saiz Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Θες να σου θυμισω την διαφορα τιμης μας ??? Η να σου αναφερω αλλα ατομα που με gigabyte 7950 στα 310€ την πηγαν 1300/1800?? Ε Saiz θελεις???? xD μπραβο τους!! σε αγωνα ειναι??,θα τρεξουν στο πρωταθλημα??,γιατι εκει παιχνιδια δεν παιζουνε
Prospector8 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Αφου ειναι stable γιατι να μην παιζουνε?? Πχ πιστευεις δεν θα βλεπανε διαφορες σε crysis 3 και far cry 3??? Πολλες θα σου ελεγα εγω γιςτι θα μπορουσαν να πειραξουν ενα φιλτρο παραπανω.. Anyway,ναι σε εμας ειναι θεμα τυχης σε ποιον θα κατσει golden card,εσυ απλα διαλεξες να δωσεις 320€ παραπανω για να Οcαρεται στο Θεο,gz you Ελα σταματα τωρα γιατι χαλαμε το τοπικ..
saiz Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 δεν το χαλαω εγω εσυ το χαλας εγω ειπα οτι η καρτα ειναι τουμπανο,και επιπλεον την πραγματικοτητα,ειτε σου αρεσει ειτε οχι,η καρτα ειναι αρκετα πιο δυνατη απο την δικια σου,τωρα αν τα λεφτα ειναι πολλα η λιγα ασε να το κρινει αυτος που την εχει ..και οχι εσυ οσοι την εχουν λενε τα καλυτερα,τωρα εσυ τι πεταγεσαι σαν τσου τσου συνεχεια δεν εχω καταλαβει
reinko24 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Εντάξει παιδιά η αλήθεια είναι στα 520 είναι πέρα πολυ ακριβή ΓΙ αυτα που προσφαιρει θα μπορούσε να έκανε 400-450 δεν ξέρω αν ο φίλος έχει την συγκεκριμένη με το TOP bios αλλα η κάρτα πραγματικό θηρίο...το λέω κολάζ απο την πλευρά ανθρώπου που επι χρόνια δεν έπαιρνα κατι διαφορετικό απο ati ίσως αν η 7990 κάνει διάφορα απο την Titan ίσως ξαναγύρισω προς ATI προς το παρών η nvidia τη δεδομένη χρονική περίοδο παίζει λίγο ποιο ψηλά.Αυτα απο εμένα..ειμουν μεταξύ 670ftw Kai 7970ghz edition και τελικα διάλεξε άλλη κυρίως γιατι οι διάφορες που κάνουν με stock είναι στα ίδια επίπεδα και απο την στιγμή που δεν θα βάλω υδροψυξη η κατι παρόμοιο θέλω η καρτουλα να είναι όσο ποιο δροσερή γίνεται και να μην ζοριζεται καθολου
Prospector8 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 @Saiz Ξανα προκαλεις και ασχημα αυτην την φορα,αλλα μαλλον δεν ειναι κανεις εδω να επιβλεψει... Καλως αφου προκαλω εγω,αποσυρομαι απο την συζητηση και μπραβο στο παιδι που Αν θα την παρει,θα εχει πεταξει 600€ τζαμπα... Bye Reinko, εγω νομιζα το διλλημα σου ηταν 670Ftw vs 7970 απλη !! Γιατι σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση μια 670Ftw ειναι πιο δυνατη απο την 7970Ghz,εκτος απο nvidia friendly games οπως Assasin's Creed 3 και Borderlands2... Δες εδω και βγαλε συμπερασματα http://www.techpowerup.com/reviews/EVGA/GTX_670_FTW_Signature_2/6.html . Καμια καρτα δεν ζοριζεται μην ανυσηχεις γιαυτο... Και η Nvidia αυτην την περιοδο παιζει πιο ψηλα...σε τιμες...οχι σε επιδοσεις... Δεν ξερω που ψαχνεις αλλα εμενα αυτα μου δειχνουν τα πιο πολλα sites...
saiz Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Εντάξει παιδιά η αλήθεια είναι στα 520 είναι πέρα πολυ ακριβή ΓΙ αυτα που προσφαιρει θα μπορούσε να έκανε 400-450 δεν ξέρω αν ο φίλος έχει την συγκεκριμένη με το TOP bios αλλα η κάρτα πραγματικό θηρίο...το λέω κολάζ απο την πλευρά ανθρώπου που επι χρόνια δεν έπαιρνα κατι διαφορετικό απο ati ίσως αν η 7990 κάνει διάφορα απο την Titan ίσως ξαναγύρισω προς ATI προς το παρών η nvidia τη δεδομένη χρονική περίοδο παίζει λίγο ποιο ψηλά.Αυτα απο εμένα..ειμουν μεταξύ 670ftw Kai 7970ghz edition και τελικα διάλεξε άλλη κυρίως γιατι οι διάφορες που κάνουν με stock είναι στα ίδια επίπεδα και απο την στιγμή που δεν θα βάλω υδροψυξη η κατι παρόμοιο θέλω η καρτουλα να είναι όσο ποιο δροσερή γίνεται και να μην ζοριζεται καθολου φιλε μου την top εχω, η καρτα ειναι θηριο κανονικο,πολυ δροσερη,και ταφος.... η καρτα μπουταρει 1260 με το καλημερα,χωρις να πειραξω τιποτα και φυσικα δεν πειραζω μονο για καμια κλανια που τις εχουν πιει το αιμα μπορει να ανεβασω λιγο μνημη για να γελασουμε σορι για το υφος μου αλλα ειναι κουραστικο αυτο το πραγμα που κανουν μερικοι,εδω το απολυτο στοκ και με 2500 στοκ ελπιζω να βοηθησα
qsis Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 saiz , εσυ το βλεπεις ετσι αλλοι το βλεπουν αλλιως το θεμα ειναι απο πού το βλεπει ο καθενας εγω χωρις να της εχω πιει το αιμα (οπως τη δουλευω 24/7) βλεπω οτι μου ριχνεις ακριβως ενα 8.5% http://i1098.photobucket.com/albums/g375/qsisvts/khnoilkn_zps76f850c4.png κλοκαρε την και πιες της εσυ το αιμα αν θες και ριξε μου και 30% και 40% παλι 100% παραπανω που κανει η καρτα σου δε θα μου ριξεις οπως ειπα ειναι πώς το βλεπει κανεις , αλλοι κοιτουν το value for money , αλλοι κοιτουν τις απολυτες επιδοσεις και πανε οσο μπορει να σηκωσει να σηκωσει η τσεπη τους με τη δικη σου λογικη και η 580 πλεον ειναι μια "κομμενη" καρτα , αφου εχει βγει και η τιταν (αφηνω τις διπλες) , οποτε ας προτεινουμε στον ts να σκασει τη 1000αρου γιατι αλλιως θα παρει ημιμετρο 1
saiz Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 saiz , εσυ το βλεπεις ετσι αλλοι το βλεπουν αλλιως το θεμα ειναι απο πού το βλεπει ο καθενας εγω χωρις να της εχω πιει το αιμα (οπως τη δουλευω 24/7) βλεπω οτι μου ριχνεις ακριβως ενα 8.5% http://i1098.photobucket.com/albums/g375/qsisvts/khnoilkn_zps76f850c4.png κλοκαρε την και πιες της εσυ το αιμα αν θες και ριξε μου και 30% και 40% παλι 100% παραπανω που κανει η καρτα σου δε θα μου ριξεις οπως ειπα ειναι πώς το βλεπει κανεις , αλλοι κοιτουν το value for money , αλλοι κοιτουν τις απολυτες επιδοσεις και πανε οσο μπορει να σηκωσει να σηκωσει η τσεπη τους με τη δικη σου λογικη και η 580 πλεον ειναι μια "κομμενη" καρτα , αφου εχει βγει και η τιταν (αφηνω τις διπλες) , οποτε ας προτεινουμε στον ts να σκασει τη 1000αρου γιατι αλλιως θα παρει ημιμετρο εγω που ειμαι ικανοποιημενος με την καρτα μου θα πρεπει να λεω αυτα που θες εσυ για τους χ λογους σου ανεβασα ενα screenaki για να τον βοηθησω ts για να κρινει μονος του εαν θελει να την παρει,η οχι, δεν εχω κανενα "καιμο" για την επιλογη του.... ικανοποιημενος θα μεινει........
qsis Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 εγω που ειμαι ικανοποιημενος με την καρτα μου θα πρεπει να λεω αυτα που θες εσυ για τους χ λογους σου οχι βεβαια , εσυ το βλεπεις ετσι, εγω το βλεπω αλλιως και πχ ο blade το βλεπει και πιο αλλιως (εγω τουλαχιστον δεν ασχοληθηκα να σου ριξω κιολας ) οπως ειπα εχει να κανει με το πώς το βλεπει ο καθενας, δε χρειαζεται να τσακωθουμε , αλλα ουτε και να συμφωνησουμε οπως και να χει ο reinko φαινεται να ειναι της δικης σου φιλοσοφιας , οποτε μαλλον προς τα κει που το προτεινεις εσυ θα παει
saiz Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 οχι βεβαια , εσυ το βλεπεις ετσι, εγω το βλεπω αλλιως και πχ ο blade το βλεπει και πιο αλλιως (εγω τουλαχιστον δεν ασχοληθηκα να σου ριξω κιολας ) μαλλον και εσυ για οφθαλμιατρο πας τελος παντων ο καθενας με το καιμο του
qsis Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 με την 300αρα τσεπη και οφθαλμιατρο και οπου θες παω
Prospector8 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Ολο για στοκ μιλας αλλα ναι δεν εχεις κανει oc στην καρτα σου εχει κανει Η Εταιρια για σενα,και γιαυτο την πληρωσες χρυσαφι... Τοπ oc εχει γινει στην καρτα σου απλα οχι απο σενα... Αν θυμαμαι καλα με το απλο Oc μου και εμενα το οποιο πληρωσα να το κανω ΕΓΩ,ειχα βγαλει 45fps... Οτι εσυ εχεις ακομα πολυ headroom για oc ειναι αληθεια,αλλα γιαυτο ειπαμε οτι πληρωσες +320€ απο εμας,για να μας περνας σε full oc και των δυο,5fps σε benchmarks ,γιατι σε παιχνιδια (που γιαυτα ειναι ο λογος που αγοραζει καποιος καρτα γραφικων) ρτο ξερεις πως δεν σε παιρνει...
saiz Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 με την 300αρα τσεπη και οφθαλμιατρο και οπου θες παω ποσο πηρες την καρτα 200?
saiz Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Ολο για στοκ μιλας αλλα ναι δεν εχεις κανει oc στην καρτα σου εχει κανει Η Εταιρια για σενα,και γιαυτο την πληρωσες χρυσαφι... Τοπ oc εχει γινει στην καρτα σου απλα οχι απο σενα... Αν θυμαμαι καλα με το απλο Oc μου και εμενα το οποιο πληρωσα να το κανω ΕΓΩ,ειχα βγαλει 45fps... Οτι εσυ εχεις ακομα πολυ headroom για oc ειναι αληθεια,αλλα γιαυτο ειπαμε οτι πληρωσες +320€ απο εμας,για να μας περνας σε full oc και των δυο,5fps σε benchmarks ,γιατι σε παιχνιδια (που γιαυτα ειναι ο λογος που αγοραζει καποιος καρτα γραφικων) ρτο ξερεις πως δεν σε παιρνει... η καρτα μου,ειναι καλυτερη απο την δικια σου γιατι χτιπιεσαι σαν το χταποδι νταξει 200 , οχι 300 οποτε 200 στιν τσεπη,την πηρα 500e πριν 7 μηνες ,να μην σου θυμισω ποσο ειχε η 7950 reference τοτε γιατι θα γελασουν και οι πετρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα