qsis Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Αν μιλάμε για τέτοια διαφορά στον επεξεργαστή, προφανώς. Αλλά benchmarks όπως τα Heaven/Valley, δεν επηρεάζονται από αυτόν. επηρεαζονται αλλα λιγοτερο απο αλλα πραγματα μια μικρη εστω διαφορα λογω επεξεργαστη υπαρχει πχ ο billst21 στο θεμα του benchmarking αν δεις για 900mhz που εχει τις καρτες του, ανα καρτα (αν θεωρησουμε οτι εχει 100% scaling) δινει πολυ καλα νουμερα λογω του i7 του μικρη η διαφορα θα μου πεις , αλλα ειναι υπαρκτη
reinko24 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Πραγματικά η κατασταση με τιε καρτες ειναι λίγο περιεργη μια υπερτερεί κάπου ενω κάπου αλλού χάνει κάποια άλλη.Σε θεμα value for money σαφώς οι ati ειναι πολύ μπροστά και πάντα ήταν....αυτό δεν αλλάζει για μενα καλυτερες επιλογές θα ηταν 670ftw και 7950vapor x αυτες αυτή την περίοδο είναι ανάρπαστες και πολύ πιθανόν να μην ξαναρθουν στην ελληνική αγορά. αυτή λέει κάτι σαν 7970 ή ειναι μέτρια http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/Sapphire-7970-GHZ-3GB-11197-11-40G.htm ή και αυτη η 7970 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.513561 θέλει να την πάρει ο αδερφος μου που ειναι ati funboy με τιποτα δεν θα επαιρνε 680 οποια εκδοση και να ηταν
qsis Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Ε ναι, όντως μικρή. και δεν εχει κλοκαρει και τιποτα , αν κλοκαρει ισως δε θα ειναι και τοσο μικρη στη πραξη βεβαια ολα αυτα ισως δε παιξουν και τοσο ρολο, απλα να χαμε να λεγαμε
phanispal Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Όσα λέμε εδώ μέσα, προφανώς και τα λέμε βάσει του παράγοντα vfm, αλλιώς ο καθένας που θα μπορούσε να τα σκάσει θα έπαιρνε ό,τι πιο ακριβό έβρισκε και θα τέλειωνε εκεί η υπόθεση. Η 7970 που παραθέτεις λοιπόν, δεν αξίζει τα 469€, πώς να το κάνουμε; Με 267€ πήρα εγώ τη Vapor-X, μιλάμε για 202€ διαφορά και σχεδόν ίδιες επιδόσεις. Πόσο πιο απλό να το κάνουμε δηλαδή; Φυσικά και από ένα σημείο και μετά ο καθένας παίρνει ό,τι γουστάρει και κουμάντο δεν κάνουμε στο πορτοφόλι καθενός. Αλλά φαντάζομαι ότι αυτός ο καθένας που θα έπαιρνε την 7970 που λες, δε θα έμπαινε να ρωτήσει αν αξίζει.
reinko24 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 ε αν αξιζει κυριως απο την αποψη ξεκλειδωτων ρευματων επιλογη με dual bios switch για τετοια πραματα τωρα σε επιδοσεις προφανώσ και είναι παρόμοιες. εχω μια εντυπωση πως η http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/Sapphire-7970-GHZ-3GB-11197-11-40G.htm επειδη ειναι reference ειναι ξεκλειδωτη βεβαια δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα για την συγκεκριμενη
qsis Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 ναι αλλα γραφει οτι σου δινει τα bioshock και crysis που κανουν 100 ευρω
phanispal Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Χαχα, δεν το πρόσεξα καν. Μάλλον επειδή δε μ' ενδιαφέρει :Ρ
qsis Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 ε αν αξιζει κυριως απο την αποψη ξεκλειδωτων ρευματων επιλογη με dual bios switch για τετοια πραματα τωρα σε επιδοσεις προφανώσ και είναι παρόμοιες. εχω μια εντυπωση πως η http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/Sapphire-7970-GHZ-3GB-11197-11-40G.htm επειδη ειναι reference ειναι ξεκλειδωτη βεβαια δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα για την συγκεκριμενη αυτη πώς το ξερεις οτι ειναι reference;
phanispal Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δεν είναι η reference. Η reference είναι έτσι:
qsis Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 αυτο ξερω κι εγω οτι οι reference ειναι "βιντεοκασετες" και κανουν σα σκουπες εξαιρειται η 7990 που θα εχει φοβερη ψυξη με 3 φουρφουρια :P
reinko24 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 ναι αλλα γραφει οτι σου δινει τα bioshock και crysis που κανουν 100 ευρω χαχαχα καλά ναι αυτό είναι.....που να ηξερε ο κοσμος οτι εξω ειναι στανταρ αυτα και δείνουν 3 οχι 2 Games συν του οτι οποιο παιχνιδι θες μπορεις ευκολα να το ''αγορασεις'' απο πολλά ''μαγαζια'' Ναι ρε συ reference ειναι αυτή και η msi τωρα βεβαια η συγκεκριμενη με το διπλο ανε,ηστηρα δεν ξερω δεν θα εβαζα και το χερι μου στη φωτια αλλα η msi ειναι 1000%
saiz Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 βλεπω οτι ολοι τρεξατε να τεζαρεται τις καρτες σας και να ποσταρετε πισω απο εμενα παμε παλι λοιπον
phanispal Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 3.5% πάνω, με 100% περισσότερα χρήματα. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
reinko24 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Βρε saiz πιστευω τα παιδια ποιο πολυ σε πειράζουν επειδή τσιμπάς δεν νομιζω πως υπαρχει ουσιαστικη κοντρα μεταξύ μας.μια παρέα ειμαστε που προσπαθούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο! Σίγουρα και η gtx680 είναι τουμπανιαρα για αυτο πάω και γω προς τα εκει απλά αυτό που με πειράζει και εμενα είναι η τιμή της απο εκεί και περα όλες καλές είναι και σε κανα χρόνο που θα δείνουν οι περισσότεροι την 7970 με εγγύηση που θα ειναι στα τελειωματά της η δικία σου θα εχει ενα χρόνο ακόμα..οπότε σίγουρα θα εχει μεγαλυτερη αξία μεταπώλησης για αγορά μιας ΤΙΤΑΝ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα