phanispal Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 saiz, στείλε μου σε PM τη διεύθυνσή σου να σου στείλω αυτό: 1
Prospector8 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Θα του πει την περιληψη ο saiz μην ανησυχεις 1
50EuroUser Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Οι GTX680 / 7970GHz θυμίζουν extreme edition intel cpu's ... 85% παραπάνω χρήματα για 10~25% καλύτερες επιδόσεις stock to stock. "Βargain hunter wins sheep customer". Μια φάση σα να λέμε FX8320 130€ / FX8350 230€ και να προτείνουμε τον 2ο. Overclock πλέον μπορεί να κάνει και ο πιο άμπαλος και τέλος η μεταπωλητική αξία τους που δεν θα φτάσει για κανένα λόγο την αρχική διαφόρα τιμής τους.
reinko24 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 καλα ναι πιστεύω πως με μια 7870 tahiti με μια 7950 vapor x οι περισσότεροι θα ήταν υπερευχαριστημένοι εδώ συζητάμε πλέον για διαφορές 8-15 frames και για διαφορά σε επιδόσεις της τάξης του 10-15% και η διαφορά χρημάτων εκτοξεύεται στα ύψη για πάρα πολύ μικρές διαφορές που δεν δικαιολογούν την τιμή...το θεμα ειναι που θα ρίξουν το βάρος οι εκδοτικοί οικοι παιχνιδιων αν η squere enix ριξει βάρος στην ati το νεο final fantasy θα σκοτώνει ακομα και στην 7850!!!αν όμως βγει nvidia optimized ακόμα και με μια rog matrix 7970 φουυυλ κλοκαρισμένη το μηχάνημα θα κομπιάζει..οπότε περι ορέξεως...δηλαδή η Intel είχε ανέκαθεν ακριβότερους επεξεργαστές οι οποίοι κάνουν πολλα περισσότερα απο το gaming με διαρκεια ζωής και αντοχή σε θερμοκρασίες πολύ καλύτερες απο amd εκτός απο την ατυχη χρονία με τους prescot..(μεγαλο fail υπερτατο) Οτι πληρώνεις παίρνεις και ισχύει κατα κόρων αυτό...οπότε εδώ κοιτάμε με stock τι βγάζουν οι κάρτες προσωπικά αν κοιτουσα κάτι σε VFM ΘΑ ΠΉΓΑΙΝΑ ΣΕ 7950 VAPOR X θα την είχα συνεχεια ανεβασμένη ειδικά σε απαιτητικά games το θέμα είναι όμως και ψάχνοντας πολλές ώρες κατέληξα στην επιλογή της 680 top πρώτον για τους χρονισμούς της δευτερον για την υσηχία της και τρίτον για την θερμοκρασία της http://www.msystems.gr/index.php?category=1622&product=14097 η συγκεκριμένη υλοποίηση καλυπτει όλα τα παραπάνω και ναι αν εβρησκα r.o.g matrix 7970 αυτή θα έπαιρνα γιατι η καρτα σπέρνει τρόμο σε κάθε 680 και κάνει την 690 να ιδρώνει δεν υπάρχει η άτιμη όμως πλέον οπότε η αμεσως δυνατοτερη είναι η συγκεκριμένη 680 με 4%μικρότερες διαφορές
Millennium Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Η αντοχή σε θερμοκρασίες και η διάρκεια ζωής είναι παρεμφερής.
reinko24 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 'ισως το ποιο αντικειμενικό συγκριτικό μακράν χωρίς υποστιριξη σε καμία απο τις 2 εταιρίες Μπράβο!!! http://www.game-debate.com/gpu/index.php?gid=1117&gid2=1071&compare=radeon-hd-7970-ghz-vapor-x-3gb-vs-geforce-gtx-680-direct-cu-ii-top# και συγκρίνει ακριβώς τις 2 κάρτες που με ενδιαφέρουν με τα υπέρ και τα κατά τους! δεν περιμενα να βρώ κάποιο τοσο αντικειμενικο και ψάχνω πάνω απο μια εβδομαδα μου εχουν βγει τα ματια!
