κανουμε 

• Like 1
Δημοσ.

Και προσπαθούμε να την κάνουμε όσο πιο αντικειμενικά γίνεται γιατί διαβάζουν κι άλλοι κι ας μην επεμβαίνουν και επηρεάζονται.

Απλά οι συνεχείς προκλήσεις φέρνουν και το χαβαλέ.

Δημοσ.

Εγω πιο πανω βλεπω artifacts,εχασα :( Η μονη μας ελπιδα ειναι o Souleiman που εχει και pcb 7970!! Οποτε Souleiman εχεις να πεις κατι σε αυτο που ποσταρε ο Saiz ?? :P

Δημοσ.

Ναι ξεκλείδωτη είναι αλλά δεν λέει κάτι για μένα. Ίσως να είχε νόημα να ασχοληθώ με το ρεύμα αν πχ ανέβαινε με στοκ τάση μέχρι τα 1000 και με ρεύμα έπαιρνα 1200. Να δώσω όμως ρεύμα για να πάω από τα 1240 στα 1280 δεν το βλέπω λογικό. Γενικά οι 7950 έχουν μεγάλα περιθώρια οπότε κατά τη γνώμη μου το κλειδωμένη-ξεκλείδωτη δεν παιζει κάποιο ρόλο.

Συν τοις άλλοις, ήδη έχω τις αμφιβολίες μου για το πόση κατανάλωση έχει στην πραγματικότητα το θηρίο... Αυτό σπάνια αναφέρεται και είναι μειονέκτημα έναντι μιας 670 πχ.

Δημοσ.

Στη δική μου θα ήθελα τη μνήμη ν' ανεβαίνει κι άλλο.

Aπ' τη στιγμή που είναι κλειδωμένο το core voltage, ο πυρήνας στα 1160MHz καλά είναι.

Δημοσ.

Ναι, απλά έχω διαβάσει σε ξένα fora για Elpida που ανεβαίνουν κι άλλο.

Άσε που όπως έχω ξαναπεί, έστω και ένα MHz πάνω απ' τα 1500, έχω crashes, και μου φαίνεται πολύ περίεργο να έτυχε να ανεβαίνουν ακριβώς μέχρι τα 1500. Πιο πολύ για κάποιο κλείδωμα μου φαίνεται.

Δημοσ.

παίζει απο pcb σε pcb ακόμα και αν ειναι η ιδια ακριβώς κάρτα ο ενας να εχει κλειδωμενα ρευματα και ο άλλος να είναι ξεκλείδωτος;

τελικά υπάρχει εκει εξω καποια 7970 που να ξέρουμε σιγουρα πως ειναι ξεκλείδωτη και φυσικά ετοιμοπαραδοτη;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...