Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδια ανοιγουμε ενα θεμα να βοηθησουμε ο ενα τον αλλο οχι για να βριζομαστε και να μην βγαζουμε ακρη.

Λοιπόν οι reference για καποιο φιλο που το ανεφερε ναι ειναι ποιο θορυβώδεις ποιο ακριβές κλπ κλπ αλλά γιατι συμβαίνεια αυτό;

Γι να μπορούμε να κλοκάρουμε πολυ ποιο ευκολα ολες οι reference εχουν ξεκλειδωτα ρευματα και πυρηνες...μια costoum σιγουρα ειναι ετοιμη απο τη μάνα της και δεν μπορείς να την πειράξεις άλλο..

Απλά μάλλον η καλυτερη επιλογη ειναι αν πας σε costum πρωτα ASUS ΚΑΙ ΜΕΤΑ GIGABYTE κυριως γιατι και οι 2 δεινουν 3 χρονια εγγυηση παρα πολυ σημαντικό...αυτή http://www.shop4u.gr/products.php?1157&cPath=127_137_168&ref=bestprice.gr

είναι ίδια με αυτή;http://www.cosmodata.gr/product/76687/?ref=bestprice.gr

πολύ πιθανόν να εχουν  κάνει λάθος στο κουτί έτσι;

Η συγκεκριμενη ξέρει κάποιος αν δέχεται παραπάνω overclock;

Δημοσ.

ναι η asus 7970 dc2T εχει μεγαλυτερο περιθωριο oc, απο την απλη dc2

οι gigabyte συνηθως ειναι περιορισμενες στο oc, παντα για τις custum μιλαω οι reference ειναι ολες ιδιες,εξαιρειται ο παργοντας τυχης

Δημοσ.

Υπάρχουν custom και custom εκεί έξω..

το ίντερνετ έχει απαντήσεις για όλα

Δεν έχουν όλες οι custom κλειδωμένα ρεύματα ούτε περιορισμούς στο o/c

Αυτό που συνήθως έχουν όμως είναι καλές ψυξεις

οι reference δεν είναι απαραίτητα καλύτερες και πιο ικανές, δεν έχει λογική αυτό

• Like 1
Δημοσ.

Οτι δεν ειναι πολύ σωστη σκεψη οτι ειναι reference ειναι και καλύτερο Ναι εν μερη το αποδεχομαι την εχω πατήσει με reference τουμπανο και με εχει βγάλει ασπροπρόσωπο μια xfx με ιδιο chipset...Απλά ψάχνω την καλυτερη δυνατή επιλογή μεσα σε όλα..δηλαδή οικονομικο/αποδοτικό/διαρκεια ζωης/εγγύηση...

Δηλαδή δεν συζητάω καν να παρω επιλογη η οποία θα μου δίνει μονο 2 χρόνια...στα 3 οπως και δηποτε!

και εμπιστοσυνη σε αυτο το κομμάτι μονο σε  asus και μετα gigabyte....

Απλά πλέον κολλάω στην αγορά της 7970 ghz edition που στα 2/3 απο ολα τα ξενα φορουμ την δείχνουν με τεραστια διαφορά απο την 670 FTW αλλά το 1/3 επιμένει πως η 670ftw ειναι μακράν καλυτερη απο 7970/680 και πλησιαζει επιδόσεις 690 με overclock και όλα αυτα οχι απο blogs κλπ κλπ απο μεγαλα site περι overclock και δυστηχώς και anandTech που ειμαι σχεδόν σίγουρος πως προμοτάρει nvidia φούλ!

Δημοσ.

για μενα το πιο σημαντικο με τις custom ειναι οτι ειναι ησυχες και πιο κρυες 

δεν ειναι μικρο πραγμα αυτο και για την ησυχια/ηρεμια σου και για τη μακροημερευση τους 

στα 3 χρονια συμφωνω απολυτα, για αυτο αλλωστε κι εγω επελεξα gigabyte (που ειναι και φθηνες σε σχεση με αλλες ) και αρκετα ησυχες με το windforce , σε σχεση με sapphire που θα ηταν ενδεχομενως η εναλλακτικη μου 

(asus δε συμπαθω ετσι κι αλλιως, και ειναι τσιμπημενες  , αλλα αυτο ειναι προσωπικο μου κολλημα) 

αλλα ακομα και να δωσεις κατι παραπανω αν ντε και καλα θες asus, παλι με βρισκει συμφωνο απο την αποψη της εγγυησης 

τα 3 χρονακια κωλομετρανε 

Δημοσ.

τελικα γι αυτό λενε οσο ψαχνεις βρήσκεις!!

τελικα κατεληξα σε gtx680 και σε αυτη την υλοποιηση απο μεσα βδομαδας θα την τσεκαρω και μάλλον τελος του μηνα θα την έχω αντε πρωτη εβδομαδα του μαιου http://www.amazon.fr/Asus-GTX680-DC2T-2GD5-graphique-Geforce-PCI-Express/dp/B007X89DXC/ref=sr_1_fkmr1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1366546158&sr=1-1-fkmr1&keywords=Asus+GTX+680-DC2T-2GD5+2GB

τελικα εκει θα φυγει ολο το δωρο του Πασχα.....ειναι με το top bios

• Like 1
Δημοσ.

562 ευρω?????με επιασε η καρδια μου.... http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=gtx+680

Ελλαδαρα την βρισκεις και φθηνοτερα....

Αν θες να εκμεταλλευτεις το αμαζον παρε 670ftw http://www.amazon.fr/EVGA-GTX670-SIGNATURE2-graphique-PCI-Express/dp/B009GB17SI/ref=sr_1_2?s=computers&ie=UTF8&qid=1366552013&sr=1-2&keywords=evga+gtx+670+ftw με επιδοσεις μιας 680, τρελη εγγυηση evga και 200 ευρω στην τσεπη...

Δημοσ.

JESUS !!!!!!!! Σου εστειλε PM o saiz??? Ελα πες την αληθεια xD Αν πιστευεις οτι αξιζεις να δωσεις 580€ ( τοσο βγαινει τελικη τιμη),και να την κανεις max oc κτλπα. μετα θελω να ποσταρεις κανα bench για να δεις οτι oc vs oc ( πχ η δικια μου 7950 την πηρα 260€) τις συγκρινουμε πχ στα 1200/1650 ,θα δεις οτι ΜΠΟΡΕΙ και ΑΝ θα με περνας η διαφορα θα ειναι 3-4 fps... Στα λεμε αυτα για να μην ερχεσαι μετα και πεις οτι δεν στο ειπαμε οτι μια 680 ειναι ΠΕΤΑΜΕΝΑ λεφτα.. αποψη μου βεβαια..

Δημοσ.

JESUS !!!!!!!! Σου εστειλε PM o saiz??? Ελα πες την αληθεια xD Αν πιστευεις οτι αξιζεις να δωσεις 580€ ( τοσο βγαινει τελικη τιμη),και να την κανεις max oc κτλπα. μετα θελω να ποσταρεις κανα bench για να δεις οτι oc vs oc ( πχ η δικια μου 7950 την πηρα 260€) τις συγκρινουμε πχ στα 1200/1650 ,θα δεις οτι ΜΠΟΡΕΙ και ΑΝ θα με περνας η διαφορα θα ειναι 3-4 fps... Στα λεμε αυτα για να μην ερχεσαι μετα και πεις οτι δεν στο ειπαμε οτι μια 680 ειναι ΠΕΤΑΜΕΝΑ λεφτα.. αποψη μου βεβαια..

πιο πανω δεν παει 1200/1650? γιατι εκει δεν με πιανεις :P

η καρτα ειναι τουμπανο,αν θα ξαναγοραζα καρτα παλι αυτη θα επερνα :-)

Δημοσ.

Θες να σου θυμισω την διαφορα τιμης μας ??? :P Η να σου αναφερω αλλα ατομα που με gigabyte 7950 στα 310€ την πηγαν 1300/1800?? Ε Saiz θελεις???? xD

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...