qsis Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 εχει καποιο νοημα παντως να συγκρινονται οι συχνοτητες των gpu ; αφου μιλαμε για 2 διαφορετικα πραγματα ισα ισα η χαμηλοτερη συχνοτητα οποιουδηποτε πραγματος (ειτε επεξεργαστης, ειτε καρτα) σου αφηνει και περισσοτερα περιθωρια για να "παιξεις" ...το θεμα ειναι που θα ρίξουν το βάρος οι εκδοτικοί οικοι παιχνιδιων αν η squere enix ριξει βάρος στην ati το νεο final fantasy θα σκοτώνει ακομα και στην 7850!!!αν όμως βγει nvidia optimized ακόμα και με μια rog matrix 7970 φουυυλ κλοκαρισμένη το μηχάνημα θα κομπιάζει..οπότε περι ορέξεως...δηλαδή η Intel είχε ανέκαθεν ακριβότερους επεξεργαστές οι οποίοι κάνουν πολλα περισσότερα απο το gaming με διαρκεια ζωής και αντοχή σε θερμοκρασίες πολύ καλύτερες απο amd εκτός απο την ατυχη χρονία με τους prescot..(μεγαλο fail υπερτατο) με αυτη τη λογικη και με τα αβερτα port απο τις κονσολες που θα συνεχισουμε να τρωμε η amd θα πρεπει να γινει μονοδρομος οχι μονο στις καρτες, αλλα και στο υπολοιπο συστημα μας κατσε και θα δεις κλαμα που θα πεσει σε σημερινα "γομαρια" απο τις κονσολες που θα ειναι και καλα "mid-range pc" συμφωνα με πολλους (βλεπε και nvidia ) Οτι πληρώνεις παίρνεις και ισχύει κατα κόρων αυτό... και εκει ειναι που ξεκινησαν ολες οι διαφωνιες δεν παιρνεις ο,τι πληρωνεις , ειδικα στη τεχνολογια οπου παντα το λιγο παραπανω πωλειται δυσανολογα πιο ακριβα αλλα οπως βαρεθηκα να λεω ειναι θεμα του πώς το βλεπει ο καθενας και φυσικα ολες οι αποψεις ειναι σεβαστες
saiz Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 τον φαγατε τον ανθρωπο με τις αμπελοφιλοσοφιες σας
reinko24 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 καθαρα και μονο το οικονομικο ειναι πιστευω που κανει την διαφορα σε αυτες τις καρτες ακριβως το ιδιο θα μου πει και ενας με μια 670 το ιδιο και ενας με μια 7950 οτι με ενα απλο κλοκαρισμα εσωσα 100+ ευρω σεν πολυδιαφωνω αλλα δεν νομιζω οτι ειναι μονο θεμα marketing η διαφορες σε αυτες τις τιμες και επιδοσεις εδω πολλοι λενε με χαλαρο o/c κανουν 7950 να φθανει επιδοσεις 690 ωραια...και ειναι σταθερες οι διαφορα στα frames ειναι σταθερη η οριακα την ορα που κοιταξε μια κουκιδα στον ψψηφιακο ουρανο εδειξε η 7950 80 Frames την ιδια ωρα που η 690 κοιτουσε λαο με physics και επιασε 72 frames....δεν μπαινω σε αυτο το τρυπακι ολα ειναι θεμα marketing αλλη εταιρια η μια αλλη εταιρια η αλλη οι διαφορες ειναι καθαρα οικονομικες..ειναι σαν να εχεις porsche gt edition και να ερθει FIAT UNO με μηχανη απο jet και να την πατησει στο λαιμο...το θεμα ειναι μετα το ενα οριακα θα σπασει ενω το αλλο εργοστασιακα θα βγαλει αυτα που πρεπει....Πλεον εχουν σταματησει να βγαζουν και 680 και 7970.....δεν ειναι τυχαιο πιθανον να εχουμε νεες καρτες ισως και σε 1-2 μηνες τοτε τι θα λεμε παλι η titan δεν ειναι τοσο καλη οσο η 7990 κλπ κλπ....και να εγω με την 7970 επιασα επιδοσεις 7990 με χαλαρο o/c....γινεται;;δε γινεται...
saiz Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 εγω ολο αυτο το βλεπω κομπλεξ, δεν εχω λεφτα να παρω καλυτερο,και το μονο που μου μενει ειναι να κρινω και να κατακρινω αυτον που τα εσκασε για να νιοσω καλυτερα ελληνικη κουλτουρα δεν λεω οτι αυτος που πηρε 7950/660ti/7870/660,δεν θα ειναι ευχαριστημενος,αλλα και καποιος αλλος δεν θα ειναι, πως να το κανουμε τωρα πιο λιανα??
TEOKOS Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 ΟΤΑΝ Η ΛΟΓΙΚΗ ΧΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ TrollΑ ΚΑΙ Η TrollΑ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ *Με κεφαλαία Από γνωστό ποίημα 3
phanispal Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 εγω ολο αυτο το βλεπω κομπλεξ, δεν εχω λεφτα να παρω καλυτερο,και το μονο που μου μενει ειναι να κρινω και να κατακρινω αυτον που τα εσκασε για να νιοσω καλυτερα ελληνικη κουλτουρα δεν λεω οτι αυτος που πηρε 7950/660ti/7870/660,δεν θα ειναι ευχαριστημενος,αλλα και καποιος αλλος δεν θα ειναι, πως να το κανουμε τωρα πιο λιανα?? 3
Prospector8 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Αφηνω αυτο εδω εγω για τον φιλο μου τον Saiz και το πως βγαζουμε τα ιδια fps κτλπα δεν εχει σημασια.. Σημασια εχει οτι εδωσε τα διπλασια λεφτα για να εχει τα ιδια αποτελεσματα.. Reinko ελπιζω να λογικευτεις . Αυτα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα